Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Burger King vs. Yemeksepeti

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bruger king siparişimi getiren kurya
yemeksepeti müşteri misiniz dedi ?(sanki bilmiyormuş gibi)
evet dedim.
noldu bi roununuz mu var dedi adam düşük puan veriyormuşsunuz diye kıvrandı. patron bu adama bi gıcıklıgınız mı var diye bize soruyor 10dk da getiriyoruz siparişinizi, sizinkini ayrı özen gosteriyoruz ama düşük puan veriyorsunuz diye kibarladı.
ben de ne diyim 10 mu vereyim dedim.
sonra adam patladı, "abi türkiye birincisiydik, şimdi 20. yiz, bakıyoruz listeye herkes tam puan, sizinkiler düşük!"
birazcık kafam dönerliydi gülmekten zor tuttum kendimi tamam hep 10 vereyim diyip kapıyı kapattım. olayı arkadaşlara anlatabilmem 15dk falan aldı ve 14 saattir falan kahkahalardayız.
868 falan veriyordum ben adamları 20. liğe düşürmüşüm tek başına. nasıl aglamaklıydı kurye anlatamam.acıdım sonra ödül falan veriyorlardır bunlara diye =(

cool story btw
Mesaj tarihi:
Fistan said:

evet dedim.
noldu bi roununuz mu var dedi adam düşük puan veriyormuşsunuz diye kıvrandı. patron bu adama bi gıcıklıgınız mı var diye bize soruyor 10dk da getiriyoruz siparişinizi, sizinkini ayrı özen gosteriyoruz ama düşük puan veriyorsunuz diye kibarladı.
sonra adam patladı, "abi türkiye birincisiydik, şimdi 20. yiz, bakıyoruz listeye herkes tam puan, sizinkiler düşük!"
birazcık kafam dönerliydi gülmekten zor tuttum kendimi tamam hep 10 vereyim diyip kapıyı kapattım. olayı arkadaşlara anlatabilmem 15dk falan aldı ve 14 saattir falan kahkahalardayız.
868 falan veriyordum ben adamları 20. liğe düşürmüşüm tek başına. nasıl aglamaklıydı kurye anlatamam.acıdım sonra ödül falan veriyorlardır bunlara diye =(

cool story btw

benim bildigim kullanici detayi gorme haklari yok. sadece puan gorebiliyorlar.
Mesaj tarihi:
Siparişiniz gecikirse, yanlış gelirse gibi durumlarda almayabiliyorsunuz. Bir keresinde sipariş verdiğim yer evi bulamamıştı, ben de yemeksepeti yardım hattıyla konuşurken öğrenmiştim. Geri çevirip aynı siparişi yeniden verdim (o saatte eve getiren sadece orası vardı), 5dk geçmeden geri geldi. Çabuk geldiniz dediğimde önceki siparişi bana bırakacaklarını, gidip yenisini alıp getireceklerini söylediler. İyi dedim. Balık söylemiştim, kedimize akşam yemeği oldu..

Olumsuz durumlarda düşük puan vermek bazı iş yerlerini çok ilgilendirmiyor, haklarınızdan yararlanıp bazen biraz acımasız olmak gerekebiliyor.
Mesaj tarihi:
delimanyakcapkin said:

puanları düşmeye başlayınca ortaya olta atmaya başlamışlardır :D
Mesaj tarihi:
benide kfc den arayıp puan verirmisiniz bize demişlerdi. adamlar hem soğuk yemek getirdi, hem istediğim sosları unuttular habire
bide yüssüz gibi puan istiyorlar.
hizmetinizden memnun olduğum gün vericem dedim, gene akıllanmadılar
Mesaj tarihi:
Fistan said:

evet dedim.

cool story btw

Mehe mehe cihan ceylanın çok sıkıcı meslegi olan adam karukaturu gibi.
Mesaj tarihi:
delimanyakcapkin said:

PUAN VERDINIZ MI HA VATANDAŞLIK GÖREVİ BU şeklinde telefon açıyorlar bu defa da
Mesaj tarihi:
eskişehirdeyken pizza pizza musallat olmuştu bize. bi kere sıfır verdim ondan sonra her siparişimizde aramaya başlamışlardı. zaten pizzalarıda ucuz bide telefon parası veriyorlar batıcaklar yazık .

seviyorum telefonla siparişi daha samimi.
alo usta şuraya 2çiftlavaş bol soslu :)
tamamdır geliyor
Mesaj tarihi:
bende yemeksepeti tarzi bir site isletiyorum, bizde sadece puanlarini gorebiliyorlar. acaba kullanici detayi bizde mi versek demek yemeksepeti cidden veriyor gerci cok hos bsi degil bu cunku yapabilecekleri seyin siniri yok :) sifir verenler yeni siparisinizin icinde neler neler eklenebilir bi dusunun :)
Mesaj tarihi:
delimanyakcapkin said:

bende yemeksepeti tarzi bir site isletiyorum, bizde sadece puanlarini gorebiliyorlar. acaba kullanici detayi bizde mi versek demek yemeksepeti cidden veriyor gerci cok hos bsi degil bu cunku yapabilecekleri seyin siniri yok :) sifir verenler yeni siparisinizin icinde neler neler eklenebilir bi dusunun :)

hangi site :D?
  • Yeni Oluştur...