Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dunyanin en komik filmi secildi

Olivies

Öne çıkan mesajlar

fir3blad3 said:

kemal sunalı dinlemeye gerek yok ki. mimikleri yaptığı hareketler yetiyor.

bizim icin komik olabilir ama sanmiyorum baska irk ve kulturlere komik gelsin. hatta bana dahi komik gelmez maalesef bazi anlar.

esoglu esek. ornegin bu, bunun neresine gulsun adam simdi. turkiye de yasamasi lazim ki anlasin o vurguyu cozsun, gulsun.
Sosyal ağlarda paylaş

mani said:

türk internet kullanıcıları dünya çapında banlansın ya. nerde anket orda türkler birinci. kemal sunalı severim ama en iyi 50 komedi filmi listesine giremez bana göre.

spam yapan kişileri bulup içi ajdar dolu kuyulara batırmak istiyorum.
ne boş adamlar var ya.
oturup izledikleri filmi, kendi aralarında geyik yapma uğruna gidip imdb'de spam yapıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

neydi ya saçma sapan bir çocuk vardı mtvden anket sonucunda ödül almıştı. adam sahneye çıkıyor adamı tanıyan yok.

dünyanın en iyi ülkesi anketi açın 3. sınıf dünya ülkesi olan türkiye gider kazanır o anketi bu böyle eşsiz bir anketi gücü işte.

ha diğer taraftan kemal sunal şener şen filmleri kalitesiz mi ? yoo kaliteli ama sadece bizim toplumumuza hitap edecek filmler.
Sosyal ağlarda paylaş

sacma sapan dedigin adam emre aydın ki bence son zamanlarda piyasaya girmis en iyi müzisyenlerden biri. ha ama anket konusunda haklısın tabi. 70 milyonluk ulkeyiz ama 100 milyonun üzerinde oy almıştı sanırım mtv oylamasında. gerci rakipleri de öyle aman aman isimler değildi yani. sonuc olarak internetten oylamaya sunarsan olacagı budur yani, kimsenin o ödülü salladıgını zannetmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

sorun orada değil, sorun internetten oylama yapılıp da ödülün alacagı kisiyi belirleyen sistemde. önemli olan adamın sokakta ne kadar tanındıgı degil yaptıgı cıkıs ve müziğinin kalitesi. zaten türkiye'de de bi kac senedir tanınan bir adam avrupa'da nasıl tanınsın. zaten kac tane avrupa tanınan sanatcımız var? tarkan, ajda pekkan?

sorun bakalım fransa'da sokaktan gecen birine kayahan ve sezen aksu'nun daha once isimlerini duymus mu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...