sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 100 yapın gerisi np :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 ankaraspor'un düşürülme kararı onanırsa, 19 gol edecek 20. 3 gol de ikinci maç için, 23. kalacak geriye 27 maç. 106-23 = 83 83/27 = 3,07 inanın çocuklar. çocuklar inanın.!!'1!e4312 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 "Biz iki kademeli ligde fazladan 6 maç yapıp anca 2 gol fazla atmışız, rekor aslında bizim, kimse görmüyor" da süpermiş. BJK'lilerin yapacağı işler normalde bunlar gerçi de, Shaggy'de de sırıtmamış :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Ağzını yüzünü kırarız. Her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 ayrıca nonda daha uzağa işer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Size 10 gol de avans verelim, 94 atın yeter yeni rekor için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 kırılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Baggio said: "Biz iki kademeli ligde fazladan 6 maç yapıp anca 2 gol fazla atmışız, rekor aslında bizim, kimse görmüyor" da süpermiş. BJK'lilerin yapacağı işler normalde bunlar gerçi de, Shaggy'de de sırıtmamış :p yahu. kaç maç oynandığına bakmam ben. 2 kademeli, 3 kademeli. her neyse. o gol rekoru sonuç olarak 105'tir yani. madem öyle, fener'inki de 36 maç diye onu saymam. ha 2 fazla olmuş, ha 6 fazla olmuş. her türlü galatasaray, bu sene o rekorların kırıldığı 2 sezondan daha az maç yapacak. anlatamadım derdimi galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Yok anlamadığın (ya da tahmin ediyorum ki fazla anlatılsın istemediğin) taraf şu; o sene ligde Samsunspor maçlarının yarısını bir trafik kazası yüzünden oynayamamış, sanırım (kesin bilmesem de) o yüzden 34 yerine 36 maç yapılmış falan bir şeyler olmuş, onun dışında normal bir lig olmuş. Bahsettiğin sezonda ise lig iki kademeliymiş, tam 42 maç yapılmış. Örnek vereyim belki daha açıklayıcı olur; mesela GS ligi 106 golle tamamlasa kimse çıkıp "ama Ankaraspor düşürüldü, belki onlara hiç gol atamazlardı" demeyecek, bunlar olağan dışı tesadüfi olaylar. Maç öyle tescil edildiyse öyledir. Diğerinde ise lig yapısı tamamen farklı, arada bariz bir maç sayısı farkı var. Bugüne kadar "ama FB 2 maç fazla yapmıştı" diyenini de görmedim zaten, herkes bunu böyle kabul eder. Yok illa işine gelen kıytırık detaylarda direteceksen de en kral otorite sensin, özür dileyip ayrılırım aranızdan, hiç uğraşacak halim yok kusura bakma :p Ekleme: 1989-1990 sezonuna kadar habire 19-20 takım olup durmuş lig, genel bir seyirmiş yani. Tek istisna o seneymiş de FB anca öyle rekoru kırmış gibi işinize geldiği gibi evirip çevirmişsiniz yine, hayranım "esnek" yapınıza valla yer yer. Hayırlı tıraşlar onun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 asıl ben anlatamadım sanırım. biliyorum, iki kademeli oynanmış, arada 6 maç fark falan var falan filan. ama sonuç olarak, resmi olarak, gol rekoru galatasaray'ındır. çok kısa ve net. anlaşılmayacak bir şey yok ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Baggio hırs yapmış. Kızdırmayın. Rekor Fenerindir. Fenerbahçe'nin kırdığı rekorlarından bir tanesi işte. Kendisinden başka hiçbir takım da egale edemez. Ha ama biz bu sene 104, 106 neyse sallarız. Ama rekor kıramayız. Çünkü rekorlar takımı Fenerbahçedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 "Adnan Polat" said: G.Saray, F.Bahçe'nin 103 gollük rekoruna göz dikti. Başkan Polat, 'Şimdiden konuşmak erken ama bu sezon yeni bir lig rekoru kırarak 104 golü aşabiliriz' dedi 1988-89 sezonunda Sarı-Lacivertli takımın 103 gol ile şampiyon olması ve o tarihten bu yana kimsenin bu başarıyı yakalayamaması Galatasaraylı yöneticilerin iştahını kabartıyor. Polat yaptığı açıklamada, 'Bu sezona bol gol ile başladık. Ligde de ve Avrupa'da da bol gol bulduk. Geçtiğimiz yıllarda yaşadığımız kısırlığı yaşamadık. Şimdiden konuşmak erken olabilir. Ama bu sezon lig rekorunu kırarak en az 104 gol atabiliriz' ifadelerini kullandı. Başkanınızdan bu birebir alıntı ile, anlamak istemeyen bünyelere laf anlatma çabamdan vazgeçip aranızdan ayrılıyorum. Size iyi avunmalar :p (Bu arada fake misiniz, oda arkadaşı mısınız artık her ne kılıf var ise ortada, lütfen böyle iki dakika arayla koalisyon saldırı mesajları atmayın, fazla göze batıyor, kırıcı oluyor.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 şimdi maçlar bol gollü geçiyoda ligin ortalarında durulurlar avrupa kupası şu bu zaten bol gollü maçları zor görürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 adnan polat'ın böyle konuşacağını sanmıyorum. ki konuşsa da bu bir şeyi değiştirmez. adnan polat, peygamber mi, her sözüne he diyelim. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Adnan Polat eğlenmiş sizin ilen. :) 106 tane atsak. 25 Baros 20 Nonda 15 Arda 10 Elano 10 Keita 10 Kewell (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Masquerade said: Baggio hırs yapmış. Kızdırmayın. Rekor Fenerindir. Fenerbahçe'nin kırdığı rekorlarından bir tanesi işte. Kendisinden başka hiçbir takım da egale edemez. Ha ama biz bu sene 104, 106 neyse sallarız. Ama rekor kıramayız. Çünkü rekorlar takımı Fenerbahçedir. AHAHAHAHAH! Ne komiksin sen öyle ya, gene güldürdün bizi seni maskara seni. Allahta seni güldürsün emi AHAHAHA!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 O zaman burdan devam et Tatar. Aman dikkat, fazla gülme. :) Gece geldiğimde tüm rageleri bu topicte görmek istiyorum. Hadiyin göreyim sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Ne bu ekşisözlüğü kaynak olarak mı kabul edelim, zaten sayfa açılmıyor sözlük bile hata veriyor saçma bulup konuyu. Neyse sen takıl şimdi çekemem, zaten biliyoruz futbol bölümündeki devamlı troll ve kışkırtma çabalarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Bu kadar erkenden havaya girmeyelim bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 allahtan 2 hafta bi kaç gol attınız bu ne havalar kırılcak bir rekor varsa biz kırarız zamanı gelince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 liverpool kirdi sizin rekoru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 PZero said: allahtan 2 hafta bi kaç gol attınız bu ne havalar kırılcak bir rekor varsa biz kırarız zamanı gelince DSFSDFASDFASDF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 gol atamama rekorunu kırcanız siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 aquila said: liverpool kirdi sizin rekoru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Valla Galatasaray'ı ÇOK seviyorum ama o ayrı, bu rekorun kırılacağını pek düşünmüyorum. Bu sezon 1-2 tane 5-6 gollük galibiyet bekliyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar