dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 IP bloğunu banlamışlarsa abd nin, oyunu da proxy üzerinden oynaman gerekebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 dreagloth said: Evet veriyor. NC soft içindeki My acount dan Buy ı seçip kredi kartı bilgisini verdikden sonra. Bana direk acounutmun içinden aion aktif mi edecek yoksa key verip bendemi gireceğim ? Sen burdan mı aldın ? şimdi satın alıp kutuyu mu bekleyeceğim yok sa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Alınca soracak, yen bir acc mi yaratmak istiyorsun yoksa bui acc ye mi ekleyeyim diye. Bende kendi sitesinden aldım ve hayır sadece dijital dl var, kutu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Yarın gidip alıcam bende herhalde. İstanbulda direk kutusuyla alabileceğim nereler var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 gamemarket.com da dvd 84.90 direk key 83.90 mış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 DnR da internet satışına 76.5 gayme diyor. Yokmu şimdi bu adamların stoğunda ? Üye olmaya üşeniyorum sırf stok kontrolü için şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Valla cumartesı aksamı 9 da capitol dnr dan aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 ben dnr kanyonu aradım sordum var dediler, onun üzerine netten siparişi verdim. 13 ytl daha ucuz, acelem de yok. 77 ytl hiç fena diil. aion'un official sitesinden 105'e alıyosun, üstelik digital download. bunda kutu var falan. ilginç gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 valla kutu mutu güvenme :D ben aldımda ne oldu. netten indiriyorum tekrar :D abuk sabuk error verıyor.normal windowsta yukleyemedim safe modda 3.5 saatte yukledım filan fişman. aksama inmiş olur bakalım ne yapacagım :D izlemede kalın tamam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 dreagloth said: Alınca soracak, yen bir acc mi yaratmak istiyorsun yoksa bui acc ye mi ekleyeyim diye. Bende kendi sitesinden aldım ve hayır sadece dijital dl var, kutu yok. Dn aldım. ncsoft dan kendi acounutuma upgrade ettim. /saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 İnternet siparişinde kaç güne gelir diyorlar peki ? Çarşamba öğlen olmadan çıkıcam İstanbuldan :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Ncsoft hesabımla girdim oyun 49.99euro diyor doğrumu? doğruysa tl de 108lira yapmıyormu? yapıyorsa nasıl oluyorda tezgahta (hemde türkiyede, vergisiyle şusuyla busuyla) oyunun fiyatı 80 lira oluyor? hiç birşey anlamadım. Bir yanlışlıkmı var? Birde ucuz yollu dijital key alabileceğimiz neresi var? (sakat olmayan bir yer soruyorum :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Euro degil dolar hatırladıgım kadari ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Aion™ (Europe) EUR 49,99* Credit Card EUR 49,99 satın alma seçeneğinde böyle diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 yaw vaktiniz varsa dnr dan internet siparişi verin. 77ye falan geliyor kargo var tabi. Veyahut gidin bi dnr veya nezih ten 89 gaymeye alın uğraşmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 guvenilir cd key satan yer bilen var mi? direk eu keyi alsam, oyle acc alsam, oyunu da bi yerden bulsam olmaz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 direct NCSOFT'tan account ac, store'a gir, oyunu al :) en hizli, garanti yol. en ucuzu degil ne yazik ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Senin alamama gibi bir sorunun vardı heralde, abd olduğu için. En güzel yol, oyunu indir, burdan biri dnr dan alsın, senin için acc yaratsın, sonra devam. Tabi eu server larına bağlanabillmek için yine proxy kullanman gerekebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 https://secure.ncsoft.com/cgi-bin/Store.pl?language=en-gb Burdan alamiyor musun? "Europe" yazanlari aldiktan sonra IP fark etmezsizin launcher'in ayalarini yapip her sekilde girersin avrupa serverina. ps. benim accountumda hem US hem EU var :) sorun cikarmamisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 bende europe degil onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 oyunu indirip birinin accla denesem once iyi olur o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 aquila sayfanin sag ust kosesinden create account'un yanindaki "English US" e tiklayip onu "English GB" e ceviremiyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 paticikde verilen bu dlgamer linkinden EU edition alabilirsin, digital key olarak satiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 This product is not available for United States diyi orasi, ama bu lafin arkasinda ne kadar duruyolar bilemedim, girip alsam dur alma demez heralde, denemek lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Oyunu indirip, bir eu acc ile denemek iyi olur dediğin gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar