roket adam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 + hey adamım, bundan sonra işi biz devralıyoruz - ama, kem küm + [ şlak! cepten yıldızlı federal kartı çıkar, üzerinde kocaman fbi ] biz hallederiz dostum, tamam mı? - [ uzaklasircasina ] kahrolasica federaller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 + hey dostum senin sorunun ne ha? - hey hey + bana bak seni gidi pislik torbası, eğer o malın bir poşetine bile zarar gelirse seni anandan doğduğuna pişman ederim! beni anladın mı pislik herif! - hey hey hey biraz daha sakin olmayı dene adamım + lanet olası federaller gelmeden çabuk tüyelim burdan - o da bizimle gelecek mi? - seni pislik herif bana onu tanımadığını söylemiştin + sadece şakaydı adamım biraz rahatlamayı dene - lanet olsun! lanet olsun! henry yi dinlemeliydim lanet olsun! onu dinlemeliydim. + henry aptalın tekidir - kappa çeneni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 fbi ajani: efbiay. olayi ben devraliyorum, adamlarinizi cekin. polis memuru: burasi benim coplugum ve kim oldugun umrumda degil adamim. bu is benim. fbi ajani: bu federal bir konu ve sizi asiyor cavus, dedigimi yapin. polis memuru: canin cehenneme pislik herif! (tercihe gore kicimi op de olur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=pMl3_cz05Jo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 allright,rocket man it s over Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramones Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 tüm federaller piçtir http://www.youtube.com/watch?v=GZKJwdJRbCo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 tüm federaller göttür dinlen dinlen öttür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyLifer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Hollywood'da anti-federal tribi olmayan film neredeyse yoktur. Yazık yerel polis aşağılanıncada içimiz acır; Lanet Olası Federaller: Bundan sonrasını biz devralırız. (Olay mahalline girer) Zavallı Yerel Polis: (Arkadaşına dönerek) Lanet olası federaller! Her işe burnunu sokuyor. Hayır nasıl bir hiyerarşidir bu bilmiyorum, birbirlerinden nefret etmekteler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 selam ben fede bu da thom raller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 thom raller böyle bi insan işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 yeter lan sözlüklerde bayatlamış başlıkları taşımayın garbıça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 genelde şerif mağdur olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar