Sam Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 şahane haber, bodrum'dan kalkıp gelirim belki sırf bunun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 bono'yu malakian ile görmüşler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Biletler saatler icerisinde tukenir mi? Ona gore kendimi hazirlicam da. Bi tahmin? sfafs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 sanmam tükeniceğinide fiyat yazmıyo mu ben mi göremedim edit: oha gördüm saha içi 100 lira ne la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 throine said: Biletler saatler icerisinde tukenir mi? Ona gore kendimi hazirlicam da. Bi tahmin? sfafs atatürk olimpiyat statı çok büyük bitmez kolay kolay biletler. bitse bitse kırmızı hat biletleri biter onlarda 600 liraya yakın maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 tiksiniyorum bu u2 konseri muhabbetinden öyle bi nefret biriktirmişim adamlara http://zulalmuzik.blogspot.com/2009/08/rock-yldzlarnn-paradoksu.html http://zulalmuzik.blogspot.com/2009/09/u2-en-buyuk-mu-en-iyi-mi.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 u2 değil de coldplay gelse şahane olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 550tl'lik biletler çıkar çıkmaz bitti oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 u2 köprüde konser verecek olsa nereden izlicez sdfsd. ortaköyden falan? bide u2 is overrated. bi artis artis havalar falan. yok efendim adam olmazsanız gelmeyiz bık bık. kimsin sen dürrük derler adama. ha iyi yapıyo mu yapıyo. o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Laorx said: 550tl'lik biletler çıkar çıkmaz bitti oha yok yok sakin ol bitmedi red zone (: onları ahmet san mı ne o aldı hepsini promosyon fln dağıtacak onları bedavaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 "M.Kemal Atatürk" said: Geldikleri gibi giderler. Gıdım sevemedim şu adamları, Bono falan çok yapmacık geliyor nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 adamı görünce direkt concon diyesim geliyor tam concon tipi var ıyk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 sahaiçi biletini bugün itibariyle almış bulunuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 abi saha ici cok iskence geliyo bana. metallica'da tribün almış ve cok memnun kalmıstım ama ali sami yen'deydi tabi. simdi olimpiyat stadında tribünler ile çim arası 100 metre oldugu icin nasıl yapsam karar veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 birader bilet ayarladı sanırım, adamlar emekli olmadan görmeyi çok istiyordum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar