Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 ya şimdi be n4 dersten sorumlu geçtim (kimya-fizik ve bu ikisinin uygulaması) not yükseltmelere girsem mi? (notumu düşürme ihtimali de var) yoksa seneye en az 2 alırsam da geçiyorum öye mi yapsam karar veremedim ne yapsam bana öneride bulunun[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki: icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun.... blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki: kodurtma noktaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 bence sınava gir, ortalamayı yükseltmeye bak. bi sene daha okuma boşu boşuna[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Koltz Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 kardeşim zaten 1 se neyini düşürüceksin? heralde giricen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 said: elma, 16 Haziran 2004 17:41 tarihinde demiş ki: bence sınava gir, ortalamayı yükseltmeye bak. bi sene daha okuma boşu boşuna 1 sene daha okumayacam ki zaten kesin geçtim sadece mezun olana kadar bu dersleri vermem gerek said: Koltz, 16 Haziran 2004 17:45 tarihinde demiş ki: kardeşim zaten 1 se neyini düşürüceksin? heralde giricen! ya öyle deme 0 da alabilirim [signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki: icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun.... blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki: kodurtma noktaya [Bu mesaj Aket-Atum tarafından 16 Haziran 2004 17:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Sifir alsan bile karne notun 1 oluyor 0+1=1 -> 1/2=0.5 ten 1 geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 şerefsiz analitikçi bana 0 vermiş karnede duruyor öyle ankara simidi gibi yusyuvarlak..[signature][hline]kolibali kolibali bandare koli bandare bali bandare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Benımbıldıgım ortalama yukseltmeden eskı notundan dusuk alırsan eskı notun geecıyıro yıne[signature][hline]Godfather Of Speed Cio... Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 seneye ver bence.gazla düzeltmeye bak seneye zaten ...ke ...ke düzeltmen gerekicek sanırım seneye 2 alırsın.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 analitik dersinden sorumlu geçmiştim. (ilk dönem 2 ikinci dönem 1) 1 hafta sıkı çalıştım, sınava girdim direk 4 aldım 1-2 alınca geçiyorsun da 2-1 alınca kalıyorsun.. neyse şimdi öyle dertlerim yok çok şükür..[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki: marduk gelicek hepimizi s.kecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Ya takma kafana geçiriyolar 40 alsan bile az çalış alırsın ne varki :) bende kimyaya hazırlanıyom şimdi zaten.Bide ben bir mesaj yazdıydım kim sildiki onu.niye sildi yoksa hayalmi görüyorum ben :)[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 ya lise2den 3e geçerken edebiyat 1 diilse dier hepsi kırıksa bile lise sona borçlu geçince ,lise sonda sadece lise son sınavlarının hepsinde başarılı olunca lise2 derslerinden borçlu olmuomuşsun (karışık oldu galiba ama neyse) doru dimi bu??[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 gir sınava 0 da alsan 1 gecek nasıl olsa..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir buraya tıklamadıysan metalciyim diye geçinme sakın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 bizim zamanimizda ( 2001 ) aldigin notun en yuksegfiydi simdi ole degilmi ...allah allah ...abi o zaman bu not yukseltme sinavlarinin ne yarari varki bir ara bende dusunmustum lise 1 de ortalamam 4.6 ydi tek ing 3 du bende yaza kalsamda su notu yukseltsem mi demistim o zaman iste hangisi yuksekse onunla gecersin demislerdi.......ancak ben kalmamamistim ve bolece ortalamam 5 gelecekken 4.6 gelmisti apismistim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 sorumlu değil o SORUNLU geçme SORUNLU SORUNLU geçiriyorlar sınıfı[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 sne sorunlusu be sorumlu o sorumluluk sınavlari işte[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 evet sorumluluk sınavı.. not yükseltme sınavı da diyorlar.. 2. dönemim notunu yükselten sınavlar diye hatırlıyorum onu.. analitikten notların 2-4 olmuştu ortalamam 1 değil de 3 olmuştı..[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki: marduk gelicek hepimizi s.kecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 yok abi matematik sorunlusu tarih sorunlusu sorunlu:D[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 sensin sorunlu :-)[signature][hline]In The Name of Odin , With the Strenght of Thor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Cons said: şerefsiz analitikçi bana 0 vermiş karnede duruyor öyle ankara simidi gibi yusyuvarlak..[signature][hline]kolibali kolibali bandare koli bandare bali bandare HAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 HAHAHAHHAAHUCSJCASLCJASNŞXKLASX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 ERKAN BEY OF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar