Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yarın 4mbps e geçiyorum da..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Upstream Hızı (Kbps) 511
Downstream Hızı (Kbps) 2045
Upstream Sınırı -24
Downstream Sınırı 31
Trained Modulasyon ADSL_2plus
LOS Hataları 0
Downstream Hat Zayıflaması 28
Upstream Hat Zayıflaması 13
Peak Cell Rate 1205 cells per sec

benimki iyi mi kötü mü?
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
cok uzun bir suredir kullaniyorum 4 mbps internet erisimini. kullandigim gunden beri bayagi verim aliyorum. en kotu 360-370 oluyor. onun disinda kaynak rapidshare gibi saglamsa 420'leri buluyor..
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
arkadaşlar hazır konu varken sorayim bende yakinda 4mbit'e geçmeyi düşünüyorum durumlar nedir rapidden,torrenttan download hızları vs şu anda bende 1mbit var evde 2 bazen 3 kişi kullanıyoruz ama bir oyun falan oynarken başkası interneti kullandığında oldukça kötü etkiliyor 4mbit'e geçince ne ölçüde azalır bu etki ?
Mesaj tarihi:
şahsen şöyle söyliyim. bu büyük ihtimal telekomdan yada baglanmaya calıstıgımız sitelerden kaynaklanıyor olabilir ama kullanım acısından 1 mb ile 4 mb arasında zerre fark yok. ikiside face min 4 5 saniyede baglanıyo yani hafif bir delay durumu söz konusu herşey için. ama torrent morrent gibi olaylarda eğer seed durumuda saglamsa çok kral download yapıyo hemde acaip.

diğer tarz downloadlardada min 400 görüyosun. güzel yani. ama surfing olayında hiç bi fark yok şahsen.
Mesaj tarihi:
yani o şekilde tabi gözle görülür bi hız söz konusu. ne biliyim dizi falan izlerken daha ilkinin yarısına gelmeden diğer 4 partı falanda tab şeklinde yüklemiş izlemeye hazır kıvama getiriyosun.
Mesaj tarihi:
Nereye yazacağımı bulamadım buraya karar verdim.

İnternetinde yavaşlama olan var mı? 8 mbit kullanıyorum, rapidden dosyaları 450-500 arası hızla çekmeye başladı, 1.5-2 hafta öncesine kadar 870 altına inmemişti. Bende mi problem var yoksa genel mi?
Mesaj tarihi:
80 lira ayda.

bir de yani 1mbit ile 4mbit arasında 10 kaplan gücü fark var.

sayfa açılma hızları olsun, arkadaşların download yaparkenki pinglerin olsun.

misal 300kb ile dl yapıp aynı anda 10 pingle oyun oynayabiliyorum diyeyim siz anlayın.

1mbit internet çöp artık tamamiyle kaldırılmalı.
Mesaj tarihi:
Düzeldi gibi sanırım, geceden beri 870 ile falan çekiyorum.

4mbit 84 lira mıydı neydi, 15 daha verip 2 katı bağlatmak daha mantıklı gelmişti bana, baya memnunum 8 mbitten. Yani 20 dakikalık dizi downloada koyuyorum, çişimi yapıp bir su içiyorum inmiş oluyor. Büyük rahatlık.
Mesaj tarihi:
kablonet 4mbit bağlantım var, 2'ye düşürmeyi düşünüyoruz. tamam ara ara 400 kb ile dl yapıyorum ama verdiğim parayla aldığım hizmeti yan yana koyarsan kesinlikle hakkını vermiyor. gecenin köründe bikaç saatliğine o 400'lük hıza ulaşabiliyosun ancak. bunun içinde 70-80 lira vermeye değmiyor. ha ama ekonomik sıkıntım yok diyosan al tabi.
  • Yeni Oluştur...