sostizm Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 noise margin upstream: 7 db output power downstream: 19 db attenuation upstream: 13 db Bu 4 alır mı mesela? Hangisi bunların önemli olan (cehaletin gözü körolsun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Bugün ben de ttnet online işlem merkezinden 1 mb limitsizi 4 mb limitsize çıkardım, ama hala bir hız artışı olmadı, ne zaman açarlar ki vanayı :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Upstream Hızı (Kbps) 511 Downstream Hızı (Kbps) 2045 Upstream Sınırı -24 Downstream Sınırı 31 Trained Modulasyon ADSL_2plus LOS Hataları 0 Downstream Hat Zayıflaması 28 Upstream Hat Zayıflaması 13 Peak Cell Rate 1205 cells per sec benimki iyi mi kötü mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 cok uzun bir suredir kullaniyorum 4 mbps internet erisimini. kullandigim gunden beri bayagi verim aliyorum. en kotu 360-370 oluyor. onun disinda kaynak rapidshare gibi saglamsa 420'leri buluyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 arkadaşlar hazır konu varken sorayim bende yakinda 4mbit'e geçmeyi düşünüyorum durumlar nedir rapidden,torrenttan download hızları vs şu anda bende 1mbit var evde 2 bazen 3 kişi kullanıyoruz ama bir oyun falan oynarken başkası interneti kullandığında oldukça kötü etkiliyor 4mbit'e geçince ne ölçüde azalır bu etki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 modemden RIP ayarlarını yaparsan önceliği oyuna verir, oyundan etkilenmezsin veya bilgisayarlarda hızları limitleyin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 @kertenkel ben pek anlamadım, uykulu olduğumdan olsa gerek :P şimdi benim hat böyle gözüküyor. 32mbit vdsl2 alsam n'olur?gol olur diye espri yapanın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 10 lu verilerde olunca sanıyorum olabiliyodu. benımkıler 20 lerde 4mb kullanıyorum. a bi dk ben açmışım zaten topic'i :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 ee simdi 4mbit iyi mi kötü mü söyleyin bişey :D geçicem yarın veya pazar günüde yaparlar mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 şahsen şöyle söyliyim. bu büyük ihtimal telekomdan yada baglanmaya calıstıgımız sitelerden kaynaklanıyor olabilir ama kullanım acısından 1 mb ile 4 mb arasında zerre fark yok. ikiside face min 4 5 saniyede baglanıyo yani hafif bir delay durumu söz konusu herşey için. ama torrent morrent gibi olaylarda eğer seed durumuda saglamsa çok kral download yapıyo hemde acaip. diğer tarz downloadlardada min 400 görüyosun. güzel yani. ama surfing olayında hiç bi fark yok şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 youtubedan video açarken veya bi resim açarken hızlanma falan oluyor mu peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 yani o şekilde tabi gözle görülür bi hız söz konusu. ne biliyim dizi falan izlerken daha ilkinin yarısına gelmeden diğer 4 partı falanda tab şeklinde yüklemiş izlemeye hazır kıvama getiriyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 tüh lan. bizim üniyle saniyede 10 mbit çekiyorum ben :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Nereye yazacağımı bulamadım buraya karar verdim. İnternetinde yavaşlama olan var mı? 8 mbit kullanıyorum, rapidden dosyaları 450-500 arası hızla çekmeye başladı, 1.5-2 hafta öncesine kadar 870 altına inmemişti. Bende mi problem var yoksa genel mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 2 mbit kullanıyorum 1 haftadır torrentten 50yle çekiyorum gerçi sorun seederlardan kaynaklanıyo olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Ya torrent olsa anlarım da, o da değil, 350 ye indi mesela şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 rapid deniyim bi o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 hatta dosyayı link ver deniyim bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 4mbit kaç kuruş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 80 lira ayda. bir de yani 1mbit ile 4mbit arasında 10 kaplan gücü fark var. sayfa açılma hızları olsun, arkadaşların download yaparkenki pinglerin olsun. misal 300kb ile dl yapıp aynı anda 10 pingle oyun oynayabiliyorum diyeyim siz anlayın. 1mbit internet çöp artık tamamiyle kaldırılmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Düzeldi gibi sanırım, geceden beri 870 ile falan çekiyorum. 4mbit 84 lira mıydı neydi, 15 daha verip 2 katı bağlatmak daha mantıklı gelmişti bana, baya memnunum 8 mbitten. Yani 20 dakikalık dizi downloada koyuyorum, çişimi yapıp bir su içiyorum inmiş oluyor. Büyük rahatlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Dostum çişten sonra ellerini yıkıyor musun? Ona göre ben de 8mb bağlatıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 kablonet 4mbit bağlantım var, 2'ye düşürmeyi düşünüyoruz. tamam ara ara 400 kb ile dl yapıyorum ama verdiğim parayla aldığım hizmeti yan yana koyarsan kesinlikle hakkını vermiyor. gecenin köründe bikaç saatliğine o 400'lük hıza ulaşabiliyosun ancak. bunun içinde 70-80 lira vermeye değmiyor. ha ama ekonomik sıkıntım yok diyosan al tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 CthuLhu said: şu kadar verim alabilirsiniz diye.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar