roket adam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 + hey adamım, bundan sonra işi biz devralıyoruz - ama, kem küm + [ şlak! cepten yıldızlı federal kartı çıkar, üzerinde kocaman fbi ] biz hallederiz dostum, tamam mı? - [ uzaklasircasina ] kahrolasica federaller
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 + hey dostum senin sorunun ne ha? - hey hey + bana bak seni gidi pislik torbası, eğer o malın bir poşetine bile zarar gelirse seni anandan doğduğuna pişman ederim! beni anladın mı pislik herif! - hey hey hey biraz daha sakin olmayı dene adamım + lanet olası federaller gelmeden çabuk tüyelim burdan - o da bizimle gelecek mi? - seni pislik herif bana onu tanımadığını söylemiştin + sadece şakaydı adamım biraz rahatlamayı dene - lanet olsun! lanet olsun! henry yi dinlemeliydim lanet olsun! onu dinlemeliydim. + henry aptalın tekidir - kappa çeneni!
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 fbi ajani: efbiay. olayi ben devraliyorum, adamlarinizi cekin. polis memuru: burasi benim coplugum ve kim oldugun umrumda degil adamim. bu is benim. fbi ajani: bu federal bir konu ve sizi asiyor cavus, dedigimi yapin. polis memuru: canin cehenneme pislik herif! (tercihe gore kicimi op de olur)
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=pMl3_cz05Jo
Ramones Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 tüm federaller piçtir http://www.youtube.com/watch?v=GZKJwdJRbCo
forçen Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 tüm federaller göttür dinlen dinlen öttür
MyLifer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Hollywood'da anti-federal tribi olmayan film neredeyse yoktur. Yazık yerel polis aşağılanıncada içimiz acır; Lanet Olası Federaller: Bundan sonrasını biz devralırız. (Olay mahalline girer) Zavallı Yerel Polis: (Arkadaşına dönerek) Lanet olası federaller! Her işe burnunu sokuyor. Hayır nasıl bir hiyerarşidir bu bilmiyorum, birbirlerinden nefret etmekteler.
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 yeter lan sözlüklerde bayatlamış başlıkları taşımayın garbıça.
Öne çıkan mesajlar