vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 peder zicklerle böyle konusamazsin, kendisi benim amca oglum olur. kiz arkadasinsa sahib cikacaksin, efendi olun azcik. Defensive said: "peder zickler" said: kes . Sanal alemde insanlara efelenmek ne demek ? kendinle celisme dostum.
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Defensive said: "peder zickler" said: kes Dead fairy benim kızarkadaşım. Yavaş olucaksın. Tanımadığın insanlarla özellikle bayanlarla konuşurken efendi ol. Sanal alemde insanlara efelenmek ne demek ? Nedir bu yavşaklık tanımadığın insana. beyler bacı dedi adam.
dead fairy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Bella said: peder zickler'e laf yok. ADAM OLUN. kes
dead fairy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 adam olmayı sizden öğreniceksek cidden baya işimiz var
sufle Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 "dead fairy" said: Bella said: peder zickler'e laf yok. ADAM OLUN. kes Bella benim kızarkadaşım. Yavaş olucaksın. Tanımadığın insanlarla özellikle bayanlarla konuşurken efendi ol. Sanal alemde insanlara efelenmek ne demek ? Nedir bu yavşaklık tanımadığın insana.
tinkibinki Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 "dead fairy" said: Bella said: peder zickler'e laf yok. ADAM OLUN. kes kes derken?
dead fairy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 sufle said: "dead fairy" said: Bella said: peder zickler'e laf yok. ADAM OLUN. kes Bella benim kızarkadaşım. Yavaş olucaksın. Tanımadığın insanlarla özellikle bayanlarla konuşurken efendi ol. Sanal alemde insanlara efelenmek ne demek ? Nedir bu yavşaklık tanımadığın insana. sen de sahip çık kız arkadaşına kardesm heh
Defensive Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Bu kadar heyecan yeter, gidin eğlenicek başka birşey bulun. Eger sorununuz varsa ÖM atın. Sululuğu sizin kadar sevmiyorum. ÖM beklerim.
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 durun bi popcorn alıyorum. hemen gelicem. brb.
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 "dead fairy" said: sufle said: "dead fairy" said: Bella said: peder zickler'e laf yok. ADAM OLUN. kes Bella benim kızarkadaşım. Yavaş olucaksın. Tanımadığın insanlarla özellikle bayanlarla konuşurken efendi ol. Sanal alemde insanlara efelenmek ne demek ? Nedir bu yavşaklık tanımadığın insana. sen de sahip çık kız arkadaşına kardesm heh self-pwnage.
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 oha paticik baya aile mekanı olmus lan.
Zep Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 aile mekanınından ziyade karılar hamamına dönmüş.
Öne çıkan mesajlar