Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spiritmaster Bilgi Paylaşım Başlığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Spiritmaster için hep dejavantajı var dediler ben de Spiritmaster açtım çünkü ileride bufflanabilir. Ayrıca uçarken summon havada saldırmıyor. Defans konusuna Sorcererdan iyi.
Mesaj tarihi:
Hem PvE'de hem PvP'de cok iyi bir karakter. Petler artik ucabiliyor. Tek dezavantaji grup pvp'de hizli sekilde kovalama, veya kacma durumunda hizli dps yapamadigi icin daha az etkili oluyor (dps'i dotlardan geldiginden dolayi cok fazla dps yapabiliyor, ama burst degil bir ranger veya sorc gibi)
Mesaj tarihi:

Mana damage'ini arttırmam için Manaboost'a mı yüklenmem gerekiyor ? Skillerin hızlı yenilenmesi için neler yapabilirim. Lineage 2 de casting speed vardı buna benzer ne var AION'da ? Atributeler aşağıdaki gibi daha etkili bir Spiritmaster için neler yapabilirim ?

Mesaj tarihi:

Geçen gün çok güzel bi parti vardı üşenmedim kaydettim videosunu da... Spiritmaster merak eden arkadaşlara belki biraz fikir verir... Paylaşmak istedim...
Mesaj tarihi:
Sandblaster miydi AoE DoT'unun adi hatirlayamadim simdi.. Acaba sorunlu mudur buyu? Ben atiyorum, o kadar insanin veya mobun uzerinde debuff cikiyor ama ticklemiyor, sadece initial gorunuyor.

Bu arada spiritmaster oynamak isteyen arkadaslara bol customize edilir klayve ve mouselar tavsiye ediyorum, ben 3 hotbari tamamen doldurdum ve sadece level 29'um. Petlerin kullandigi seyleri sizin cast ediyor olmaniz fena orseliyor.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
uyku tutmadı bende dedim bari biraz bilgi vereyim . lvl 22 sm spiritleri itibariyle konusuyorum.

Spiritler:
Fire = hem defans hem attack hemde hp olarak butun elementlerin ortalamasi gibi.burst damage i iyi.30 a kadar fire kullanıyor cogunluk.(ben wind kullaniyorum :P )
Earth =en yuksek defans degeri ve HP.iyi bi healer varsa offtanklik bile yapabilecek duruma geliyor eger 2000dp lik buff i atarsaniz
Wind =en hızlı attack yapan spirit.melee vuruyor dps i iyi.kite yapabilir rahatlıkla ama hpsi dusuk.
Water = en dusuk hp ye sahip element.ancak magical vuruyor ve dpsi yuksek

Dipnot: eger sizde ilk basta benim gibi "bu spiritlerin
tipi ne lan bole dizaynmi olur" dediyseniz sakin olun onlar level atladikca karizmatiklesiyorlar :P
Mesaj tarihi:
anladım anladım :) bünye "wow" yazısını gorunce reaksiyona giriyor :P .

warlockla cok benzerlıgı var evet dogru. dot stili damage veriyorsun.ama bir tane falan instantın var dierleri ortalama 2sn cast surelı . (lvl 29 itibari ile konusuyorum). pet pvp de yararlı ancak su anda ucamadıkları icin neredeyse adam gibi hiç kullanamıyoruz.peki petsiz pvp yapabılırmısın dersen , pvpde teke tekte petsiz kesiyorum diyeyim sana :) . CC leri pvp için resmen ancak bi buyu var herifler acıklamasını yanlıs yazmıs su anda tam olarak hatırlayamıyorum ismini . Slow buyusu dıyor targeti bılmem kac sanıyelıgıne yavaslatıyor diyor.halbukı o buyu targetın attack hızını yavaslatıyor , forumlarda butun smler soluyorlar buyunun acıklamasını deıstırıceklerdir herhalde
  • 6 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
arkadaslar yazdıklarınızı okudum bıraz daha bılgı paylasımı olsa sevınıcem cok eskı yazılar bunlar guncelı yokmudur neler degıstı sm hakkında bılgı ıstıyorum
  • Yeni Oluştur...