vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 peder zicklerle böyle konusamazsin, kendisi benim amca oglum olur. kiz arkadasinsa sahib cikacaksin, efendi olun azcik. Defensive said: "peder zickler" said: kes . Sanal alemde insanlara efelenmek ne demek ? kendinle celisme dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 peder zickler'e laf yok. ADAM OLUN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 ZAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 ÖNCE İNSAN OLACAKSIN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Defensive said: "peder zickler" said: kes Dead fairy benim kızarkadaşım. Yavaş olucaksın. Tanımadığın insanlarla özellikle bayanlarla konuşurken efendi ol. Sanal alemde insanlara efelenmek ne demek ? Nedir bu yavşaklık tanımadığın insana. beyler bacı dedi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 gözüküyorlar denmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 bu aralar çok gıcığım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dead fairy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Bella said: peder zickler'e laf yok. ADAM OLUN. kes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 atar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dead fairy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 adam olmayı sizden öğreniceksek cidden baya işimiz var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 "dead fairy" said: Bella said: peder zickler'e laf yok. ADAM OLUN. kes Bella benim kızarkadaşım. Yavaş olucaksın. Tanımadığın insanlarla özellikle bayanlarla konuşurken efendi ol. Sanal alemde insanlara efelenmek ne demek ? Nedir bu yavşaklık tanımadığın insana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 su içmeye gidiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 mm sufle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 "dead fairy" said: Bella said: peder zickler'e laf yok. ADAM OLUN. kes kes derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dead fairy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 sufle said: "dead fairy" said: Bella said: peder zickler'e laf yok. ADAM OLUN. kes Bella benim kızarkadaşım. Yavaş olucaksın. Tanımadığın insanlarla özellikle bayanlarla konuşurken efendi ol. Sanal alemde insanlara efelenmek ne demek ? Nedir bu yavşaklık tanımadığın insana. sen de sahip çık kız arkadaşına kardesm heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 AHA KAVGA VAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Bu kadar heyecan yeter, gidin eğlenicek başka birşey bulun. Eger sorununuz varsa ÖM atın. Sululuğu sizin kadar sevmiyorum. ÖM beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 durun bi popcorn alıyorum. hemen gelicem. brb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 mhp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 "dead fairy" said: sufle said: "dead fairy" said: Bella said: peder zickler'e laf yok. ADAM OLUN. kes Bella benim kızarkadaşım. Yavaş olucaksın. Tanımadığın insanlarla özellikle bayanlarla konuşurken efendi ol. Sanal alemde insanlara efelenmek ne demek ? Nedir bu yavşaklık tanımadığın insana. sen de sahip çık kız arkadaşına kardesm heh self-pwnage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 HAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 oha paticik baya aile mekanı olmus lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lil' Jesus Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 KESİN ULAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 çarşı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 aile mekanınından ziyade karılar hamamına dönmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar