Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

amazon.com'dan sipariş

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
daha önce böyle bi şey hiç yapmadım ve o yüzden ben bi şey sormak istiyorum.

atıyorum lamb of god - wrath albümü.. 17 dolar sitede fiyatı. bu sonuç olarak bana kaç paraya gelir satın alsam? sadece 17 dolar olmayacağı belli. kargosu, vergisi falan nasıldır, daha önce alan var mı?

total fiyat istiyorum yani.
Mesaj tarihi:
sepet toplamı falan değilse o fiyat, kargo eklenmiş ödeme anındaki miktarsa onun dışında bir ödeme yapmazsın.

zaten senden istediği paranın daha fazlasını çekemez kartından sana söylemeden. tüm ödemeyi de bi kerede alır, önce bi ödeme yapıp sonra da bunu da ödemen lazım diye çıkmaz karşına.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
amazaon.com haricinde amazon'un altinda satis yapan baska firmalarda mevcut. o firmalar araciligiylada temin edebilirsin. hatta ayni urunu daha ucuz kargo ile bulabilmende mumkun..
Mesaj tarihi:
orc_lord said:

amazaon.com haricinde amazon'un altinda satis yapan baska firmalarda mevcut. o firmalar araciligiylada temin edebilirsin. hatta ayni urunu daha ucuz kargo ile bulabilmende mumkun..

nedir o firmaların adları plx
  • 5 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
eskiden cromexia diye bir aracı vardı amazon.com'Un normalde yollamadığı ürünler için.

Sonra bitti falan anlaşması onların. O zamandan beri düzgün bir site görmedim.
Mesaj tarihi:
amazon.com TR'ye gonderim yapiyor mu ki ? Baktigim bir cok urunde bolgeniz gonderim icin musait degil gibisinden mesajlar aldim ben.
  • 11 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Norak said:

genelde checkout'ta adres ekranını geçtikten sora uyarıyor zaten bu adrese vb yollayamıyoruz diye, uyarmadıysa yollanıyordur :)

doğru diyorsun farkettim onu ama sadece cd, kitap yollanıyor falan denince tırstım biraz
Mesaj tarihi:
amazon.co.uk'den bakın, aynı ürünü avrupa'dan pek çok ayrı şirketten almanıza aracılık ediyor ve kargo son derece hesaplı. oyunlara 3-4 lira filan ekliyorlar. kitap almak isterseniz kazık gibi ama kargo.
Mesaj tarihi:
Black_Hand said:

bir kaç parça şey daha almak istiyorum. acaba gümrükte takılırlar mı? toplam olarak 200 tl yi geçmiyor ama...

100TL 'yi geçtği anda alırlar gümrükten
  • Yeni Oluştur...