xunn Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 ..swinging your light saber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 şebek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 LAME Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verte Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 6 parnak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 beyaz tshirtli direk dil atmış yanındakine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 SWINGING THE LIGHT SABER YOU HAS. olucaktı. yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 olm bu adam bana niye sevimli geliyo lan. çaşıt mıyım diye korkuyorum bazı bazı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 hahahah korkma çaşıt değilsin, sadece ortaokuldan bir arkadaşa benzettiğin için bilinçaltından öyle bir mesaj geliyo sana. http://img199.imageshack.us/img199/4637/obamadd.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 olum rüyamda obama ve karısıyla aynı yatakta uyuyordum lan, obama ortamızdaydı ayaklarımız değiyordu falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 YUH AHAHASHDSAHFDUHGFDGH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 herif samimi olcam halktan olcam diye biraz fazla mı kasıyo yoksa böyle mi gerçekten diye meraklar içersinde gözlemliyorum açığını bulursam acımam sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 bush da böyle değil miydi ya, şakalar komiklikler filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 bushunki baya yapay duruyodu da bu adamınkiler de baya şebekliğe girmeye başladı accık kool olur başkan dediğin bak bizim koçum tayyeap'e sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 kılıcı sallarken ağzına bakarsak vijuuvv vijuuuv diye ses efektinide yaptığını görürüz jfdlksd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 ahauhua evet, böyle bişeyi imaj için yapıyo olsan ona dikkat etmezsin abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 yok abı samımı bence bu adam, bu şebekliklerin cocuğuymuş gibi geliyo bana neden bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Ben hanım ağaya takılmışl durumdayım. "OBAMA! COCUKLARLA OYNIYCAĞINA HEMEN GEL BURAYA PERDELERI TAK!!! 1873 TANE PERDE VAR, KOLLARIM KOPTU YIKARKEN ZATEN!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 nasılda mutlu olmuş saberı eline alınca sdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 insan utanır o binanın önünde o kadar kalitesiz boktan bi lightsaber'ı sallamaya sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 valla ya gitmiş toys r us dan almış bari al bi tane Master Replicas FX filan ses efektli gerçek gerçek kaliteli dursun elinde AHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 verte said: 6 parnak... ahaha hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 en yukarda icteki, lightsaberın tuşu yalnız. parmak ucu değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Kulağa fazla nerdy gelmek istemiyorum ama light saber'ın hilt'i qui-gon'un. Ama saber mavi. Yeşil olmalıydı. NEYSE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 yok obiwan'ın ilk saber'ı o. ustaya saygı kuşağıyla yapılıyo ama, http://galactic-voyage.com/Master%20Replicas/Qui-Gon%20Jinn-Episode%20I.gif bak hiltin hemen altı farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 lol nerd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar