Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spiritmaster Bilgi Paylaşım Başlığı

ZERO-G

Öne çıkan mesajlar

Mana damage'ini arttırmam için Manaboost'a mı yüklenmem gerekiyor ? Skillerin hızlı yenilenmesi için neler yapabilirim. Lineage 2 de casting speed vardı buna benzer ne var AION'da ? Atributeler aşağıdaki gibi daha etkili bir Spiritmaster için neler yapabilirim ?

Sosyal ağlarda paylaş

Sandblaster miydi AoE DoT'unun adi hatirlayamadim simdi.. Acaba sorunlu mudur buyu? Ben atiyorum, o kadar insanin veya mobun uzerinde debuff cikiyor ama ticklemiyor, sadece initial gorunuyor.

Bu arada spiritmaster oynamak isteyen arkadaslara bol customize edilir klayve ve mouselar tavsiye ediyorum, ben 3 hotbari tamamen doldurdum ve sadece level 29'um. Petlerin kullandigi seyleri sizin cast ediyor olmaniz fena orseliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
uyku tutmadı bende dedim bari biraz bilgi vereyim . lvl 22 sm spiritleri itibariyle konusuyorum.

Spiritler:
Fire = hem defans hem attack hemde hp olarak butun elementlerin ortalamasi gibi.burst damage i iyi.30 a kadar fire kullanıyor cogunluk.(ben wind kullaniyorum :P )
Earth =en yuksek defans degeri ve HP.iyi bi healer varsa offtanklik bile yapabilecek duruma geliyor eger 2000dp lik buff i atarsaniz
Wind =en hızlı attack yapan spirit.melee vuruyor dps i iyi.kite yapabilir rahatlıkla ama hpsi dusuk.
Water = en dusuk hp ye sahip element.ancak magical vuruyor ve dpsi yuksek

Dipnot: eger sizde ilk basta benim gibi "bu spiritlerin
tipi ne lan bole dizaynmi olur" dediyseniz sakin olun onlar level atladikca karizmatiklesiyorlar :P
Sosyal ağlarda paylaş

anladım anladım :) bünye "wow" yazısını gorunce reaksiyona giriyor :P .

warlockla cok benzerlıgı var evet dogru. dot stili damage veriyorsun.ama bir tane falan instantın var dierleri ortalama 2sn cast surelı . (lvl 29 itibari ile konusuyorum). pet pvp de yararlı ancak su anda ucamadıkları icin neredeyse adam gibi hiç kullanamıyoruz.peki petsiz pvp yapabılırmısın dersen , pvpde teke tekte petsiz kesiyorum diyeyim sana :) . CC leri pvp için resmen ancak bi buyu var herifler acıklamasını yanlıs yazmıs su anda tam olarak hatırlayamıyorum ismini . Slow buyusu dıyor targeti bılmem kac sanıyelıgıne yavaslatıyor diyor.halbukı o buyu targetın attack hızını yavaslatıyor , forumlarda butun smler soluyorlar buyunun acıklamasını deıstırıceklerdir herhalde
Sosyal ağlarda paylaş

• 6 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...