ZERO-G Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Spiritmaster için hep dejavantajı var dediler ben de Spiritmaster açtım çünkü ileride bufflanabilir. Ayrıca uçarken summon havada saldırmıyor. Defans konusuna Sorcererdan iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 çok rahat mob kesebiliyomuş youtube dan birkaç pvp videosu izledim bayağıda iyilerdi tabi oyuncuyada bakar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Hem PvE'de hem PvP'de cok iyi bir karakter. Petler artik ucabiliyor. Tek dezavantaji grup pvp'de hizli sekilde kovalama, veya kacma durumunda hizli dps yapamadigi icin daha az etkili oluyor (dps'i dotlardan geldiginden dolayi cok fazla dps yapabiliyor, ama burst degil bir ranger veya sorc gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 petler ne zamandan beri uçabiliyor yav? benim bildiğim sadece dedikoduydu o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 su an live serverlarda ucamiyor hala, ama 1.6 patchi ile ucmaya baslayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZERO-G Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Spiritmaster sadece clotch mu giyebiliyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Evet sadece cloth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZERO-G Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Mana damage'ini arttırmam için Manaboost'a mı yüklenmem gerekiyor ? Skillerin hızlı yenilenmesi için neler yapabilirim. Lineage 2 de casting speed vardı buna benzer ne var AION'da ? Atributeler aşağıdaki gibi daha etkili bir Spiritmaster için neler yapabilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 1- Magicboost ve evet magic dmg a etki ediyor 2- Yenilenme derken cooldown u kastediyorsan, birşey yapamazsın. 3- cast hızına etki edecek birşey şimdilik yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 cast hizi icin stigmalar var classin, hatirladigim kadari ile sorcerer in high level da bir stigmasi baya dusuruyor cast speedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZERO-G Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Geçen gün çok güzel bi parti vardı üşenmedim kaydettim videosunu da... Spiritmaster merak eden arkadaşlara belki biraz fikir verir... Paylaşmak istedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Sandblaster miydi AoE DoT'unun adi hatirlayamadim simdi.. Acaba sorunlu mudur buyu? Ben atiyorum, o kadar insanin veya mobun uzerinde debuff cikiyor ama ticklemiyor, sadece initial gorunuyor. Bu arada spiritmaster oynamak isteyen arkadaslara bol customize edilir klayve ve mouselar tavsiye ediyorum, ben 3 hotbari tamamen doldurdum ve sadece level 29'um. Petlerin kullandigi seyleri sizin cast ediyor olmaniz fena orseliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZERO-G Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Extra bir klavyeye gerek yok oyun içerisinde macro bölümünü incele tek tuşla bi ço kombinasyon yapman mümkün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 uyku tutmadı bende dedim bari biraz bilgi vereyim . lvl 22 sm spiritleri itibariyle konusuyorum. Spiritler: Fire = hem defans hem attack hemde hp olarak butun elementlerin ortalamasi gibi.burst damage i iyi.30 a kadar fire kullanıyor cogunluk.(ben wind kullaniyorum :P ) Earth =en yuksek defans degeri ve HP.iyi bi healer varsa offtanklik bile yapabilecek duruma geliyor eger 2000dp lik buff i atarsaniz Wind =en hızlı attack yapan spirit.melee vuruyor dps i iyi.kite yapabilir rahatlıkla ama hpsi dusuk. Water = en dusuk hp ye sahip element.ancak magical vuruyor ve dpsi yuksek Dipnot: eger sizde ilk basta benim gibi "bu spiritlerin tipi ne lan bole dizaynmi olur" dediyseniz sakin olun onlar level atladikca karizmatiklesiyorlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 level 28 de fear acılıyor :) ondan sora pvpniz de iyi se 1v1 de tanımıyorsunuz kralını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 pet+dot+fear+pvp=wow lock? o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 random hits on hotkeys = wow 0.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 her fırsatta wowu flamelemek priceless :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 lock gibi mi manasında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 anladım anladım :) bünye "wow" yazısını gorunce reaksiyona giriyor :P . warlockla cok benzerlıgı var evet dogru. dot stili damage veriyorsun.ama bir tane falan instantın var dierleri ortalama 2sn cast surelı . (lvl 29 itibari ile konusuyorum). pet pvp de yararlı ancak su anda ucamadıkları icin neredeyse adam gibi hiç kullanamıyoruz.peki petsiz pvp yapabılırmısın dersen , pvpde teke tekte petsiz kesiyorum diyeyim sana :) . CC leri pvp için resmen ancak bi buyu var herifler acıklamasını yanlıs yazmıs su anda tam olarak hatırlayamıyorum ismini . Slow buyusu dıyor targeti bılmem kac sanıyelıgıne yavaslatıyor diyor.halbukı o buyu targetın attack hızını yavaslatıyor , forumlarda butun smler soluyorlar buyunun acıklamasını deıstırıceklerdir herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 28 den once cleric kesmekte zorlanıyordum , simdi fear gelince elimi kolumu sallayaraktan kesiyorum. en cok rangerlar zorladı nedense su ana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carnera Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 arkadaslar yazdıklarınızı okudum bıraz daha bılgı paylasımı olsa sevınıcem cok eskı yazılar bunlar guncelı yokmudur neler degıstı sm hakkında bılgı ıstıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Oynayan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 ALAN YETKILISI, YETKISINI KOTUYE KULLANIP, INSANLARI OYUNDAN SOĞUTUYOR. YÖNETİM İSTİFA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar