aramil Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 güzel çirkin farketmez izmirin kızı dendi mi tedirgin oluyorum ben! benden uzak! gtfo!
Glatheros Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 vaniLLe said: senko said: tek sahip olduklari sey ozguven ona bile yanlis sekilde sahipler. aslinda ona da sahip degiller ya. yani en azindan dis görünüs konusunda öle bi özgüven olamaz abi. aynaya bakip nasi kendini begenebilirsin ki o halde. savunma mekanizmasi iste baska aciklamasi yok. sisman kizlari kendinden ayri tutmussun. Oysa ben seni hep sisman ve sivilceli hayal ettim. Hem disi hem ici yagli, boyle kimil kimil.
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Abi yalnız kurtköy pendiğe bağlı.
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Ama şişmanlarda özendiğim bişi var hep yedikleri herşeyden büyük keyif alıyorlar. Lan ihtiyacım olmasa ben yemem hep ittire ittire yaa..
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 İzmir koca bir yalan, geçenlerde otobüs beklerken 2 saat kadar terminalde dolandım, 3 tane güzel kız gördüysem 33 tane çarşaflı gördüm.
demian Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 izmirdeyim, pekaziz'in dedigini onaylıyorum.
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 pekaziz said: İzmir koca bir yalan, geçenlerde otobüs beklerken 2 saat kadar terminalde dolandım, 3 tane güzel kız gördüysem 33 tane çarşaflı gördüm. otogarda dolanırsan normal
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 İzmirli degil o ayı gibi kızlar oradan da oy çıkabilmesi için giden göçebe akpliler. Yoksa kökeni izmier dayanan (1300lü yıllara gerek yok anneanne babaanne falan izmirliyse yeterli) izmirli kızlar birbirine baka baka güzel oluyorlar sanırım.
Forex Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Kumru yiyip içki içmekten şişiyolardır tabi
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Mithat dediğin olabilir bak ha bizim apartmana muştan kız gelmişti kız ilk önce kapalı idi sonra bir açıldı öyle böyle değil hani gerçi baba gelince yine örtünüyordu gidince memeler fora sonra birini buldu evlendi izmirde kalmak için
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Eternalus said: konu dönmüş dolaşmış, benim de eski yaralarımdan birine parmak basmış. güzel kızın kimsenin yüzüne bakmadığı çirkin arkadaşı! ey pis, güzel kız yancısı! ne çektik ulan bunlardan. iki dakka rahat vermez, arkadaş olayım kurtulayım desen erkek görmemiş haliyle seni beğenmez. yani yüzeysellikle ayılıkla alakası yok, o nasıl bi insan ulan! yazar burda güzel bir kızla çıktığını belirtmiş
Pipet Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 beyler yazın izmirliler izmirde durmaz, çeşmeye bodruma gider bunu da herkes bilir.. sizin gördükleriniz yan sanayi..
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Glatheros said: vaniLLe said: senko said: tek sahip olduklari sey ozguven ona bile yanlis sekilde sahipler. aslinda ona da sahip degiller ya. yani en azindan dis görünüs konusunda öle bi özgüven olamaz abi. aynaya bakip nasi kendini begenebilirsin ki o halde. savunma mekanizmasi iste baska aciklamasi yok. sisman kizlari kendinden ayri tutmussun. Oysa ben seni hep sisman ve sivilceli hayal ettim. Hem disi hem ici yagli, boyle kimil kimil. ayri tuttum cünkü sisman degil, balik etliyim (98 kiloyum sadece =)) ayrica bunlara ek olarak, biyiklarim da var eki eki.
fede Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 98 yoksun sen ya. en fazla 80 filansın
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 arada 18 kilo aldim ben ya, su icsem yariyo.
piyalepiyale Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 nil hobbit filminin kapısından döndü ne şişmanı.
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 eed ama bugün cok yürüdüm 97,5 olmusumdur. simdi gerci 5 hamburger lüpletirim.
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 kaç kilo olduğu önemli değil benim kalbimde hep ağır çekiyor.
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 110 dan düştün en azından öyle düşün bi de. iyisin iyi. bıyıklar da yakışıyo sana.
Öne çıkan mesajlar