sesu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Of çok istiyorum izlemek. Çok tırsıyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Kanuni said: White Noise 2: The Light de varmis birinciyi incelerken cikti. Bu da iyiymiş ayrıca, birinciyi baya beğenmiştim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 iki sonu da izledim ama hangisi orijinal? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 polislerin gelip kızı buldu imiş wiki öyle diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 diğeri daha ürkünç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 şu muhabbetlerinizden bile ürküyorum ben, izlesem nolurum acaba sfasdf. çünkü arkadaşımın anlattığı kadarından ben görüntüleri yarattım kendim, ondan bile korkuyorum. çok korkuyorum korku filmlerinden, ama ben de bunu merak ediyorum sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 korkma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 yapacak bir şey yok, kan görünce de fenalaşan modeldenim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 kiyamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Overrated bir film bence. Güzel, korkunç da sayılır ama öyle "rüyalarıma girecek çok tırsıyorum" dedirtecek gibi değil. Ya da ben korku filmlerine bağışıklık kazandım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 kan yok bu filmde sonuna kadar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 pogodi said: iki sonu da izledim ama hangisi orijinal? orjinal olan kizin bulundugu degil, oburu. (en azindan ben amerikadaki sinemada diger sonu gordum. oyle diyim) edit: bu arada su filmden nasi korkuyosunuz ya. ben butun film boyunca ee ne olacak artik diye bekledim. bi sahnede korkmadim ama fena bi hasss... cektim, o da cogumuz icin ayni sahnedir sanirim. onun disinda yalan dolan bence film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 şu an izledim ben de sonunu beğenmedim pek, orjinal hali daha bi iyiymiş wikide yazdığına göre 3. bir sonu daha varmış da bulamadım bir türlü edit: buldum http://www.youtube.com/watch?v=kdwFsxCN__I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Acıkcası hayatımda izlediğim en berbat filmdi. show tv nin böle gece 3 te falan yayınladığı aptal aksiyon filmlerinden bile beterdi. Film boyunca "ee nezaman bişey olucak" diye bekledim ve malum sahne dısında bişi olduğu yok, ki o sahnede cok vasattı. Birde filmi gece 4 te evde yanlız başıma izledim cok buyuk hayallerim wardı korkucam falan die cunku diğer sitelerde falan okuduğum yorumlar muthişti ama hayal kırıklığı oldu bnm için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 ergen şeytan kapıları vurup vurup kaçıyodu. başka bişey yoktu filmde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 yani affınıza sığınıyorum..şu filmde resmen götüm attı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Böyle gerçekçilik hissi vermek için el kamerasıyla sallantılı çekimle yapılmış filmler bir türlü açmadı beni. Sevmiyorum, meh diyorum. Aynısını Cloverfield'da falan da demiştim. Ama bu film fena değil bence. Çok büyük beklentiyle izlenmediği sürece başarılı, eğlencelik bir film. Ha, başyapıt ya da çok ciddi korku falan beklemeyin de, izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 bi fantastiklik yapayım böyle karanlık yalnız izliyim dedim.açıkcası biraz tırstım :) ama çocuk tam bir moron.benim evimde öyle birşey olsa önce taşınırım.tekrar olursa ya kafama sıkarım yada kendimi kapatırım kliniğe. tamam olay kız ama olsun cocukta goruyor :).ne hanzo adamlar var.bide artislik yapıyor şeytanıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar