tinkibinki Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 cinsellik amaçlı bir açlık. duygular da cinsellik de bilinçaltında diye ikisini aynı kefeye koymanın mânâsı yok. ayrıca duygusallık illâ ilgi duyduğun cinsle aranda olacak diye birşey de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dead fairy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 "peder zickler" said: kes kes derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 tinkibinki said: ayrıca duygusallık illâ ilgi duyduğun cinsle aranda olacak diye birşey de yok. http://unknownottawa.com/wp-content/uploads/2009/05/pink-triangle.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Öyle mi ? peki bu açlığı bana nasıl tanımlıyorsun , duygusal bir çekim , hormonal bir etkileşim değil mi ; aynı bütün duygular gibi . Neden onu ayrı kılalım ? Siz abazanlar meme meme diye gezip olayın bokunu çıkartıp romantikliğini bozduğunuz için mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 "dead fairy" said: "peder zickler" said: kes kes derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Duygusal kız var mı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 vardır. abaza olanlar duygusal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 "peder zickler" said: Öyle mi ? peki bu açlığı bana nasıl tanımlıyorsun , duygusal bir çekim , hormonal bir etkileşim değil mi ; aynı bütün duygular gibi . Neden onu ayrı kılalım ? Siz abazanlar meme meme diye gezip olayın bokunu çıkartıp romantikliğini bozduğunuz için mi duygusal çekim dediğin şey sevgi, cinsellik dediğin şey içgüdü. erkeklerin cinsellik güdüsü daha kuvvetli tıpkı tüm hayvanlarda olduğu gibi. ben cevabımı zaten senin erkeklerin eğilimi üzerine yazdığın kısıma vermiştim. Laf çarpma hakkına saygı duyuyorum ama doğru yerden tutup vurursan bi b.ka benzer. seks amaçlı cinsellikle romantizmi karıştırmanın da bir mânâsı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coblck Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Kızlar duygusaldır çünkü öyle olmaları gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 tinkibinki said: "peder zickler" said: Öyle mi ? peki bu açlığı bana nasıl tanımlıyorsun , duygusal bir çekim , hormonal bir etkileşim değil mi ; aynı bütün duygular gibi . Neden onu ayrı kılalım ? Siz abazanlar meme meme diye gezip olayın bokunu çıkartıp romantikliğini bozduğunuz için mi duygusal çekim dediğin şey sevgi, cinsellik dediğin şey içgüdü. erkeklerin cinsellik güdüsü daha kuvvetli tıpkı tüm hayvanlarda olduğu gibi. ben cevabımı zaten senin erkeklerin eğilimi üzerine yazdığın kısıma vermiştim. Laf çarpma hakkına saygı duyuyorum ama doğru yerden tutup vurursan bi b.ka benzer. seks amaçlı cinsellikle romantizmi karıştırmanın da bir mânâsı yok.içgüdü duygu değil yani ? Öyle tanımlanamayan bir açlık vay anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meabbics Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 erkek daha duygusal. kızlar duygusuz ama acıyan yaratıklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 kızlar duygusal falan degiller,kamuflaj o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Meabbics said: erkek daha duygusal. kızlar duygusuz ama acıyan yaratıklar doğru demiş. kızlarda müthiş bi acıma duygusu var. işte boşuna dememişler "acıma,acıncak duruma düşersin" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 kızlar numara ayak yapıyor, böylece erkekler bunalıma giriyor 'of kızı üzdüm' şeklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 ikisi de duygusal. ufacık seylere alınabiliyolar mesela ikisi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 AY NEYSE YA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 kıyamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 yılların geyiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Bella said: AY NEYSE YA. ne dedin? öm kutunu bosaltsana 2 sn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 sekil a, görüyorsunuz beyler. adam cok duygusal bi tepki gösterdi, hemen alindi. demek ki neymis, erkekler de duygusalmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 //_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 hayat berbat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 gerek yoktu edite. gordum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 "peder zickler" said: kes Dead fairy benim kızarkadaşım. Yavaş olucaksın. Tanımadığın insanlarla özellikle bayanlarla konuşurken efendi ol. Sanal alemde insanlara efelenmek ne demek ? Nedir bu yavşaklık tanımadığın insana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar