Arma Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 abov :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Totti'ye verirdim de gerisi yalan asdasd :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Amma verme meraklısıymışsınız sizde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Kız olsam kermit'e.. Şey öhm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 kermit said: hepsine sırayla güiza nın karısı yaptı. YAPILMIŞTI sorry. fikir orjinal değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 nileppezdel said: Abi milliyetçi değilim ne var bunda? Keşke Avrupa'da ya da Amerika'da doğsaymışım diyorum. Manchester United taraftarıyım. Hakan da Liverpool taraftarı ona da laf sok :D dogmasan da bi kayip olmazmis insanlik icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Evet milliyetçi olmayıp yaşadığı ülkeyi sevmeyenler yaşamayı hak etmez. Go go fascism! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Arkadaşlar "vermek" için illa kız olmanıza gerek yok, gidin gönlülüze göre takılın o kadar istekliyseniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Pis pis espriler yapyosun ya puh! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 maça dönün olm yorum görcem diye okuyorum geyik yapmışınız hep burda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 City alır diyorum malesef :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 city takım mı ya.2-3 capulcu aldılar diye adam mı oldular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Kötü oynamıyorlar ki.. Arsenal'i yendiler işte. Ki United bu sene çok kan kaybetti =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 red bence sen maç tkip etmiyosun dostum =( biraz premier lig izlemeni tavsiye ederim tamam her maç aynı performans beklenemez belki bu maç farklı olabilir ama ingiltere ligi sonuçta o ligde çapulcu takım yok =/ tsl ye 10 basıcak takım hepsi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Premier ligde hiç bir takım kötü değil abi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 TSL = İngiltere 1. Ligi Championship demiyorum direk İngiltere 1. Ligi kalite eşleştirmesi budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Abi naaptın? O kadar da değil ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 o kadar işte biraz maçları izle Championship maçlarını izle yine ağzın açık kalır Tsl de futbol anlayışı şu maç başlar top bi şişirilir havalarda off indir o topu indirebilirsen maç boyunca hızlı bi futbol varmı ? yok pas anlayışı varmı adam gibi ? yok takım ruhu varmı ? yok. maçın kahramanı olmak var. maçı izlerken zevk alıyomusun ? hayır. 0 kalite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 valla spormax de ingiltere ligi ile ilgili bütün detayları tkaip ediyorum man city i sevmiyorum sadece :).çok itici bi takım.arabın parasıyla topluyolar herkesi 4-2 lik arsenal maçınıda arsenalin almasnı isterdim ingiltere ligi kaliteli cunku biizm gibi 4 büyük hatta dahada ufalt 2 büyük yok.geçmişinde şampiyonlugu olan takım çok.her takımın hedefi büyük bizimde kayserisporumuz ankaragücümüz şampiyonluklar yaşasalar avrupaya gidebilseler falan kaliteli oluruz tsl=gs ve fb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 @kermit: Tamam haklısın da takım kalitesi olarak öyle değil. Şimdi bir GS premier lig'de ilk 6'ya oynar. Yoksa evet championship maçı izlemek TSL maçı izlemekten daha fazla keyif veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 gs premier ligde ilk 6 ya oynar ? HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ANIRDIM BURDA BAYA HAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 nileppezdel said: Şimdi bir GS premier lig'de ilk 6'ya oynar. yok artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Gayet net onar kermit ya.. Valla oynar. FB falan değil ama GS oynar yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lil' Jesus Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 ya hahaha ah gsliler siz yokmusunuz siz takımınız uefa kupasını aldığındada 5 sene boyunca gs dünyanın en iyi takımı demiştiniz doğru şimdi hatırladım ayhhh baya güldüm lan hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar