kotun Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Ali Güneşin muhteşem kurtarışına rağmen,kazanmayı bilmek önemli ve Galatasaray bunu başardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Shaggy said: adnan polat ı geçtim sol üst köşedeki adamın gözler ne lan öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 adnan polat'ın ifade daha epic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 geçen sene bjk nonda'dan daha iyiymiş, ama sırf bu sene nonda bile bjk'den iyi. ehaehaeu. valla ali güneş'in kurtarışını görmeyen ya da çalamayan hakem maç falan yönetmesin. ya gerçi düşünüyorum da ben pozisyonu görünce şok oldum anlam veremedim hakem de öyle kalmış olabilir. evet evet :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Yalnız başka birşeye dikkat ettim. Böylesene bir penaltıyı çalmayan hakeme itiraz ederken futbolcular hakemle mesafeyi korumuş, hakemi tartaklamamış. Bazıları neden korner verdin diye hakeme omuz atarken.. meh. Galatasaray farkı. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 çünkü Galatasaray takımı sahada sadece futbol oynayarak puan veya puanlar kazanacağını biliyor, herhangi bir dış desteğe ihtiyaç duymuyor bu da takımdaki her oyuncunun son derece rahat ve kendine /takımına güvenerek hareket etmesini sağlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Bence bu maç çok önemli birşeyi ortaya koydu...Yıllarca hakem yüzünden ağlayan takımlar,yöneticilere ders olsun...Takım eğer oynuyorsa çıkıp takır takır alıyor maçı hakem maken palavra,hakemle maç/şampiyonluk kazanılmaz,kendini kandırmaktır..Eğer şu pozisyon 1-2 sene önceki GS nin bile başına gelse herkes bunu konuşuyor olurdu,aynı şekilde Fener'e BJK'ye yapılsa ortalık inlerdi,şayet bunun yüzünden puan kaybedilmiş olsaydı..Ama Gs çıkıp alıyor maçları her türlü,dediğiniz gibi müthiş bir güven var,pek o kadar olay olmuyor o pozisyonlar... Demek istediğim şu maçta atıyorum 2-3 sene önceki GS çok rahat puan kaybedebilirdi,belki sonra çıkıp Adnan Polat hakemlerle ilgili 12131 tane demeç verecekti..Aynısı BJK ve FB için de tabii ki geçerli...Demekki neymiş,ne olursa olsun takım oynayınca hakem makem havada kalıyormuş...Ha yenemeyebilirdik elbette ama bu takımdaki hava bu maçı birşekir alırız dedirtiyor,kimsenin aklına maç sonu puan kaybını 1-2 hatalı karara bağlamak,bahane bulmak gelmiyor...İnşallah böyle devam eder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 fizban said: geçen sene bjk nonda'dan daha iyiymiş, ama sırf bu sene nonda bile bjk'den iyi. ehaehaeu. valla ali güneş'in kurtarışını görmeyen ya da çalamayan hakem maç falan yönetmesin. ya gerçi düşünüyorum da ben pozisyonu görünce şok oldum anlam veremedim hakem de öyle kalmış olabilir. evet evet :P burda mı okudum başka bi yerde mi okudum hatırlamıyorum hakem kaleci sanmış o yüzden vermemiş diye=)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 o başka ya eski o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Tatil bitti geri dönelim. Nonda hakkındaki eleştiriler bitmiş. Ne yazık ki Türkiye'de futbol böyle bişey işte topa vurursun 5cm sola gider yıldız olursun 5cm sağa gider defolsun gitsin derler. Nonda hakkında geçmişte de bugünde hep aynı fikirleri savundum. Eğer yabancı kısıtlaman yoksa,adam yedek kalmayı kabulleniyorsa son derece iyi bir forvet. Ki 90 dakikalık kondisyonu olsa banko oynatırım ben olsam. Ama ne yazık ki anca Rıdvan Nonda iyi diyince üzerine de 3 gol atınca kabul ediliyor bazı şeyler... Sezon başında en çok gönderilmesi istenen 2 oyuncuydu sanırım Sabri ve Nonda ve bugün bakınca bir tanesi Beşiktaş maçının kahramanı oluyor diğeri bugün Kasımpaşa maçının. Eleştirmek dünyanın en basit işi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 işin fail olan yönü şu; bu maçtan önce sorsan millete, "bırak nonda'yı, dünya'nın en yavaş zencisi, gitsin kongo'ya, 2 senedir top oynamıyor" der, maçtan sonra sorarsın "oo nonda kral adam ya, rıdvan hoca dedi ki, baros'tan iyi" oluverir. şimdi yine millet gaza gelmiş, baros'tan daha iyi falan diyorlar. gaza maza gerek yok, kasımpaşa maçında kötü oynayan baros, pana'nın fişini çeken adamdı. bu kadar balık hafızalı olmaya gerek yok. ikisi de iyi topçu ama baros'un kalitesi bir kademe daha üstte. ayrıca biri baros 28, diğeri nonda 32 yaşında. nonda'nın son seneleri bunlar, baros'un önünde kariyerinin en verimli çağlarını yaşaması muhtemel olan 3-4 sene var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Rıdvan kendi işine baksın, Nonda hayranlığına takdirim var sebebini bilmiyorum ama.Fakat Monaco günlerinde gol kralı olduğu ve akabinde sakatlığı günden sonra hedef forvet olarak ilk 11 oynayabilecek bir adam değil Nonda, adam şu an fizik kondisyonunun ve yapacaklarının farkında o yüzden rolüne kendini alıştırmış ve yaptığı katkıdan keyif alıyor gayet. Baros'un ise Türkiye liginin en tehlikeli adamı olduğu, her dakika pozisyona girip gol atabileceği gerçeği aşikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Nonda ile Baros farklı tipte forvetler. Biri hareketli, hızlı, daha agresif, kanatlara gelip top alan taşıyan vs diğeri daha fizik gücü yüksek, top saklayabilen ve duvar olabilen ama yavaş ve daha pasif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 aydınlandırdın bizi masq. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar