Bella Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 gündüz sakin oluyo da geceleri barlar falan eğlenceliydi ben 4 sene önce gitmiştim. çok beğenmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 sipeyskeyk said: GİT SAÇINI OKŞA VE ONA Bİ DUBLE VİSKİ ISMARLA. abi herşey beleş bi anlamı yokki ısmarlamanın sdvdsklmvdscs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 sana beleş it o yetememiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 sen beleş alıp ona verince o parayla alabileceği için sen ısmarlamış oluyosun. MAL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 ha onu almadılar bile lan ben hostese diyon sandım. ASLINDA NAKİT VERSEM OLURMU ACEBA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Londra, İstanbul'dan daha ucuz bizzat söylüyorum. İki şehirde de yaşadım. Çalışmadığında her şehir pahalı bu arada ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 bi duble viski götür bi de cebine 20 euro sıkıştır aslşkdajsldkjas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 yani istanbulda çalışıp istanbulda yemek londrada çalışıp londrada yemekten pahalı olabilir. ama istanbulda çalışıp londrada yemek fena fdsgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 ist da çalışıp londra da yiyen zaten montla sıçıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 istanbulda çalışıyorum, öğlen yemeklerimi londra'da yiyorum. O KADAR ZENGİNİM Kİ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 en kötü benimki heralde ankarada okuyorum ankarada yiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 ben seni eskişehirde yerken görmüştüm ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 nerde ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Cons said: AHAHAH BİRİ GİRDİ YETEMEDİ KARTI GERİ DÖNDÜ ZAAAAAAAAAAAA adama yardım etseydin ya cimri herif. said: Bonus Platinum Card sahiplerinin yanlarında getirecekleri 1. misafir, 10 Euro+KDV ödeyerek Zone'un tüm konforlarından yararlanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 ben olmuşum platinum burda. bitirdin beni bacım ya öldür beni ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 hmm peki Cons neden Viyana? Amaç ne? tek gidip çift mi dönmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 yok abi okuyorum yazın dönmüştüm işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 herif okumaya gidiyor abi, herkes sen mi tek gidip mutlu mutlu cift donsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 işte ürkek ceylanım benim. KENDİ UPLOADIMIZDIR http://www.youtube.com/watch?v=BK0sdMKh2tk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Cons said: ben olmuşum platinum burda. bitirdin beni bacım ya öldür beni ya. http://img42.imageshack.us/img42/6157/yrgit.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 hemen arkasındaki adam da önce seni sonra kızı kesip mesajı vermiş sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Nakamura said: Cons said: ben olmuşum platinum burda. bitirdin beni bacım ya öldür beni ya. http://img42.imageshack.us/img42/6157/yrgit.gif AHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 lan beklemek kadar sıkıcı bi olay yok anasını satayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramones Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 ürkek ceylan iyiymiş dostum terazine çöktüm yeni paylaşımlarınıda bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 sonunda sen de saldiray abi oldun ha. tüh düyününde oynariz artig. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar