Dariel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Beyler sizdede varmı yoksa bendenmi kaynaklanıyor bilmiyorum, 20 dakika öncesine kadar uslu uslu otururken bi anda paticik hariç hiçbiyere girememeye başladım. Ne ekşi ne msn ne DAOC ne google. Paticik sorunsuz acılıyor. Dayanamayıp aradım türktelekom u ama oda devamlı meşgul çalıyor. Bende heralde başkalarınada oldu telefonlara abandılar heralde dedim. Varmı sizdede öyle bi olay?[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 telefonlara bakan kütük sulanmaya çıkmıştır, telefonu da açık bırakmıştır.[signature][hline]BabacumMostors, 15 Haziran 2004 04:22 tarihinde demiş ki: sanat için sevişirim yani hiç çekinmem ben sanat dostuyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 BEdne sorun yok birde o mesgul olayı genelde acık bırakıp gitme fılan :P[signature][hline]Ragnarok<=>Shindei_TR==>> LvL 50/37 Swordman LvL 51/37 Thief <=>Shindei-TR Lag Sux Türk Telekom Rox T.T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 bende de yine göçtü net.. Feci yavaşladı birden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 nerelerde oturuyosunuz bağlantı nedir? benim ankara kablo=cillop[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 said: Emaleth, 07 October 2003 13:23 tarihinde demiş ki: kusmak, kusmak, kusarcasına kusmak istiyorum... Türkiyede internet = Rezalet...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 off off bıktım 3. dünya ülkesi olmaktan ya[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 istanbul kadıköy, adsl. Ama düzeldi. düzeldiden kastım yani sağa sola girebiliyorum işkence çekerekte olsa.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 said: Darksun, 15 Haziran 2004 17:55 tarihinde demiş ki: off off bıktım 3. dünya ülkesi olmaktan ya Aman hoca, simdi cikar iki tane dar goruslu milliyetci beyefendi, 'niye oyle diyorsunuz bu ne saygisizlik siz Turk degil misiniz virvirvir' sayar doker.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | Felaket Tellali Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 lol. tabii hep sadece paticik acilmayacak degil. bazen de paticik aciliyor. biz anlastik diger isp lerle. gicikligina yapiyoruz arada boyle :)[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar