Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WaR oynamak zevklidir! Çünkü..

Bluerain

Öne çıkan mesajlar

Forumu dolanıyorum, dolanıyorum, ve oyun hakkında olumlu bir şey bulamıyorum. Tamam sorun cok fazla, dogru durust ilgilenen yok vs. vs. ama..... Aması şu, bir aptallık ettim ve WaR accountumu dondurup WoW accountumu tekrar actım. Bir hafta icinde de pisman oldum.. WAR'ı özlüyorum deli gibi! hehee
Diyecegim o ki haklı olarak bu kadar elestiriyoruz ama biraz da WaR hakkında guzel bir seyler yazalım, elbet olmustur guzel anıları da, vs.

Ben başlıyorum:
WaR oynamak zevklidir. Cünkü bayılana kadar pvp yapabilirsiniz. Cünkü pvp yapmanın end game ile dogrudan alakası vardır. Cünkü sc.lerde ve kusatmalarda (playerlar ister uysunlar ister uymasınlar) classların olmazsa olmaz belli bir duzeni korumaları gerekir, yani ortam kaotik degildir. Cünkü %50'den fazla bir oranla class dengesi vardır (Ben buna kötünün iyisi diyorum). Cünkü gnome gibi sinir bozucu bir class yoktur :)

Siz devam edin. Fakat lütfen buraya sadece WaR hakkındaki olumlu düsüncelerinizi yazın (olumsuzlar icin diger topiclerde bol bol yer var zaten) ve birbirinizin yazdıklarını lütfen burada elestirmeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

asdf yok editle farketmez. Hatta Sam toptan silsin mesajı. Bi aralar çok meşhurdu böyle WoW-WAR trolleri, flameleri, karşılıklı laf sokmaları da ben de böyle aradan aylar geçtikten sonra biri hala WoW a laf atınca, üstüne böyle firikik verince dayanamadım

Yoksa forçene şimdi bi butthurt.jpg koymak vardı :>
Sosyal ağlarda paylaş

zone savaşları zevklidir.özellikle tm de kanyonlarda savaşlar harika.bazen öyle haller alıyoki savaşlar kendimi fantastik bir filmde gibi ihssediyorum.
destolarla dar bir geçitte karşılaşmak,yarısını öldürmek.
kalan yarısını kovalarken arkamazdından başka bir destonun saldırısına uğramak arada tost olmak
güzel şeyler bunlar:D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...