Red Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 tiyatrolar torrente düşse aslında iyi olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 O zaman da bir anlamı olmaz. Oradaki atmosferi asla bilgisayar karşısında yakalayamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 yeni nesilde ; sanat yok kültür var, saygı yok bilgi var, zevk yok tarz var işin kötüsü yoz olmayı marifet sanmak var ki bu en fenası.. kendin olmak başka olanları kötülemek başka bi de bu olduğun şekille övünmek bambaşka bi durum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Üç beş kere gittim hepside dario fo ydu galiba.Şans eseri bilerek seçmedim.Arkadaşlarım yüzünden.Arkadaşlarımı daha dikkatli seçmeliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 özel efek yok hacı, sevişme sahnesi yok, adamların kafa kol kopmuyor, e niye gideyimki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Coder said: yeni nesilde ; sanat yok kültür var, saygı yok bilgi var, zevk yok tarz var işin kötüsü yoz olmayı marifet sanmak var ki bu en fenası.. kendin olmak başka olanları kötülemek başka bi de bu olduğun şekille övünmek bambaşka bi durum.. tamam amca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 tiyatro ne ya insan vizyon bölümüne açar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 amaan pati ahalisi amma da sanatsever kültür mantarıymış. sorsan hepsi tiyatro hayranı, kitap kurdu, filozof falan. hepsi de pek sazan. benim gittiğimin yarısı kadar tiyatroya giden var mıdır acaba, tiyatro eğitimini çalışmalarını falan geçtim. vardır belki ama iki geyiği anlayamayan hemen ciddiye alıp saldırıya geçen çok insan varmış, iyi bari gelip wot döşeyen olmadı gelişme var gibi. tekrar tavsiye ediyorum özünüze dönün, kardeşler kıraathanesi ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?13,4794200,4796126#msg-4796126 yakın tarihler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 kimse saldırayı geçmemiş yalnız, sen baştan bunu amaçlamana rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 senin için quotelayıp zaman kaybedemicem kusra bakma, şu mesajı yazarken kaybolan 13,6 saniye bile çok büyük bi kayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 tiyatro artık ölmesi gereken bir sanat dalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 tiyatro zengin sporu. artık tiyatroya gidenlerin %90 ı sosyal sınıfının getirdiği baskılara dayanamayıp hiç bişey anlamadan izleyen embesil üst orta sınıf oldu. ama tiyatro candır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar