Korax Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Hadi hadi :)[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
civciv Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 said: Lyn, 15 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki: (: kızlar belkide arkadaşca yaklaşmak istemiş dimi ama hemen denmemelı yoksa nasıl girecez AB'ye :-O Benim zaten avrupa birligi kimligim var. Tabi bazınız okumamışsınız her yerini topikin sonra hebele hübele konuşuyosunuz. kermit = gel döv beni madem o kadar heveslisin ( allahım ya ne banâl birisin. ) Neyse bi gun birinizin başına olaki boyle bişey gelir ; heleki canınız cok sıkkınken ve evlenmek uzere oldugunuz bir kızdan kazık yemişken gelir ; o zaman durumumu cok iyi anlarsınız. ayın karanlık yuzunu gorunce anlarsınız gerçekleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Martin_Solveig Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Civciv kusura bakma boyle olsun isteyecek deilim bende konuya ayak uydurmak için dwm ettim..[signature][hline]Lyn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 ay kermit cok bannalsiiiin. adam tacize ugradim mutluyum mesudum gururluyum diye acmis olsaydi vay anasina aslana bak be diyecektim. adam imdat falan demis lol.hosuna gitmiyorsa cak iki tane sagli sollu dok dislerini yere bak bir daha yapiyorlarmi. [signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri [Bu mesaj THARKAS tarafından 15 Haziran 2004 12:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 bana bu tür birşey olmuştu ama bu kadarda olmamıştı yani, abarmışlar.[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Banalsin kermit kabul et!! ya bana da bi kere tecavüz ettiler!! 3 kızlardı! iğrençti beni bağlayıp çalılıklara götürdüler soora hepsi sırayla tecavüz etti! iğrençti ben onlarla beraber olmak istemiodum ki!! kızların hepsi salak.. niye onlarla beraber olmak istiym.. ne kadar abazasınız 250 gr etin etrafında dönmüo bu dünya! o yüzden amerika başkanı 250 gr yüzünden boku yedi ve en güçlü insanlar her zmn 250 gr et'le kandırıldı! siz ne anlarsınız!! banal adamlar! zuhaa[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 utandın sanırım sen söylemiyorsun. yani banada yapsalar bende utanırım. kızlar burda olmaz ayıp oluyor filan derim :) ama senin neyini taciz ettilerki anlamadım. bu arada 4 kız var demişsin eder 1 kilo. :-p[signature][hline]$aban matrix Revolutions Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
civciv Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 benide baydı artık uzatmayın. [Bu mesaj civciv tarafından 15 Haziran 2004 14:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 said: civciv, 15 Haziran 2004 01:11 tarihinde demiş ki: dışardan birisi bizim okuldaki kızlara yan baktımı taşla kovalardık ehü topicte birkaç şeye güldüm de en çok buna güldüm nedense, "taşla kovalardık" lol civciv kusura bakma, zaten epey takılmışlar sana da çok hoşuma gitti taşla kovalama olayı hala sırıtıyorum salak salak =] Ilginç olaymış cidden, başıma gelmesini istemezdim ben de, geçmiş olsun. Morgana'nın dediği doğru sakat bir durum, bu hatun milleti bir kere gruplaşıp gaza geldi mi uzak durmak lazım. Her gruptan her zaman olmasa da bu tür gruplaşmalardan uzak durmak lazım yani en azından. (Fesatlık yapan pati bizden diildir =P) Azmo sana ek olarak kocaman bir lol demeden duramayacağım heh edit : pek kişisel not eklemesi; canım birtanem, eğer okursan bu mesajı sen de fesatlık yapma olur mu? [Bu mesaj Nefr tarafından 15 Haziran 2004 14:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 10 ... 11.... 12... 13...[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Acı var mı ifinim?[signature][hline]Karpuz 7 haziran 2004'te MSN'den demiş ki: Neyse ben kaçıyorum meme elliycem. Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 rewendor imzandaki olay harbi oldu mu.[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Evet oldu, hatta çok daha fazlası da var, o diyaloğun tamamını yazsam heralde karpuz kardeşimiz şu anda elinde balta beni kovalardı. Bu sadece bi bölümü :) Zaten hayatımda duymadığım tehditleri duydum "du şu diyaloğu ben bi paticiğe pasteliyim" dediğimde :) [signature][hline] Karpuz 7 haziran 2004'te MSN'den demiş ki: Neyse ben kaçıyorum meme elliycem. Quidquid latine dictum sit, altum viditur. [Bu mesaj Rewendor tarafından 15 Haziran 2004 15:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 allaam keşke ben de civciv gibi muhteşem bi insan olsaydım, ama ne mümkün yalnızca bi tane civciv olabilir ;((( birden imzamı hatırladım lol[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 geçmiş olsun :-D bu arada underestimate ne demek?[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir buraya tıklamadıysan metalciyim diye geçinme sakın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Küçümsemek, değerinin altında paha biçmek[signature][hline]Karpuz 7 haziran 2004'te MSN'den demiş ki: Neyse ben kaçıyorum meme elliycem. Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Valla zaman kötü, böle olaylar olabilir ama erkek adam ezdirmez kendini ve deee böyle adaletsiz durumlarda fiziksel üstünlüğünü kullanmalıdır :) bilmem annatabildim mi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 geçen gün gazetede vardı adam gidiomuş arabasıyla bakmış yol kenarında bi bayan yerde bayılmış gibi gözüküo adam gitmiş yardıma sonra çalıların arasından 3 kadın daha çıkmış, yerdeki baygın numarası çeken de ayaklanmış bi anda başlamışlar buna tekliflerde bulunmaya hehe adam istemez demiş, zorla arabasına binmişler atlamışlar üstüne o arada cüzdan falan gitmiş böyle şeyler de var tabii.. dikkatli olmak lazım :)[signature][hline]Arcane Kısayol Çubuğu[b] v1.1 [b][son mesajlar|bilgisayar oyunları|arama] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 İşte bu yüzden arabada mutlaka bir haydar bulunduracaksın :)[signature][hline]Karpuz 7 haziran 2004'te MSN'den demiş ki: Neyse ben kaçıyorum meme elliycem. Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 said: arcane, 15 Haziran 2004 18:34 tarihinde demiş ki: geçen gün gazetede vardı adam gidiomuş arabasıyla bakmış yol kenarında bi bayan yerde bayılmış gibi gözüküo adam gitmiş yardıma sonra çalıların arasından 3 kadın daha çıkmış, yerdeki baygın numarası çeken de ayaklanmış bi anda başlamışlar buna tekliflerde bulunmaya hehe adam istemez demiş, zorla arabasına binmişler atlamışlar üstüne o arada cüzdan falan gitmiş böyle şeyler de var tabii.. dikkatli olmak lazım :) herif en son ben polsim deyip kurtulmuş hatunların elinden ama cep tel. de gitmiş[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 valla 15 sayfayı okuyamadım ama... beni hep ediolar zaten bişey yok bunda doğal şeyler bunlar :-P[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. [Bu mesaj Natural_Jedi tarafından 15 Haziran 2004 18:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 insan kendinin böle bi duruma düşmesine nası izin verebilir... adam harbi kısıtlıymış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 iyi fantezi aslında :)[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir buraya tıklamadıysan metalciyim diye geçinme sakın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 ay dostlar hiç sormayın, geçen gün bana bi saldırdılar böle 10-15 kız, hepsi üstüme atladılar, ne istiyolar benden hiç anlamıyorum. böle oramı buramı mıncıklamaya başladılar, ben bi hoş oldum :) dedim yapmayın ben istemiyorum, fakat dinlemediler beni iyi mi, üstüme üstüme geldiler, allahım ben böle bişi yaşamadım.. bi tanesi bana "şekşy şey " dedi, bayan kötü laf sahibine aittir dedim, aman dostlar, nasıl krtuldum ellerinden bilmiyorum. siz siz olun böyle dişi kişilerle muhattap olmayın, ben şanslıyım da ellerinden kurtuldum, bunları size anlatabiliyorum, diğer saldırıya uğrayan arkadaşlarımın pisikolojilerini siz düşünün artık.. kadın milleti kardeşim al birini vur ötekine[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 *!elma'ya inanacağına kafasını keser* :P[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! karpuz, 09 Haziran 2004 22:39 tarihinde demiş ki: Karpuz, afrikaancada Uçan manda boku demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar