kotun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 paspatur said: fair play ne lan? Başlı başına life is unfair (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Ben kendimi temize çekeyim yav. Fener'e saldırmadım bilakis ben fenerliyim. İroni yapmıştım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 en çingen takım fener Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 valla holy bizde rew vcarsa sizde de baggio var :) ayrıca forumda ki enteresan tipler bilerek yazıyorlar yani.yoksa yazdıklarına onlarda inanmıolar :) yemişim fair playı.özhan canaydın fairplay adamıydı da noldu :) şuan gündemde fenerin hakem dövmeleri oldugu için normaldir yazılanalr:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Baggio, Rew'den daha ateşli mesela. çekinmeden söylerim bunu. bu tipte yazı yazanların yeri antu,ua,çarşı forumlarıdır. bunu belirtmek istedim ben sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 ve Ankaragücü puan farkını açtı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 ahahah 1224 ne be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar