FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 elim ayaam titriyo rmsen.ç böyle tuşlkara bile basarken kayıyo elim topo üzerne typo çorap giydim ama şortla duruyorum malk gibi ama insan üşeniyo da. götüm deondu götümm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Hasta olcak olabilirsin. İzmirde bile dün dışarda dondum kat kat giyinmiştim Allahtan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 az önce sıçtım ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Su içtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 aynı kaynım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 allahı nasıl kandırabileceksin bunu açıkla bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 allah1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 alah benim coni aramizdan su sizmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Dartanian said: Hasta olcak olabilirsin. İzmirde bile dün dışarda dondum kat kat giyinmiştim Allahtan :Dhay izmirinize be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 İstanbulda da donardım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 kış geldi artık ıhlamurlara bitki çaylarına abanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 karnıbahar yedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 "peder zickler" said: Dartanian said: Hasta olcak olabilirsin. İzmirde bile dün dışarda dondum kat kat giyinmiştim Allahtan :Dhay izmirinize be izmirdede havalar serinledi biraz dün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 lan hiç sevmiyorum kışı.Evde eşofman giymek fln kasıo şort forever.Rahat olmak istiyor insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 FromTheHell said: elim ayaam titriyo rmsen.ç böyle tuşlkara bile basarken kayıyo elim topo üzerne typo çorap giydim ama şortla duruyorum malk gibi ama insan üşeniyo da. götüm deondu götümm bu yazıyı yazan adamın rumuzuna dikkatinizi çekmekm istiyorum *elindeki ince sunum sopasıyla monitöre vurur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 bu arada ÜŞÜYORUZ DARK REİS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C:Windowssystem32 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Ah be nick'e bakan da imrenir şu havada "FromTheHell" herif üşüyorum diyor. Madem öyle. X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 olm odanın camını taktın mı lan ? En son gördüğümde yerdeydi asdzfh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 lan sorun cammış. cam takılıydı da 2 gündür evde olmayınca buz tutmuş içersi. dışarı çıktım terden bayılcaktım resmen fds camı mamı açınca ısındı oda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 CAM AÇ CAM mUh1T_T1n sie bir titreşim gönderdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 mUh1T_Teen olsa açardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar