soulberry Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 daha önce böyle bi şey hiç yapmadım ve o yüzden ben bi şey sormak istiyorum. atıyorum lamb of god - wrath albümü.. 17 dolar sitede fiyatı. bu sonuç olarak bana kaç paraya gelir satın alsam? sadece 17 dolar olmayacağı belli. kargosu, vergisi falan nasıldır, daha önce alan var mı? total fiyat istiyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 yazar checkoutta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 kargo dışında bir şey eklenceğini sanmıyorum oradaki fiyata. para ödeme kısmına kadar ilerleyip görebilirsin ne kadar ödeyeceğini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 checkout kısmından hariç başka bi ödeme yapmıyorum yani öyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 sepet toplamı falan değilse o fiyat, kargo eklenmiş ödeme anındaki miktarsa onun dışında bir ödeme yapmazsın. zaten senden istediği paranın daha fazlasını çekemez kartından sana söylemeden. tüm ödemeyi de bi kerede alır, önce bi ödeme yapıp sonra da bunu da ödemen lazım diye çıkmaz karşına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 %20 vat ekleniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 soulberry said: checkout kısmından hariç başka bi ödeme yapmıyorum yani öyle mi? Checkout'ta neyse o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 amazon türkiye ye kitap yolluyor ama cd konusunda emin değilim istyorsan bir kontrol et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 cd dvd fln medya yolluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 amazaon.com haricinde amazon'un altinda satis yapan baska firmalarda mevcut. o firmalar araciligiylada temin edebilirsin. hatta ayni urunu daha ucuz kargo ile bulabilmende mumkun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 orc_lord said: amazaon.com haricinde amazon'un altinda satis yapan baska firmalarda mevcut. o firmalar araciligiylada temin edebilirsin. hatta ayni urunu daha ucuz kargo ile bulabilmende mumkun.. nedir o firmaların adları plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 amazon zaten hiçbişeyi kendi satmıyo almak istediğin şeyi satan alt satıcıya ulaştırıyo seni onların da adları yazıyo ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Benimde birşey almam gerekiyor. Ama cd,kitap değil. Nasıl alabilirim amazon'dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 eskiden cromexia diye bir aracı vardı amazon.com'Un normalde yollamadığı ürünler için. Sonra bitti falan anlaşması onların. O zamandan beri düzgün bir site görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 amazon.com TR'ye gonderim yapiyor mu ki ? Baktigim bir cok urunde bolgeniz gonderim icin musait degil gibisinden mesajlar aldim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 up bende saat almak istiyorum amazondan. ödeme ekranına kadar gelinen ürün gönderilebiliyordur heralde tr ye değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 genelde checkout'ta adres ekranını geçtikten sora uyarıyor zaten bu adrese vb yollayamıyoruz diye, uyarmadıysa yollanıyordur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Norak said: genelde checkout'ta adres ekranını geçtikten sora uyarıyor zaten bu adrese vb yollayamıyoruz diye, uyarmadıysa yollanıyordur :) doğru diyorsun farkettim onu ama sadece cd, kitap yollanıyor falan denince tırstım biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 yok sadece cd kitap değil, ben en son biblo gibin birşey aldımdi, bu ara bi sırt çantası kestirdim gözüme, yolluyorlar hemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 peki kapıya ups le falan mı geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 amazon.co.uk'den bakın, aynı ürünü avrupa'dan pek çok ayrı şirketten almanıza aracılık ediyor ve kargo son derece hesaplı. oyunlara 3-4 lira filan ekliyorlar. kitap almak isterseniz kazık gibi ama kargo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 bir kaç parça şey daha almak istiyorum. acaba gümrükte takılırlar mı? toplam olarak 200 tl yi geçmiyor ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 co.uk>com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Black_Hand said: bir kaç parça şey daha almak istiyorum. acaba gümrükte takılırlar mı? toplam olarak 200 tl yi geçmiyor ama... 100TL 'yi geçtği anda alırlar gümrükten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 limit 150 euro, bunu 3-5 euro geçincede bakmıyorlar ayrıca, bana bakmadılardı en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar