Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iki elle silah kullanma!

KillJoy

Öne çıkan mesajlar

1)ben birinde görmüştüm adan bi eline kryys bi eline katana alıodu. bunu scripti veya komutu nedir nasıl yapılır?
2) .save ile serverı save ediom ama nasıl geri alcam bilemiom?
3) bi bineğin yada npc nin hızını nasıl ayarlıcam msla nightmare çok yavaş koşuor!
4) elimdeki halberda .set more x 99999 diom +9999 oluo bi yaratığa vurduğum gibi destroyed oluo bunu nasıl engellicem?
5) ben vortex şekline hangi komutla giriodum .body gibi bişi?[signature][hline]---
--
-
Sosyal ağlarda paylaş

1-] katannın type ini t_shield yapmıstır
3-]nightmare yavas deil sadece kosamıyor onu CAN= oraya mt_run yazarsan kosar
4-]once halberd .set attr attr_magic yap daha sorada .set morey 99999 yap bölece +lı bişi olur kırılmaz ama +99999 olmaz
5-]bi vortex yarat .control cek ya da .obody komutuyla :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xharloan, 12 Haziran 2004 22:35 tarihinde demiş ki:
Cevabı: bu bir script deil anca verdata ile yapılabilir oda ne kadar kasar bilemem.

yanlış bilgi vermielim verdatayla ilgisi yok o senın dedigin sag ele katana bi de sol ele katana o farkli o verdata ama arkadas bi ele katana bi ele kryss sormus o kolay ...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xharloan, 12 Haziran 2004 22:46 tarihinde demiş ki:
said:
Werb, 12 Haziran 2004 22:41 tarihinde demiş ki:
1-] katannın type ini t_shield yapmıstır

t_shield yapsa bile verdatada katana shield yerinde olmalı (yönü değişmeli) ne yaparsa yapsın alamaz alsada gözükmez zaten.

büyük ihtimal arkadaş yanlış görmüştür çünkü iki ele de silah almak icin o silahlardan birinin two handed olması gerekirki biri diğer elde dursun diğeri de diğer elinde yani sadece stafflarla ve polearmlarla beraber katana kryss vb onehanded silahları type yöntemiyle iki eline birden alabilirsin..[signature][hline][i]and than we can drink some ocean spray...[i]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
KillJoy, 12 Haziran 2004 22:31 tarihinde demiş ki:
1)ben birinde görmüştüm adan bi eline kryys bi eline katana alıodu. bunu scripti veya komutu nedir nasıl yapılır?

acaba ben yanlıs mı okuyorum ne yazmıs bi eline kryys bi eline katana diger eline yazmamıs :) ve ayrca kim bunun icin verdata patchlemeye kalkısır?? ve de son olarak gozukur farklı renkler yap birini dielim koyu yap digerini beyazsımsı yap bak ne guzel gozukuo :P
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Black1ce, 12 Haziran 2004 23:45 tarihinde demiş ki:
iki ele de silah almak icin o silahlardan birinin two handed olması gerekirki biri diğer elde dursun diğeri de diğer elinde yani sadece stafflarla ve polearmlarla beraber katana kryss vb onehanded silahları type yöntemiyle iki eline birden alabilirsin..

yanlısın var polearmlar her zaman sag elde durur stafflerde aynı sekılde sag elde durur ve geldık tek elli silahlarda sag elde durur yanı normal bi verdata her turlu silah sag elde durur ama dısardan söylüosan [ ben bunca zaman paperdolldan bahsediodum] dogru soluosun :(
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xharloan, 12 Haziran 2004 23:57 tarihinde demiş ki:
Bende bir ara gormuştum bir servera adam bi eline katana almış bleed verior bir eline ss almış paradarbe verior birde kafa atıor stam düşüor felan tekmelerkende silahsızlandıor derkeen client göçüordu (:

HAha koptum...[signature][hline]susturamassın beniii
durduramassın beniii
ben kötüyüm sen iyimiyeaaeaeaaaaaah
Sosyal ağlarda paylaş

3) hayvanların koşuş hızları dexle alakalı.
mt_run varsa nightmare'da, dexi 100den fazlaysa hızlı koşar
4) neden böle bişi yapma geregi duydun?
morex silahlarda ne işe yarar bilmiorum ama sölersen belki yardım ederim. bu arada more x yazmışsın birleşik yazman lazım belki ondandır. kaybolmaması için .xhits -1 yapman gerektigini biliosundur umarım?
Sosyal ağlarda paylaş

abi bnm bildiim (uzun zamandır sphere ile uraşmadım) ööle typeını shield yaparsan olcak olay deil o
verdatayı açarsanız silahların her zaman bize göre sol tarafta kalkanların da sağ tarafta olduunu görürsünüz
type ını deiştirseniz bile ööle öbür ele almaz olmayan bir görüntüyü oyun içinde yapamazsınız yane
olabilecekler:
1-client göçebilir
2-bu kılıcı yine sağ eline alır
3-kılıcı normal alırsa kullanıldıında client göçebilir[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner
Ardenia|Arama
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xharloan, 13 Haziran 2004 11:46 tarihinde demiş ki:
said:
Kronosh, 13 Haziran 2004 02:59 tarihinde demiş ki:
typeden yaparsin basit.

Kronos walla çok mrk ettim bi yaparmısın. Type değiştirince oluyorsa.

Xharloan type deiştirince iki silah eline alır farkli silahlarsa ornegin kryss le katana gibi paperdollda gozukur aynı elde ama dısarda gozukmez yani neymıs type deiştirerek yapabilirmisiz demi :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...