Frantic Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 bide arkadaşlarını iyi seç derim.yani seni ders çalışmaya itenler de olacaktır uzaklaştıranlar da olacak. ben mesela haftada 4-6 saat dışarda ps oynayan bi insandım.dersane başladı ilk olarak 1 arkadaşla gidip oynamaya başladık.üstünden 2-3 ay geçti her sınav çıkışı kafedeyiz.yeni yıla girdik milleti tanıyınca 4 kişi olduk daha fazla oynamya başladık felan.neyse son 3 ay ben bıraktım kafeye gitmeyi bizimkiler kızlı erkekli gitmeye başlamıştı.sınıfta 11 kişiydik 10 kişi playstion oynamayı biliyordu son zamanlarda. benim gibilerle felan pek ders olmaz mesela :) dikkat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 bende öyleydim de, bu sene arkadaş edinmeyi planlamıyorum dershanede :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 bu topik aklımda da, şu an meşgulüm sonra her sorunu cevaplarım. ve üstelik ben kıdemliyim, arka arkaya üç kez girdim öss'ye. mutlu son ege bilg. mühen. hazırlığı da 96 ile geçmek. teşekkürler rpg dünyası ehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 ahahah 2. kez össye girmek. içimde ukte kalmıştır hep. 2007 yılında aşırı yükselen puanlar sağolsun, hedeflerimin bir hayli altına yerleştim (kocaeli üniversitesi çevre mühendisliği) itü çevre beklerken koü oldu. kocaeli güzel, bölüm de güzel de, yıl 2009 oldu, puanlar o kadar düştü ki tiksiniyorum artık yani. benim girdiğim yıl yaptığım netin bilmem kaç tane altına giriyor adamlar artık, bildiğin beleş bi bölüm oldu. e sinir oluyorum, hala diğer o okullar aklımda. bazen ulan bırak okulu gir tekrar össye bölüm değil sadece üni değiştir diyor şeytan. kocaeli'de 3. senem, hala yemedi valla. kendimi yüksek lisansta iyi bir şeyler yaparsın diye avutuyorum sdflk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 ben ikinci üniversiteyi okumak için muhtemelen gireceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 ben 2.senede kazandım üniversiteyi o psikolojiyi bilirim cok kötüydü.ama ben düzenli calısmıyodum o yüzden zorlandım.unutamam 2.öss cıkısı sonrası hemen büfeye kosup abi öldüreninden bi sigara ver demistim adam da gülerekten öss den cıktın galiba demisti. sana tavsiyem düzenli sekilde calıs kimseye kulak asma, istedigin yeri kazanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 2. kez hazırlanmak aslında daha iyi. tamam psikolojisi kötü. bir kere ikinci kez giriyorsan, yüzde 95 ihtimalle ilk sene kasmadın. dolayısıyla "ulan 2 senedir yaşamıyom bilae" edebiyatı yapmana gerek yok. sadece 2. girdiğin sene biraz kasıcaksın. onun dışında, erkenden üniversite okuyunca hiç bişi olmuyor. yaptığım hesaplamalara göre 22 yaşında üniversiteden mezun olucam. ee? 84 lü adam var sınıfımda, hadi o da abartı yani de, 87 li herifler 88 li kızlar var yani. öğrencilik olayını mümkün olduğunca uzatmak, hayallerin peşinden koşmak lazımdır. o yüzden 2. kez össye girmek bence kötü bir şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 bi kere lise hayatını düşün. neyi nasıl yaptın, yazılılarına ne kadar önceden çalıştın, kaç sınav kopyayla geçti bi düşün. şimdi sokakta össye ikinci kez girmeyi düşünen kimi çevirsen, artık alanına göre, tıp ya da bilg. mühendisliği der. ama öyle kolay değil. bakınız ne diyorum, arka arkaya liseden mezun olduktan sonra 3 kez girdim össye. öyle kendine inan, başarırsın falan işlemez. tabii bunları tekrar girmenin bi faydası olmayacak diye söylemiyorum. istediğin kadar kolay ve güzel bi sene olmayacak diye söylüyorum. vs vs sor söyleyelim. ayrıca, maddi durumuna göre, gidebileceğin en büyük dersaneye git. öyle küçük dersaneye gideyim daha iyi ilgilenirler diye düşünürsen, üçüncü senende büyük dersane ararsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 aslında ocağa kadar kasmıştım, iyide gidiyodum ama sonra serdim. lise hayatımda sınavlar çok umrumda olmazdı, abi 72 alsam okuldan yeter derdim hep o yüzden okulu sonlarda bitirdim. büyük bi dershaneye gidiyorum zaten ya. ilgileniceklerini sanıyorum bi de, yani umarım ilgilenirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 her gün deneme çöz çözemediklerini çözdür derslere girip dersleri dinle. bu taktik sayesinde şu an odtü makineden yazıyorum. (9. yurt kantin aslında sdf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Queen said: her gün deneme çöz çözemediklerini çözdür derslere girip dersleri dinle. bu taktik sayesinde şu an odtü makineden yazıyorum. (9. yurt kantin aslında sdf) hergün deneme çözmek işi müthiş bişey zaten son 3 ay ona abandın mı bilmediğin konuları da biliyor gibi çözüyorsun :) Ya hatta günde 2-3 deneme çözenleri bilirim ya zaten cogu tıpa girdiler hep. önemli bi mevzudur deneme çözmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 2. kere hazırlanmakta ne var yahu. :P ben 3 kere girdim. son sene tabi üzücüydü biraz ama en azından resim yapabildiğim için özel mözel bi şekilde atarım kapağı diyerek mart ayında falan güzel sanatlara hazırlanmaya da başlamıştım ufak ufak. sonra noldu özel mimarlık kazandım bi tane. zaten mimar olcam diye 3 sene kastım durdum o da ayrı konu. güzel sanatlardan da tutanlar olmuştu ama mimarlığı tercih ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar