nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Yemin ederim korsan değil amacım. Yasal bi site vardı no-cd'lerin olduğu. Orijinal oyun alanların da kullanması yasal gayet. Stranglehold aldım dün gidip, oynuyorum da yani bu devirde hala dvd takılı oynamamı istiyo. E hem makinaya yazık, hem taılır bişey olur laptopta oynuyorum. Oyunu kurar cd'yi kaldırırım geçer yani nefret ediyorum cd takılı oynamaktan. :/ O siteyi bilen birisi söyleyebilirse çok sevinirim. İnanmazsanız orijinal oyunumla resmimi çekip koyabilirim ilerleyen saatlerde. Lütfen kilitlemeyin valla yasal olan siteyi soruyorum, kucağımda oynadığımdan saçma oluyo. Laptop kucaktayken tam duz zeminde olmuyo ya, dvd'den işlem yaparken düz zeminde olsun diyorlar hep.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 www.gamecopyworld.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 legalize etme çabası takdire değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Teşekkürler. Gerçekten legal abi 19.99 TL tuttu hatta. Crysis alcaktım bulamadım, cm2010 daha gelmemişti baktım stranglehold'u oynayamamak içimde kalmıştı onu gördüm onu aldım. İzir, Agora'daki D&R'dan hatta (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 ehueh abi sakin ol, kimse yargılamıyor ki seni :) iyi eglenceler hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Abi çok korsan oyun oynarım zaten saklayacak halim yok :D Ama bu gerçekten orjinal oyun için lazım, yoksa yasadışı olduğunu bildiğim sitelerden bulurdum bi crack :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 eheh iyi bakalım, iyi oyunlar :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Teşekkürler :) Dün iki kere takıldı abi oyun dvd-rom bi anda çalışmayı bırakınca. Play station gibi dvd'den çekerek oyun mu oynanır :D İndirdim no-cdmi mutluyum. Modlara da sesleniyorum beni bu bölümden banlamayın, dilerseniz kanıt fotoğrafı yollarım valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 ya bu cd işi çok can sıkıcı hakikaten. iki gün önce mesela batman arkham asylum collection edition geldi. ama PS3'in içinde tutmaya kıyamıyorum. PC oyunlarında da öyle. saklayıp rafa kaldırmak istiyorum. Ama oyunu oynamak için illa CD sürücüye koymak gerekiyor. Sonra parmak izi, toz, çizik felan oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 abi bi cd o, duygusal olarak baglanmana gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Bone said: ya bu cd işi çok can sıkıcı hakikaten. iki gün önce mesela batman arkham asylum collection edition geldi. ama PS3'in içinde tutmaya kıyamıyorum. PC oyunlarında da öyle. saklayıp rafa kaldırmak istiyorum. Ama oyunu oynamak için illa CD sürücüye koymak gerekiyor. Sonra parmak izi, toz, çizik felan oluyor. gerçekten psikolojik desteğe ihtiyaç var =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 siz 100 milyon verdiğiniz şeyin zırt diye çizilmesine göz yumuyosanız sizde bi anormallik var bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 yasal evet ama forumumuz karar almış bunlar hakkında, google vs'den faydalanmak durumundasınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar