Olivies Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Evet sonunda yakisan unvani imdb.com'dan gelmis sf. burdan esolosek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 hak etti coktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 nasil anlamislarda secmisler :D oylama ile secilmistir kesin bizimkilerde akmistir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Top Rated "Comedy" Titles Rank Rating Title Votes 1. 8.7 12 stulyev (1971) 1,041 2. 8.7 Saban Oglu Saban (1977) 1,309 3. 8.6 Dr. Strangelove or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb (1964) 141,214 ahahah 2ye dusmus.. direk haberin anlamsizligina ornek. bari hurriyet yapmasa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 kemal sunalı dinlemeye gerek yok ki. mimikleri yaptığı hareketler yetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 spamladık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 fir3blad3 said: kemal sunalı dinlemeye gerek yok ki. mimikleri yaptığı hareketler yetiyor. bizim icin komik olabilir ama sanmiyorum baska irk ve kulturlere komik gelsin. hatta bana dahi komik gelmez maalesef bazi anlar. esoglu esek. ornegin bu, bunun neresine gulsun adam simdi. turkiye de yasamasi lazim ki anlasin o vurguyu cozsun, gulsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Öptükten sonra tokat atip, sonra tekrar öpen bi karaktere sadece tek millet güler abi, bu böyle yani :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 türk internet kullanıcıları dünya çapında banlansın ya. nerde anket orda türkler birinci. kemal sunalı severim ama en iyi 50 komedi filmi listesine giremez bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 offf tam direk hurriyet basligi gibi lan diyecektim hakikaten oyleymis. su aptal gazetecilikten uzak durdukca bi sekilde gozumuzun onune geliyor ya. kacis yolu yok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 mani said: türk internet kullanıcıları dünya çapında banlansın ya. nerde anket orda türkler birinci. kemal sunalı severim ama en iyi 50 komedi filmi listesine giremez bana göre. spam yapan kişileri bulup içi ajdar dolu kuyulara batırmak istiyorum. ne boş adamlar var ya. oturup izledikleri filmi, kendi aralarında geyik yapma uğruna gidip imdb'de spam yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 bence ilk 50 ye gircek bir film hatta ilk 5 lik film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 turkiye icin belki de dunya icin biraz abartmiyormusun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 kesinlikle hakeden bir film !!!!! bayılıyorum o filme. hep olsun hep izlerim !! cnm benim şabanım cnmmm <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 türkler anketlere alınmamalı artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 ulan nerde lüzumsuz iş orda süper organize bi milletiz.gerçek hayatta şu kadar organize olsak dünyayı ele geçiririz lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 ana haber bülteninde bile göstermişler asıl kalitesizlik bizim medyada yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lindoras Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 neydi ya saçma sapan bir çocuk vardı mtvden anket sonucunda ödül almıştı. adam sahneye çıkıyor adamı tanıyan yok. dünyanın en iyi ülkesi anketi açın 3. sınıf dünya ülkesi olan türkiye gider kazanır o anketi bu böyle eşsiz bir anketi gücü işte. ha diğer taraftan kemal sunal şener şen filmleri kalitesiz mi ? yoo kaliteli ama sadece bizim toplumumuza hitap edecek filmler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 sacma sapan dedigin adam emre aydın ki bence son zamanlarda piyasaya girmis en iyi müzisyenlerden biri. ha ama anket konusunda haklısın tabi. 70 milyonluk ulkeyiz ama 100 milyonun üzerinde oy almıştı sanırım mtv oylamasında. gerci rakipleri de öyle aman aman isimler değildi yani. sonuc olarak internetten oylamaya sunarsan olacagı budur yani, kimsenin o ödülü salladıgını zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lindoras Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 türkiye için iyidir kötüdür bilemem türk müziğini dinlemediğim için yorum yapamayacağım ama sokağa çıksa avrupada iki adım atsa onu kimse tanımaz sorun burada zaten adamı saçma sapan yapan bu. yerel bir ödül değil o, sorun burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Anket işi sakat ya.Miley Cyrus'un en büyük hayranı pedobeardı bi ara. http://forum.paticik.com/read.php?62,4275782,4278303#msg-4278303 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 geçenlerde bir gazete mi dergi mi bilemiyorum en iyi kaleci anketi yapmıştı. türkler akın etmiş tabi leo franco ve volkan 1. ve 2. olmuşlardı sanırım. sonra adamlar anketi kaldırdılar hahaha. hayrettin i koysalar onuda 1. yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 sorun orada değil, sorun internetten oylama yapılıp da ödülün alacagı kisiyi belirleyen sistemde. önemli olan adamın sokakta ne kadar tanındıgı degil yaptıgı cıkıs ve müziğinin kalitesi. zaten türkiye'de de bi kac senedir tanınan bir adam avrupa'da nasıl tanınsın. zaten kac tane avrupa tanınan sanatcımız var? tarkan, ajda pekkan? sorun bakalım fransa'da sokaktan gecen birine kayahan ve sezen aksu'nun daha once isimlerini duymus mu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Türk insanının başka işi gücü olmayıp böyle saçma şeylere delicesine tıklama hastalığı olduğuna kesin kanaat getirdim. Arz ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 niye türk insanına yoruyorsunuz, heryerde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar