deja cyrano Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 tebrik ederim estel :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 ehehe bir celebrity eksikti zaten bu forumda, tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 estelin 1.50 olduğu söylentisi de doğru değilmiş öğrenmiş olduk. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 yalnız melodisi çok feci aklıma takıldı, mp3 formatında yayınlansın. (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Anelor said: bu arkadasin ismi reha muhtar mi ciddi soruyorum soyadi ayri ama ismi reha muhtar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Sam said: yalnız melodisi çok feci aklıma takıldı, mp3 formatında yayınlansın. (:D oha kesinlikle istiyorum evet. tebrikler estel süper bişi bu =) helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Helal bab :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 ehehe mp3 yaptim isterseniz atarim da nereye atayim rapid 10 seferlikti diye hatirliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 mediafire'da sınır yok sanırım ama emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 aaa :D kadikoy iskelenin orda fotografini cekmistim ben estelin ahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 helal bu sabah tv de gezinirken az bişey bakınmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 ayni basariyi hon'dada bekliyoruz estel :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 2 dakka 20 saniyelik mp3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 estel insan 2 laf arasına paticik.com fılan sıgdırır reklam lan. cok teessuf ettim sana ve laflar hazırladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 abi işin gücün yok çıkmışsın dışarda sac tavasına vurup duruyorsun. işin geyiği tabii o da, videoyu izledim tekrardan tebrik ediyorum. sokakta çalmak, sokakta çalarken ünlü olmak ve televizyona çıkmak zor iş. televizyonda da çok güzel konuşmuşsun, onun için de tebrik ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 di mi. tvye çıkıp bide karizmayı yerle bir etmek var. 2 alakasız lafına bakar. gerçi 10numara alet var elinde bişe olmaz sasfd helals. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 ahah iyi ki uzayliya benzeyen hangdrummer falan yazmamislar, had yine iyisin. haber türk'e ciksan ne olurdu acaba diye düsünmedim degil. cok iyi. yakinda daha yükseklerde görürüz artik seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 yanılıyorsam düzeltin monkey island müziğinde bu veya buna benzer bir enstürman var değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 yalnız evet, sabah akşam tv'ye çıkıp da estel kadar teklemeden konuşamayan insan da çok. (:P) dünya tatlısı gülümsemiş, konuşmuş zaten, ben bekliyorum teklif alır ya kaset ya program için. B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 serdar ortac yeni albümünde hang drum ezgileri kullanmak istiy... oh wa.. hatta belki balik ayhanla düet teklifi bile gelebilir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 şimdi bunun adı cidden HANG drum mu yani yazildiği gibimi HANGULLAH suphi ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Estel tebrikler, selebritilik yolunda da güzel bi adım atmışsın :P Canlı yayını da şahane kotarmışsın valla, fena halde takdir ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 anaaaa tebrikler ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Abi güzel oynamalık ensturmanların hepsi niye özel üretim oluyo ki continuum fingerboard mellotron hang drum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar