Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TR Second Age

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Host makinesinde güncelleştirme yapıldığı için haliyle yeniden başlatıldı. Bakımdan beri makine kapanmadığı için zaten yeniden başlatılması gerekliydi de.
Mesaj tarihi:
ona bakarsan bugün bi doktor da simyacı, bir fizikçi de simyacı.
simya eski bir terim. dallara ayrıldı o.

kimya profesörü olucak adam yahu rahat bırakın
Mesaj tarihi:
lord_gorthaur said:

benim ark 2.x.x clienti ile başladı max stat 45 çekebiliyor char yaratırken, ben razor ile uo-mlden bağlandım max stat 60 ile başladı çok ilginç

O yüzden herkes 2.x.x e kadar patchlesin deniyor. bir denge oluşsun diye.

Ama 10stat fazlanın ne bir yararı ne bir zararı olur. 15 dk az zahmet etmiş olur sadece.
Mesaj tarihi:
aquila said:

benim client ariza yapti, oyuna giriyorum, kel ve ciplagim, sonra kitleniyo ve kapaniyo.

Patch ile alakalı. 2.x.x e kadar patchlemen lazımdı. sen fazla patchledin muhtemelen. Yada t2a değil farklı bir versiyon kullanıyorsun.
Mesaj tarihi:
3d de 3d olsa ne dandikmiş ilk kez gördüm, sadece karaktere 2 3 poligon eklemiş allahsız ea

22 inç widescreende nasıl 800*600'den fazla büyütecez bunu, ekranın 4'de 1'i nerdeyse oyun ekranı ahah
Mesaj tarihi:
aquila said:

benim client ariza yapti, oyuna giriyorum, kel ve ciplagim, sonra kitleniyo ve kapaniyo.

biz evin içine bişey koymuştuk o zaman bu hepimize olmuştu bi 7 kişi falan. evden uzak girince düzeliyordu oyun, evin yanına gidince gene conn lost, giriyoruz gene kel ve çıplağız falan. öyleydi. ben de evdeki bişeyleri silmiş miydim çıkartmış mıydım öyle bişeydi.
Mesaj tarihi:
aquila said:

Brit inn de oyundan çıktığım da banada oluyo bi kaç kere relog atıyorum her relogda bi adım bi adım çıkıyorum inn den düzeliyo
  • Yeni Oluştur...