yav Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 ohaha 5inci saniyede gördüm lambayı lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 wildpervert said: kadın dory said: benzesin diye cekmis? Evet. Fotografcilar belli bi konsept uzerine calisirlar ya hani, ondan. Bursali bursali konusup germeyin beni burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 kız işte amaan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 adam yapması gerekeni yapmış. eMeğE SayQı +ReP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 AHAHAH Bu açılmıştı ve ben lamba sanmıştım, hatta ne kadar bakarsam bakayım kadına benzetemedim. Aradan kaç ay geçti, bugün baktım ve lambaya benzetemedim lamba olduğunu bilmeme rağmen. Sonra kadın resmini görünce iyice dumur oldum çünkü hakkat lamba sanıyordum. Erkekliğe geri dönüş xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 deadwoll said: AHAHAH Bu açılmıştı ve ben lamba sanmıştım, hatta ne kadar bakarsam bakayım kadına benzetemedim. Aradan kaç ay geçti, bugün baktım ve lambaya benzetemedim lamba olduğunu bilmeme rağmen. Sonra kadın resmini görünce iyice dumur oldum çünkü hakkat lamba sanıyordum. Erkekliğe geri dönüş xD "Pen Duick" said: Abi bu 2. ye oluyo kalbinizi kiricam artik. O motivationaldaki kadin photoshoplanmis. Bu fotograf bir lamba fotografi ve fotografci kadini animsatmasi icin cekti. Adam da yunan bi fotografci, tanismisligim var tr ziyareti sirasinda. Nikosalpha diye googlelarsaniz bulursunuz. Bildiginiz emege hakaret suna kadin demek. postları okuyalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Arkadaslar lamba o. Kadin o diye yutturmak icin kadin fotosu sonradan photoshoplandi 4chan cilerce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 kadın resmine iyice bir zoom yapabilsek aslında onun ps olduğu belli olur sanırım ama çözünürlük kasten düşük sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 kadınmış işte tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Şimdi hatırladım, hah Sly-One hatta o linki de koymuştu, çalışmalarına vs. bakmıştım. Ama cidden kadın olduğunu bilmiyordum hep lamba diye özümsedim onu. Resmin tamamını görünce de nasıl bir pozisyondan kesilmiş olduğunu anladım. Zaten lambaya benzesin diye tanganın genişlediği yer köşeli orada, bir de kumaş gibi duruyor dövmenin olduğu yer. Ama olay o değil, cidden bir kadından kesit olabilirdi o ve ben bunu aylar önce lamba sanarken şu an lamba gibi göremiyorum önemli kısım bu xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Lambaymış lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Rules of internet; 15. The harder you try, the harder you will fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 o yuzden diyorum 2. ye diye. Sly ben, nikos da tanidigim bi fotografci yoksa niye ugrasiyim kadin deseniz ne olur. Ama adam dertliydi sirf su konudan bi ara ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 aa kadınmış harbiden sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Seni doverim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 abvblizzard said: lambanın gideri varmıs o zamanahahah lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Lamba mamba kayarım ben buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 abvblizzard said: lambanın gideri varmıs o zaman nefes almasına gerek yokmuş demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Benzio ama çok net lamba. En azından dorynin verdiği motivationaldaki gibi direk oradan alınmamış. Hem lambanın sapındaki kalınlık değişiminin aniliği hem de bacakların iç kısmı sandığımız yerdeki bulanıklaşma bunu imkansız kılıyor. Ya oradan alınıp photoshoplanmış, ya da Pen Duick haklı. i bence haklı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 bence kırmızı matkap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 herşey bizim hayal gücümüzde bitiyor. dünya halkının %90ı için o bir kadın. hem zaten o bir kadın da değil, o bir fotoğraf. fotoğrafı da fotoğrafçı yaratmadı, o zaten fotonun içinde vardı fotoğrafçı sadece onu ortaya çıkardı. bugün bayram, büyüklerimizi aramayı unutmayalım. sakla samanı gelir zamanı. ayağını yorganına göre uzat. türkiyenin dört bir yanı düşmanlarla çevrilidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 yeşil dingiliz anektarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Ardeth meshur sporcular gibisin. Mesela basketcidir adam her konuyu baskete göre yorumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 ben bi kere benzettim, daha hiç benzetemiyorum. neden acep sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar