Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TR Second Age

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet

sen en azından statlarla ugrasıyorsun ben sitedeki fonts dosyasıyla deiştirdim oyuna baglanmıyor delircem istedim kngs saolsun attı o da duzelmedi şimdi uo yu bastan kuruyorum :/
Mesaj tarihi:
advanced olarak okçu açtım archery resist başladım tüm skiller geliyordu ama archery hiç artmadı 500 küsür ok atıp 0.1 gain alamamak normalse bir şey demiyorum

mage charda bi sorun yokmuş alchemy sonunda 0.1 geldi
Mesaj tarihi:
bakımda ne yaptınız bilmiyorum da provocation çalışmıyor.
inekler ve koyunlara tıkladığımda you can't see the target cevabı alıyorum. zaten skill gain de yok.
Mesaj tarihi:
Helcaraxe said:

Bukadar zor olması bilmiyorum. Hiç öle aylarca skill gain kasacak gücüm kalmamış artık.

Ancak son düzenlenen gain sistemi aksine daha kolay bir hale geldiğinin farkında değilsiniz sanırım.
Mesaj tarihi:
Bilmiyorum okadarını. Server olarak zaten çok güzel olmuş ama işte zaman meselesi. Saatlerce oynamayamıyorsun bi süreden sonra. Ne bilim rahat 50 çanta açtım. 0.1 gain aldım sadece.
Mesaj tarihi:
PrudenT said:

Silphatos said:

sphere değil di mi bu? osi t2a?

sphere ama düz t2a işte

nbl north gibi içinde aptal sistemlerin, ıvır zıvır sistemlerin bulunmadığı düz sphere diyorsun yani. öyleyse canım çekti valla
Mesaj tarihi:
Provocation için bir açıklama gelecek mi?
Skill bildiğiniz bozuk şu anda, ya da bende bir problem var. İnek, koyun gibi hayvanlarda deniyorum "you can't see the target" cevabı alıyorum.
Mesaj tarihi:
Delucia said:

gerçekten bende bu kadar zorlukta uğraşamama kararı aldım zamanım yokmuş onu gördüm

abi milletçe grindlemeye o kadar alışmışız ki, 50 skille de gayet oyun keyfi alınabildiğini unutmuşuz. ne diyim yani abi, oynayın bi
Mesaj tarihi:
statlar hiç gelmemesi ne yalan söyleyeyim benimde canımı sıkıyor. yani bundan önceki sistemde bir günde yapılıyor denmiş bu sistem ile bir ayda bile bitmez bu kadar hardcore gerek var mı orasını tartışmaya açmak gerekli tamam skill gain zor olsun ama bir yerde stat olmayınca oynanmıyor bile.
Mesaj tarihi:
Uzunkulak said:

statlar hiç gelmemesi ne yalan söyleyeyim benimde canımı sıkıyor. yani bundan önceki sistemde bir günde yapılıyor denmiş bu sistem ile bir ayda bile bitmez bu kadar hardcore gerek var mı orasını tartışmaya açmak gerekli tamam skill gain zor olsun ama bir yerde stat olmayınca oynanmıyor bile.

sadece inek dövdüm ben ilk açıldıgı gün 9 saatte str 100 dex 100 oldu ama durmadan kastım 9saat

yane gidip 30dk kasıp kapatıp 4 saat sonr açıp 20dk kesip toplamda 9 saat oldu değil akşam 10da oturdum sabah 10a kadar 100 100 25 di
Mesaj tarihi:
işte o zamanlar geride kaldı bende sabah 8 den beri inek eşek at maymun ne bulduysam dövdüm ama 1 dex aldım bu sekilde giderse ne kadar oynayasım olursa olsun gitmez yani. kapanmadan once yaklasık 2 saat kadar oynamıstım o sıra 7 str 10 dex geldi yani geliyordu o zamanlar ne olduysa kapandıktan sonra oldu.
  • Yeni Oluştur...