Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aion Alımı

bLaQ

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dreagloth said:

Evet veriyor.

NC soft içindeki My acount dan Buy ı seçip kredi kartı bilgisini verdikden sonra. Bana direk acounutmun içinden aion aktif mi edecek yoksa key verip bendemi gireceğim ?

Sen burdan mı aldın ?

şimdi satın alıp kutuyu mu bekleyeceğim yok sa.
Mesaj tarihi:
ben dnr kanyonu aradım sordum var dediler, onun üzerine netten siparişi verdim. 13 ytl daha ucuz, acelem de yok. 77 ytl hiç fena diil. aion'un official sitesinden 105'e alıyosun, üstelik digital download. bunda kutu var falan. ilginç gerçekten.
Mesaj tarihi:
valla kutu mutu güvenme :D ben aldımda ne oldu. netten indiriyorum tekrar :D abuk sabuk error verıyor.normal windowsta yukleyemedim safe modda 3.5 saatte yukledım filan fişman. aksama inmiş olur bakalım ne yapacagım :D izlemede kalın tamam :P
Mesaj tarihi:
dreagloth said:

Alınca soracak, yen bir acc mi yaratmak istiyorsun yoksa bui acc ye mi ekleyeyim diye. Bende kendi sitesinden aldım ve hayır sadece dijital dl var, kutu yok.

Dn aldım. ncsoft dan kendi acounutuma upgrade ettim.

/saygılar
Mesaj tarihi:
Ncsoft hesabımla girdim oyun 49.99euro diyor doğrumu?
doğruysa tl de 108lira yapmıyormu?
yapıyorsa nasıl oluyorda tezgahta (hemde türkiyede, vergisiyle şusuyla busuyla) oyunun fiyatı 80 lira oluyor?

hiç birşey anlamadım. Bir yanlışlıkmı var?
Birde ucuz yollu dijital key alabileceğimiz neresi var? (sakat olmayan bir yer soruyorum :P)
Mesaj tarihi:
Senin alamama gibi bir sorunun vardı heralde, abd olduğu için. En güzel yol, oyunu indir, burdan biri dnr dan alsın, senin için acc yaratsın, sonra devam. Tabi eu server larına bağlanabillmek için yine proxy kullanman gerekebilir.
Mesaj tarihi:
https://secure.ncsoft.com/cgi-bin/Store.pl?language=en-gb

Burdan alamiyor musun? "Europe" yazanlari aldiktan sonra IP fark etmezsizin launcher'in ayalarini yapip her sekilde girersin avrupa serverina.

ps. benim accountumda hem US hem EU var :) sorun cikarmamisti.
Mesaj tarihi:
This product is not available for United States

diyi orasi, ama bu lafin arkasinda ne kadar duruyolar bilemedim, girip alsam dur alma demez heralde, denemek lazim.
  • Yeni Oluştur...