Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

uzun zamandır görülmeyen büyüklerin tiksindirici replikleri..

elaidi

Öne çıkan mesajlar

mesela

aaa ben seni daha emekleyişini hatırlıorum!!
aa ne kadar da büyümüşsün senn..
ne kadddar yakışıklılaşmışsın çocuum
sen benim elimde büyüdünn!!

bunun gibi niceleri.. ne kadar iğrençtirler dimi.. az önce misafir geldi ve ikinci repliği söledi bana.. apışıp kaldım her zamanki gibi çünkü böle durumlar karşsında apışıp kalmak farzdır sölenecek bir cevap yoktur.. ve inatla da bu lfaları söylerler.. hayret ederim gerçekten.. sizin aklınıza geliyorsa yazın..

garbage olup olmama konusunu bol bol düşündüm ama bi karar veremedim.. garbage'sa taşıyın pls[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth
MoLLy-Snn
Saykoo-Rw Realm
Oy asiye asiye tütün koydum kesiye...
Sosyal ağlarda paylaş

offf katılıyorum hele de kadınların yaptığı ayyyh ayyyhh seslerine uyuz kapıyorum offff
:hrr
bi de taklitini yaparlar o da çok kötü..[signature][hline]Bazen hayata bağlar insanı AŞK/Bazense yaşama isteğini alır elinden../En iyisi mi, bırak bu işleri../Boşver ve yaşa bu fani dünyayı../Doyasıya!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Seperate, 15 Haziran 2004 21:18 tarihinde demiş ki:
offf katılıyorum hele de kadınların yaptığı ayyyh ayyyhh seslerine uyuz kapıyorum offff
:hrr
bi de taklitini yaparlar o da çok kötü.. [/quote

sinirden hırlamadım bile :hrr: :hrr:
:P][signature][hline]Bazen hayata bağlar insanı AŞK/Bazense yaşama isteğini alır elinden../En iyisi mi, bırak bu işleri../Boşver ve yaşa bu fani dünyayı../Doyasıya!
Sosyal ağlarda paylaş

"pipini göster amcalar" ile karşılaşmak daha kötüdür bi kerem.

onun yanında uzun zamandır görülmeyen iskeletor teyzeler ile karşılaşmakta bi o kadar kötüdür tabi. klasik replikleri "ay biz kısalıyoz bunlar büyüyo hehelehee." sanki ekosistemde birisinin boyu kısalınca diğerinin boyu uzuyo anasını satıyim.[signature][hline]BabacumMostors, 15 Haziran 2004 04:22 tarihinde demiş ki:
sanat için sevişirim yani hiç çekinmem ben sanat dostuyum...
Sosyal ağlarda paylaş

valla misafir geldiğinde benimkiler;

hoşgeldin dedinmi?
-dedim

-hoşgeldin ddinmi?
-dedim dedimya

-olm hoşgeldin desene
-işim var yaa

kapıdan içeri girerim;
-merabaaaaa
-olm hoş geldin dee

hay böle işiiiinnn...[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
said:
Natural_Jedi, 15 Haziran 2004 21:23 tarihinde demiş ki:
valla misafir geldiğinde benimkiler;

hoşgeldin dedinmi?
-dedim

-hoşgeldin ddinmi?
-dedim dedimya

-olm hoşgeldin desene
-işim var yaa

kapıdan içeri girerim;
-merabaaaaa
-olm hoş geldin dee

hay böle işiiiinnn...

banada oluyor bazen :)[signature][hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..di...
Buddy'nin resimlerine gider...
PaticikPET İSTİYORUZ

Dojorel tavşan katilidir, zavallı Kedi adındaki el kadar tavşanı öldürdü...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Seperate, 15 Haziran 2004 21:25 tarihinde demiş ki:
Ahaha bende 4-5 yaşlarındayım yemekte amca dediğimiz .bneler rakı fln veriyodu bana,onlar yüzünden mi alkolik olduk acep ? :)

onlar yusunden alkolik olduysan onlar gibi .bne de olmamı$sındır in$allah :D[signature][hline]|Forever Alone|

[Bu mesaj Pyr0 tarafından 15 Haziran 2004 21:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

olm kapıdan geçirsene
ya du (kapıya gidilir 15 dakka kapıdan geçirme muhabbeti beklenir)[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 15 Haziran 2004 21:27 tarihinde demiş ki:
Benim de arkadaşlarımın erkek çocukları olsun, rakı da vericem, pipisini de açtırıcam.

yaw onların çocuklarını salla benim erkek oğlum olsun var yaa neler yapcaz onla :)[signature][hline]Bazen hayata bağlar insanı AŞK/Bazense yaşama isteğini alır elinden../En iyisi mi, bırak bu işleri../Boşver ve yaşa bu fani dünyayı../Doyasıya!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pyr0, 15 Haziran 2004 21:27 tarihinde demiş ki:
said:
Seperate, 15 Haziran 2004 21:25 tarihinde demiş ki:
Ahaha bende 4-5 yaşlarındayım yemekte amca dediğimiz .bneler rakı fln veriyodu bana,onlar yüzünden mi alkolik olduk acep ? :)

onlar yusunden alkolik olduysan onlar gibi .bne de olmamı$sındır in$allah :D

ahahah bende diyorum bu şey nerden geliyo arklara söylüyeyim sebebini buldukkkk :P :P :P[signature][hline]Bazen hayata bağlar insanı AŞK/Bazense yaşama isteğini alır elinden../En iyisi mi, bırak bu işleri../Boşver ve yaşa bu fani dünyayı../Doyasıya!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Natural_Jedi, 15 Haziran 2004 21:29 tarihinde demiş ki:
senin yaptıüğın çok acayip ama abi.gidiorum diorum adam hiç tınmio bay bay dio o kadar odasında duruo adam öle.

başını yazam

sen: olm gel şöyle şöyle yapalım torpil cart curt
ben: yok abi annem izin vermio
sen: eeeeh gidiyorum ben ozaman
ben: ulan izin vermio dedik
sen: gidiyorum
ben: ...
sen: bay bay?
ben: ...[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chiptech, 15 Haziran 2004 21:37 tarihinde demiş ki:
*!aa yavrucum gel seni bi mıncıkliim sen benim elime doğdun*

sie ordan yalancı demek lazım böylelerine !!! :)[signature][hline]Bazen hayata bağlar insanı AŞK/Bazense yaşama isteğini alır elinden../En iyisi mi, bırak bu işleri../Boşver ve yaşa bu fani dünyayı../Doyasıya!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...