Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paranormal Activity

Cd-

Öne çıkan mesajlar

pogodi said:

iki sonu da izledim ama hangisi orijinal?

orjinal olan kizin bulundugu degil, oburu. (en azindan ben amerikadaki sinemada diger sonu gordum. oyle diyim)

edit: bu arada su filmden nasi korkuyosunuz ya. ben butun film boyunca ee ne olacak artik diye bekledim. bi sahnede korkmadim ama fena bi hasss... cektim, o da cogumuz icin ayni sahnedir sanirim. onun disinda yalan dolan bence film.
Sosyal ağlarda paylaş

Acıkcası hayatımda izlediğim en berbat filmdi. show tv nin böle gece 3 te falan yayınladığı aptal aksiyon filmlerinden bile beterdi. Film boyunca "ee nezaman bişey olucak" diye bekledim ve malum sahne dısında bişi olduğu yok, ki o sahnede cok vasattı. Birde filmi gece 4 te evde yanlız başıma izledim cok buyuk hayallerim wardı korkucam falan die cunku diğer sitelerde falan okuduğum yorumlar muthişti ama hayal kırıklığı oldu bnm için.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Böyle gerçekçilik hissi vermek için el kamerasıyla sallantılı çekimle yapılmış filmler bir türlü açmadı beni. Sevmiyorum, meh diyorum. Aynısını Cloverfield'da falan da demiştim. Ama bu film fena değil bence.

Çok büyük beklentiyle izlenmediği sürece başarılı, eğlencelik bir film. Ha, başyapıt ya da çok ciddi korku falan beklemeyin de, izlenir.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
bi fantastiklik yapayım böyle karanlık yalnız izliyim dedim.açıkcası biraz tırstım :)

ama çocuk tam bir moron.benim evimde öyle birşey olsa önce taşınırım.tekrar olursa ya kafama sıkarım yada kendimi kapatırım kliniğe.

tamam olay kız ama olsun cocukta goruyor :).ne hanzo adamlar var.bide artislik yapıyor şeytanıma
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...