EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 sostizm said: Archangel_ said: harrykewell said: nihatın direkten dönen topu finkin penaltı noktasından dışarı vurduğu şut tellonun kalecinin üzerine giden şutu ve buna benzer bir kaç pozisyon daha bunlar gol olsaydı sanırım bugün herkes çok farklı şeyleri konuşuyor olacaktı şampiyon olduğumuzda da bjk nın futboluna, tüpçüye, denizli ye sövüyordum, hala sövüyorum, 10-0 da yenseydik söverdim, manu yu yenseydik de söverdim.deli oluyorum bjk gibi bi takım, camia, o kadar para nasıl bu kadar kötü yönetilebilir, takım bu kadar kötü olur Ben anladım, bizim türk taraftar nerenin taraftarı olursa olsun, küfretmeyi ve beğenmemeyi seviyor. Bizim Liverpol taraftarı gibi taraftarımız olunca liverpol gibi takımlarımız olacak. Önce SİZ destek vermeyi ve sevmeyi öğreneceksiniz sonra takımlar gelişecek. daha ne desteği verelim. hadi ben istanbulda yaşamıyorum maçlara falan gitmiyorumda inönünün durumu ortada kaç zamandır bu maçtaki gibi bi tepki gelmiyodu, rezilde oynasak destekleniyodu takım yani. artık destekte bi yere kadar insan bi gelişme görmek istiyo. tam diyoruz iyiye gidiyo oh düzelcek takım galiba, pat yeni sezon bi bakıyoruz yine dağılmışız. hayır demirören zaten geldiği sezondan beri eleştiriliyor, çooook önce bırakması lazımdı bu işi ama bırakmadı. neden? bi şekilde çarşının falan desteğini aldı çünkü. gözü kapalı desteklemeye devam edenler oldukçada orda kalıcak işkenceye devam edicek bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Çarşı çoğu zaman takımın önüne geçiyor. O kadar vahim bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Çarşı'nın adını bu kadar sık duymadığımız seneler hatırlamıyorum geçen yıldan beri.Taraftar grubunun takımın önüne geçmesi muhabbeti şu zamanlarda kesinlikle geçerli değil, hangi lig olursa olsun o kategorinin baş takımlarından olup 6. haftada gol ve puan açısından böyle bir performans gösterirseniz bu kadar tepki görürsünüz. Tepkiye göre yönetim, hoca veya oyuncu kıyımı gerektirmez bu durum ama tepki olmazsa bir yanlışlık vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Yukarıyı dikkatli oku lütfen. Şampiyon olunca da sövdüm, 10-0 yenerse de söverim... gibi sözler var. FB 1/4 final oynadı Zico'yu kovdu GS Süper kupayı aldı Mircea Lucescu'yu kovdu Yaa.. Milli takım yenilir inşallah da Fatih Terim gider yazan oldu burada, Patide.. Bu listeyi rewendor falan otursa bir solukta 2 sayfa yazar, demek istediğimi anladığınızı sanıyorum. SEVMEMEYİ SEVİYOR bizim Türk taraftar. Arabesk dinleyip rakı içmeyi sevdiği gibi bişey heralde bu. Liverpol çok başarısız sezonlar geçirdi, yönetim istifa diye bağırdığını duydunuz mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Kop tribünü şu an başkanı ve Benitez'i tanımıyor. Mr. Spainard diye bahsediyorlar isim kullanmayarak hocalarından, sonuç burda kurumu sevmekten geçiyor şahısları değil. Klübünü sevmek, onun menfaatini gözetmek istersen 3lü kupa çek önüne geçilmeyecek bir mevzu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 lucescu yu ve zico yu taraftar yüzünden kovmadılar ki tamamen yönetimlerin aptallıkları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Benim anlamadığım Türkiye ligi ve futbolu ile ilgili herşeyin tu kaka vaziyetinde sunulması. İsyankar tribün bir bizde var, sabırsız yönetim tek bize ait gibi gösteriliyor. Klinsman başarısız oldu Bayern'de 1 sene tutmadılar. Juande Ramos belki de Barcelona'nın efsane sezonunun gölgesinde kaldı ama rekor puan topladı Madrid ile ligin ikinci yarısı. Lyon 7 sene şampiyon oldu üstüste 5 hoca değiştirdi Spaletti Roma'yı yoktan var etti küllerinden, bu sene bileti kesildi kötü giriş yüzünden. Bu örnekler sadece büyük liglerden, Arsene Wenger ve Alex Ferguson vs. çıkarmamız zor bizim, zar tutmazsak olacak işler değil bunlar.Şu an Beşiktaş taraftarı "isyan" adı altında birşey yapıyorsa, bundan doğal birşey yok. Eğer tünelin ucundaki ışık gün ışığı değil de sana doğru gelen bir yük treniyse bu duruma karşı çıkarsın bu kadar basit.Ben bir Galatasaray taraftarıyım Rijkaard bu sonuçları almasa bile oturttuğu şablon yüzünden 2-3 sene kalmasını en az tüm kalbimle isterdim, sabrederdim fakat Mustafa Denizli'ye gösterilecek sabrın sonu selamet olmayacak malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 said: Ben bir Galatasaray taraftarıyım Rijkaard bu sonuçları almasa bile oturttuğu şablon yüzünden 2-3 sene kalmasını en az tüm kalbimle isterdim, sabrederdim fakat Mustafa Denizli'ye gösterilecek sabrın sonu selamet olmayacak malesef. işte nokta bu zaten. bende şu an galatasarayın oynadığı oyunu zevkle izliyorum. kötü sonuçta alsa adamlar oynuyo yani. yenilseler falan bile takım oturmadı olabilir vs dersin içinde rahat olur. ama biz şu oyunla maçta kazansak tatmin etmezki. bunun sorumlusuda geldiğinden beri diyorum, demirören bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Bu yüzden taraftarın isyan etmesi kadar doğal birşey yok, gelmek istediğim nokta o. Mustafa Denizli yedek klubesinin yanına sandalye çeken adamdır, Beşiktaş'a iyi bir düzen oturtacak yılların iskeletini kuracak kişi değil. Takım oynamıyor, hoca ne yapsın ya da bir teknik direktörün maça etkisi en fazla %10'dur diyen klişecilerin de ağzının ortasına vurmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 e tabiki öle ama komple bu işin planını yapan yönetim sonuçta. geldiklerinden beride bi bokun planını yapabilmiş diiler yani hiç bişey oturtamadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Aslında Beşiktaş'ı Metin-Ali-Feyyaz 3lüsünün yönetmesi gibi bir fantezim var dsjfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 teknik direktörde rıza olsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 aslında birşey diyecem yeni bi kavga kopacak burda... neyse söyliyim gene de. şimdi bursayı izliyorum da, ertuğrul hakkaten birşeyler için uğraşıyor adam. istikrarlı sonuçlar için önce istikrarlı bir düzen lazım. geçen seneki beşiktaşı bilemiyorum. ertuğrulun hataları tabii olmuştur, acemiliğinden ya da şanssızlığından siz ne derseniz diyin. fakat geçen senenin şampiyonluğunun mimarı anladığım kadarıyla ertuğrul. geçen sene farkı ne zaman yakaladı bjk? mustafa denizli-ernst-yusuf üçlüsüyle. burada o zaman ertuğrulun yapamadığı ne vardı? takımı gazlamak, nokta transfer yapmak. ki transferi yönetimler yapıyor. geri kalıyor takımı gazlamak. çok afedersiniz ama eğer en büyük iki rakibin nal topluyorsa o gaza o takım zaten gelir. ernst ve yusuf ikilisini bilemiyorum mustafadenizli mi getirdi yoksa yönetim mi ama ben hala ertuğrul kalmalıydı diyorum. hayır şimdi MD'yi göndersen kimi getireceksin? gidip abuk subuk bir antrenör getirip 2 senede 1 kere şampiyon olmak yerine 5 seneyi at çöpe, geleceğini sağlama al. bilmiyorum belkide benim bjk bilgim az geliyordur sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 sostizm said: Archangel_ said: harrykewell said: nihatın direkten dönen topu finkin penaltı noktasından dışarı vurduğu şut tellonun kalecinin üzerine giden şutu ve buna benzer bir kaç pozisyon daha bunlar gol olsaydı sanırım bugün herkes çok farklı şeyleri konuşuyor olacaktı şampiyon olduğumuzda da bjk nın futboluna, tüpçüye, denizli ye sövüyordum, hala sövüyorum, 10-0 da yenseydik söverdim, manu yu yenseydik de söverdim.deli oluyorum bjk gibi bi takım, camia, o kadar para nasıl bu kadar kötü yönetilebilir, takım bu kadar kötü olur Ben anladım, bizim türk taraftar nerenin taraftarı olursa olsun, küfretmeyi ve beğenmemeyi seviyor. Bizim Liverpol taraftarı gibi taraftarımız olunca liverpol gibi takımlarımız olacak. Önce SİZ destek vermeyi ve sevmeyi öğreneceksiniz sonra takımlar gelişecek. sen benim iki satırlık yazımdan bjk yı ne kadar sevdiğimi ne kadar destek verdiğimi nasıl çıkarabiliyorsun ben onu anlamadım ama, olsa olsa türklüktendir herhalde. sevgiden bahseden mi oldu da sevmeyi öğren filan diyorsun o güzel aklınla! tüpçü öncesinde derbilerin tartışılmaz favorisinin biz olduğumuz, sezon boyunca ne ligde ne türkiye kupasında derbi kaybetmediğimiz seneleri hatırlarım, o zaman da belki genele vurunca gs, fb bizden daha başarılı olurdu ama artık sinirden stresten derbi izlemeyesim gelmiyor. fb ve gs nin olmadığı geçen seneki ligde son haftaya kadar sivasla çekişiyoruz şampiyonluk için, keza yine derbi sonuçları ve oynadığımız futbol ortada.bu adamdan öncesinde diğer takımların mali durumuna bak, bu geçen sürede gelişmişliklerine bak bide bjk nınkine bak, başarılara(!) bak. yediremiyorum milletten 3 büyüklerin küçüğü vs yakıştırmasını, hakkı bu değil bjk camiasının.sen körü körüne destek vermeye devam et... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 BulletRide said: Babam Beşiktaş'lı, maç bitti ulan gol atalım puanın afedersin bi tarafına ..... dedi. O durumda olay baban esaslı adammış... sende babana çekseymişsin keşke biraz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Archangel_ said: sostizm said: Archangel_ said: harrykewell said: nihatın direkten dönen topu finkin penaltı noktasından dışarı vurduğu şut tellonun kalecinin üzerine giden şutu ve buna benzer bir kaç pozisyon daha bunlar gol olsaydı sanırım bugün herkes çok farklı şeyleri konuşuyor olacaktı şampiyon olduğumuzda da bjk nın futboluna, tüpçüye, denizli ye sövüyordum, hala sövüyorum, 10-0 da yenseydik söverdim, manu yu yenseydik de söverdim.deli oluyorum bjk gibi bi takım, camia, o kadar para nasıl bu kadar kötü yönetilebilir, takım bu kadar kötü olur Ben anladım, bizim türk taraftar nerenin taraftarı olursa olsun, küfretmeyi ve beğenmemeyi seviyor. Bizim Liverpol taraftarı gibi taraftarımız olunca liverpol gibi takımlarımız olacak. Önce SİZ destek vermeyi ve sevmeyi öğreneceksiniz sonra takımlar gelişecek. sen benim iki satırlık yazımdan bjk yı ne kadar sevdiğimi ne kadar destek verdiğimi nasıl çıkarabiliyorsun ben onu anlamadım ama, olsa olsa türklüktendir herhalde. sevgiden bahseden mi oldu da sevmeyi öğren filan diyorsun o güzel aklınla! tüpçü öncesinde derbilerin tartışılmaz favorisinin biz olduğumuz, sezon boyunca ne ligde ne türkiye kupasında derbi kaybetmediğimiz seneleri hatırlarım, o zaman da belki genele vurunca gs, fb bizden daha başarılı olurdu ama artık sinirden stresten derbi izlemeyesim gelmiyor. fb ve gs nin olmadığı geçen seneki ligde son haftaya kadar sivasla çekişiyoruz şampiyonluk için, keza yine derbi sonuçları ve oynadığımız futbol ortada.bu adamdan öncesinde diğer takımların mali durumuna bak, bu geçen sürede gelişmişliklerine bak bide bjk nınkine bak, başarılara(!) bak. yediremiyorum milletten 3 büyüklerin küçüğü vs yakıştırmasını, hakkı bu değil bjk camiasının.sen körü körüne destek vermeye devam et... E bu durumla siz 3 büyüklerin küçüğü olmak zorundasınız yani. körü körüne destek tabiki bizimkisi. haklısın. ben bir galatasaray taraftarıyım asla ve asla yok şöyle oldu böyle olduda bizi ezdiniz 6 tane gol attınız diye fenerli arkadaşlara bir laf ebeliği yapmadım. takır takırda döşediler şahsen o benim ilgim alakam değil. ben yine galatasaray formamı atkım gıymeye devam ettim. ha tipe bak 6 tane yediler hala nasıl giyiyosun o formayı sorularınada gülerek siz her yendiğiniz maçtan sonra takıyosunuz atkınızı biz yensekte yenilsekte takıyoruz cevabını veriyorum. sen buna körü körüne diyosan senın takım tutma , destekleme şeklinde büyük bi fail oldugunu söylemek zorundayım. çok ince bi misal veriyorum günaha girmeyelim gece gece sen Allah'a nası inanıyosun peki? körü körüne değilmi? birşeyler bekleyerek mi ? O zaman devam yani ne diyim. Biz körü körüneciyiz AGA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 takımı körü körüne desteklemekle, eleştirmek arasında fark var yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 hayır bende çok iyi biliyorum eleştirmek ile körü körüne desteklemek arasındaki farkı futbol bu yani dünya devi takımlar bile cl kupasını alan takımlar bile gün geliyo lig sonuncusuna yeniliyo iğrenç furbol yapıyo 3 pas yapamıcak duruma geliyo ama hiçkimsede oha böyle futbol mu olur ben böyle dandirik takımı nasıl tuttum derhal takımımı değiştirmeliyim demiyo daha önceden nası "körü körüne" bağlıysa o şekilde takımını desteklemeye devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Eğer hala desteklemek gerekir diyorsanız yönetimden bir çıkarınız var derim, insaf be, adam kaç senedir batırıp duruyor, borç aldı başını gitti, yıldız diye 8 milyona tabatayı getiriyor hala destek destek diyen varsa YUH yani. Klubü satışa çıkarınca da hep destek tam destek diye ortada dolanan tipler görürsem hiç şaşmam, komisyon felan alırlar satıştan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 hayır, bahsettiğim yıldırım demirören değil. beşiktaş takımı. hiçbir taraftar takımının futbolcularını, teknik direktörünü, başkanını ve yönetimini sürekli desteklemek zorunda değil. destekliyorsa bir gariplik vardır hatta. yıldırım demirören'den nefret edilmesi normaldir, bunca yaptığı işten sonra. ama, yıldırım demirören'in hatalarını tüm kulübe addetmek niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Fransuxa said: hayır bende çok iyi biliyorum eleştirmek ile körü körüne desteklemek arasındaki farkı futbol bu yani dünya devi takımlar bile cl kupasını alan takımlar bile gün geliyo lig sonuncusuna yeniliyo iğrenç furbol yapıyo 3 pas yapamıcak duruma geliyo ama hiçkimsede oha böyle futbol mu olur ben böyle dandirik takımı nasıl tuttum derhal takımımı değiştirmeliyim demiyo daha önceden nası "körü körüne" bağlıysa o şekilde takımını desteklemeye devam ediyor. daha üstetki mesajını alıntılamıyorum, iyiecene uzun olucak çünkü. canım ciğerim alıntılıyorsun mesajımı "körü körüne destekle" lafıma atıfta bulunark yok 6-0 yenildik yine tuttum, formamı giydim hede hödö, üstteki mesajında kalın yazılı yeri söylüyorsun.şimdi bana bir açıkla allahaşkına benim bunları dediğimi,kastetiğimi nereden çıkarttın! 8-0 yenildiğimiz maçın ertesi günü ben de formamı giydim, dalga geçenlere siz önce bi liver i yenin, onlarla oynayın dedim, hiç bi zaman böyle futbol mu oynanır takımımı değiştireyim iyisimi demedim, demem.ama sen körükörüneci AGA ların anlamadığı fark da şu; bu yönetim geldiğinden beri bu takım nereden nereye geldi, fb gs o sürede neler yaptı. geçen sene oynadığı futbol da ortada şampiyon olurken dahi.bu sene de 6 haftada 12 puan kaybetmişiz, oynadığımız takımlara, futbolumuza bak.senelerce afedersin bi tarafını yaladğımız nihat doğru düzgün kulüp dahi bulamıyacağını anlıyınca bize ok diyor, üstüne 3.5m euro veriyoruz.rodrigo tabata yine malum.MD bir şeyi doğru dedi; geen senenin en ok gol atan takımı bir senede bu duruma gelmez.ama işe bak ki geliyor, takımda huzur yok, herkes birbirinden rahatsız.sen ve senin gibiler ne derse desin, ne düşünürse düşünsün takımı desteklemekle, güzel futboluna sevinmek kötü futboluna kızmak, yönetimin bu transfer politikalarını vs eleştirmek çok farklı şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Abi onu bunu bırakında artık patide her beşiktaş topiği 300 mesajı geçiyo, demirören amacına ulaşmış diyolar:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kotun Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 cado said: geçen yıl bjk şansa şampiyon oldu dedim bir ton azar işittim.alın işte bu maçlarda kanıtı.asbaşkanı bile diyor bunu.geçen yılda şampiyonluğa oynayan sivasspor la bu sefer kümede kalmak için yarışırlar artık evet 2.yarıdaki tüm lig maçlarında sadece tek yenilgisi olan,puan farkından gelip geçtiklerine puan farkının üstüne katlayıp, farkı koyan iki kupalı şampiyon..Baya şansaymış gerçekten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 dostum sen başarısız bir fakesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar