BonePART Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 ya istedigim ole bisi bazi tableri mesela close all tabde desem ellede kapamaya calissam kapamama izin vermicek bi addon neden diceksiniz el aliskanligi surekli tablari kpiyorum bi saat login oldugum bisiler yaptigim siteler gidiyor war midi bole bi addon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 var hatta birkaç tane var. add-on'lar arasında tab diye ararsan bir sürü tab add-on'u çıkıyor. "secure tab" veya "lock tab" özelliği olan bir tane kendi keyfine göre seçebilirsin. örnek vermek gerekirse şu var: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1122 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 aaa ben 2nizi aynı kişi zannediyodum,nası yani dedim mesajlarınızı alt alta görünce ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Geçmiş----Yeni kapatılan sekmeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Alttaki BoneC. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Rotweiler said: Geçmiş----Yeni kapatılan sekmeler. BonePART said: bi saat login oldugum bisiler yaptigim siteler demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 -Dark_Angel- said: Alttaki BoneC. oha adam gelecegi goruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 valla öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C:Windowssystem32 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Başıma çok geldi uyuz bir durum. Bir kere kapatırken kaydet ve çık bunu bir daha sorma'yı işaretle ondan sonra ne zaman kapatırsan kapat tekrar açtıgında oradan başlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Hazır böyle bir konu varken sorayım dedim, Firefox'ta yer imi araç çubuğuna eklediğim sitelerin favicon'larının (öyle deniyordu sanırım, logoları işte) görünmesini nasıl sağlarım? Önceden görünüyordu, format attım gitti hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 ahahaha chrome kullanın diyeyim. bu kadar diyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C:Windowssystem32 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Catzee said: Hazır böyle bir konu varken sorayım dedim, Firefox'ta yer imi araç çubuğuna eklediğim sitelerin favicon'larının (öyle deniyordu sanırım, logoları işte) görünmesini nasıl sağlarım? Önceden görünüyordu, format attım gitti hepsi. Tek tek hepsini aç birer kere ondan sonra görünür sanırım. Ben öyle sorun yaşamadım da dediğim gibi yap bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 uahauhs nick ya <2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Onu yaptım işe yaramadı, hatta hepsini silip teker teker açıp tekrar kaydettim, yine de görünmüyor favicon'lar. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar