BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 DÖV DÜK ama EZE MEDİK mediiiiic
Shaggy Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 al sana madalya. üstün hizmet madalyası enderim.
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 ah ömer ah şu turnavada %50 ile bile serbest atış atsa nbaye gidicekti bizde finale...
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Uff çok sinir oldum,hakkaten yani mola niye alınmadı son hücumda,bilmiyorum hakkımız var mıydı..
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 ömer mömer değil hedo nun böle kendini ben son saniyelerin adamıyım en zor şutları Kobe gibi geri çekilirim , NBA de oynuyorum tripleri yüzünden
Arma Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 ben olsam soyunma odasında hırsımdan ağlardım.
MyLifer Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Son hücumda nasıl mola alınmadı anlamadım, mola hakkımız mı dolmuştu? Hidayet maç boyunca rezalet oynuyor‚ rebaund alamıyorsun‚ Ömer Aşık gibi çok faul yapılan bir oyuncu serbest atış atamıyor...E her yunan maçındaki gibi hakemlerin zaten allah belasını versin... Nasıl kazanacaktık ki biz maçı?
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Hala hakemlere küfreden tek ben miyim ve o kararın ne denip çıktığını anlamayan?
aquila Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 teknik kadroya uzuldum lan, adamlara yazik.
Arma Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Yok hakemlerin annesinin özel hayatına burnumuza soktuk bizde epey.
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Babam bugün Türk Küfür Arşivi'ni herhalde 200 yeni küfür daha kazandırmıştır. Tamam hakemler çok kötüydü, masa rezildi vs. ama maçın 2. yarısı 22-4 gibi bir rebound yüzdesiyle oynarsan; attığın serbest atışların yarısı bile girmemişse; yıldız oyuncuların çift haneli rakamlara ulaşamıyorsa; takımın yarısı kahraman olacağım derken yarısı şu topu ben kullanmıyım da ihale bana kalmasın diyorsa yenilmelisin. Hakettik yenilmeyi. Hani yenilmeyi biz haketmediysek kimse haketmemiştir.
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Onu bunu bırakında ben bu maçı seyredemeyerek ömrüme kaç gün kattım onu söyleyin.
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 abi hakemler niye bizim maça critliyorlar hersene, onlarda nba için mi kasıyor anlamıyorum ki
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 dreagloth said: Onu bunu bırakında ben bu maçı seyredemeyerek ömrüme kaç gün kattım onu söyleyin. 8
Arma Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Frantic said: dreagloth said: Onu bunu bırakında ben bu maçı seyredemeyerek ömrüme kaç gün kattım onu söyleyin. 8 Yok be. Nerden baksam 15 gün ederi var.
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 sostizm said: LÜTFEN 1 kişi de bravo, aferim, tebrikler falan desin... Birazdan Tanyeviç gitsin'ler falan da başlar bakarsın. takım kaybedebilir, fark yiyebilir, şansızlık olabilir hepsine eyw. ama dingonun ahırı şeklinde davranılırsa, topu 5 sn elinde tutup sonra geriye çekilerek kobe vari hareketler yaparak top kaptırırsan kimse aferim fln beklemesin 2 maç kaybettik 2sinin de suçlusu hido sadece hido. ersan varken çok net üçlük atabilen ona pozisyon sağlamak yerine abuk sabuk tercihler yapılıyo. bi ton mallık yaptı adamlar en basit basketleri atsak 5-6 sayı farkla kazanmıştık neymiş hido nba yıldızıymış. ben kendimi bildim bileli hido zorlama üçlük atar girince kral olur kimse de demez ama yanlış şut kullandın daha ii opsiyonların vardı diye. içeri penetre etceğne saçma sapan hareketler yapıo. buysa bizim en ii basketbolcumuz oyunu en ii bilen adamımız çaksınlar böyle mantaliteye...
kermit Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 ben izledim ve 1 yıl yaşlandım allahın belası hakemler gerzek hido of hala sinirliyim.
Chewy Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Toronto yöneticileri şimdi eyvah çekiodur.
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 anasını satayım milli takımda beleş oynuyolar diye mi kasmıyor yada sakatlanacağım diye mi kasmıyor resmen 3.çeyreğin son 4 dakikasına 0 sayı ile oynadı ki bu adam nba finali görmüş.
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 bu arada mehmet okur niye takimda yok
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 tanjevic almıyor sisteme uymuyor diye
Delyyyy Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Lan Ersan bomboş devrilmiş içeri Hidayet bey egosunu yenipte indirmedi topu, pisi pisine kovaladığımız maçtanda etti bizi. Tebrikler diyorum burdan Hidayet'e, ayrıca helal olsun Ömer Onan'la Kerem Tunçeri'ye öyle zor zamanlarda yerinde üçlükler attılar, takımı oyuna ortak ettiler. Sağlık olsun artık, nbade final serisi falan oynamak yalanmış demekki, neysen o olucaksın arkadaş, fazlası değil.
Öne çıkan mesajlar