ismail PK Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Kapatılan hesap için nedanko'ya pm attım böyle döndü bana nedanko said: "ismail PK" said: Merhaba c:windowssystem32 isimli hesabımın neden , niçin , kim atrafından ve ne sebeple kapatıldığını öğrenebilir miyim ? Küfür yok , hakaret ...... Bunların cevabını almak istiyorum. Saygılar. Ben kapattim, konulara manasiz anlamsiz mesajlar attigin icin. Paticik Amerika degil kufur hakaret yok diye hersey serbest degil, paticik in kurallari kulturu var buna uymak durumundasiniz. Kullanılabilir alan 1Mb.. Paticik kuralları bu ve bunun gibi terimlerden oluşuyorsa kusura bakmayın ben kültürsüzmüşüm gerçekten. Cons said: pipi paspatur said: Kafamı skim. paspatur said: aq. Sadece gelen kutuma bakıp oradan dışarıya çıkmayıp çelişkiler içinde kalmıyorum iyiki. Ayrıca bu ve bunun gibi mesajlar nick'e uygun oldugu için atılmıştır insanların kahkaha atmasa bile tebessüm edeceği düşünülerek sizin gibi sert somurt abilerden oluştuğunu bilmiyordum forumun yine çok özür dilerim bu ciddiyet içerisinde böyle bir şey yaptığım için affedin beni , Sen görmemişsen ben ne yapayım armut mühendisi. Dilediğinizce takılıp verip verişebilirsiniz artık kalın sağlıcakla içinizde nadir de olsa iyi insanlar var onlara saygılar sevgiler. STRINGTABLE LANGUAGE LANG_TURKISH, 0x1 { 751, "Küçük Bellek Dökümü (64KB)" } c:winsys32 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 pati diktatörlüğüne neden itiraz edelim ki, biz mutluyuz ? nedanko yaptıysa doğru yapmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 bu mudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 youre gonna be executed, again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 şşşt sessiz olun duyacaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 ah canim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramones Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 paticik türkiye gibidir birisi gelip seni dürtmezse sorun yoktur dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 türk forumu olduğu içindir sdflj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 dostum ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 ahhaahah pati de demokrasi yok bundan 3-4 ay once herifin biri evinden aldırcam seni daga kaldırcam diye mesaj atmıstı sonra ben banlandım boyle de ilginc bir yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 korumuş lan işte seni forum daha ne istiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 allah razı olsun eet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 dağda internet olmadığından daha patiye giremezsin die düşünmüşler kötümü yapmışlar ayıp ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 3g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 olayı neden uluslararası sorun haline getiriyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 nedanko PK mıymış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 paticik kültürü biraz "kool" olmaya çalışmak üstüne kurulu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Lancelion said: pati diktatörlüğüne neden itiraz edelim ki, biz mutluyuz ? nedanko yaptıysa doğru yapmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 soulberry said: paticik kültürü biraz "kool" olmaya çalışmak üstüne kurulu. patide kuul olanları kuul yapanlar siz kuul olmadığını kabul edenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 system32 bence başarılı bir kullanıcıydı, yazık olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 roket +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 adam bişey yapmamış ki virüs girmiş sana format atmış o da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 alış abicim paticik belli bi arkadaş grubunun borusunun öttüğü bir forumudur, demokrasi gibi bi dertleri yoktur. :) onlar küfrederse "biz kendi aramızda ediyoruz kimsin nesin" olur. onlar trollerse beşbininci trollde bi hafta ban olur, sen trollersen ellinci postta süresiz yersin. katlanacaksın usul usul sorununu yazıp cevap bekleyeceksin. kısacası paticik eşittir ama bazı üyeler daha eşittir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Aklınızı alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 ben büyük eşitim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar