Efrasiyab Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Kojiroh said: spo lazım olur belki Abdülden ziyade şu kadın doktor diye tahmin ediyorum ben. Hatta Ebru bakcak "oha napıyon lan burda" diyip kıskançlık falan edicek, sonra arkadan yaralı halde abdül gözükcek. Polat ikisini oraya yerleştirmiş tedavisi gizli yapılsın hesabı. Bende böyle tahmin ediyorum, ama gerçekten böyle olursa çok bayar. Aşırı dandik ve tahmin edilebilir bir twist. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 abdül ölmediyse yazık olur mamoşun eline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 şaka maka iyi oyun oynuyor polat'ta. her ne kadar basit bir kurgu gibi olsa da. güzel bir şekilde dalgasını geçiyor. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denwa Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Bence o evde baska biri var misal belki cok eskilerden birisi yada bu yaslilardan birisi olabilir gibi bence Abdulheyl gercekten oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Bencede abdulhey öldurduler artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 abi ölmedi işte ne kasıyonuz anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Abdülhey ölmez Vadi bölünmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 öldu iste, mezarini bile ypti herifler, polat bilem agladi oralarda surundu gariban, görev birakip ortami patlatti intikam atesiyle daha ne aehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 abdulhey eskiden limonata dağıtmıo muydu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Abdüleyi zin-carla ile diriltip polatın üstüne salacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Amerikalılarda Allah gibi lan her yeri görüyorlar izliyorlar, dağda ne kamerası lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Abdül yaşıyo demiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Ya ben eski bölümleri tam izlemediğim için bilmiyorum o yaşlı adam kim polata gelen? Yani tiplemeyi daha öncede gördüm bi kaç bölümde ama tam olarak olayı ne anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 bahtiyarlarin basi iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 bahtiyarlar ne lan hahahe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Abdül tam hipnozdaykene Memati bastı, Abdül'ün beyin tümden coflayacak galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 abdulhey ya geri döndu yada yine saldiracak ama burdan sonra sanirsam artik geri döner. boku cikti dönsun artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Polatın seneler içinde rol yeteneğinin artması gerekirken ha bire daha kötüleşiyor ya ona bi çare bulmak lazım. Birde paltosuna bi çare lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Bitsinde kurtulalim ya, valla baska dizi izlicem tembellikten bi bunu izliyorum uzun zamandir diye birakip baska biseye bakmiyorum ehea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 az öçnce izledim bitti... oha abdül bitmiştir. taam sıyırdı çıldırdı. daha kimse geri getiremez asdas ps: mematiyi gecve tuvalete giderken görsem altıma sçarım kalırım. abdül ne haldeyken uyandı asdsad bitti o bitti ushadusah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Kojiroh said: spo lazım olur belki Abdülden ziyade şu kadın doktor diye tahmin ediyorum ben. Hatta Ebru bakcak "oha napıyon lan burda" diyip kıskançlık falan edicek, sonra arkadan yaralı halde abdül gözükcek. Polat ikisini oraya yerleştirmiş tedavisi gizli yapılsın hesabı. ihihiihih (H) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Ulan bu kadar dandik bir dizi olmaz ya. Güya şok, gizli, şaşırtıcı şekilde olacaktı. Lan daha ilk andan herkes biliyordu Abdülün yaşayacağını. Hay aq bunların ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 koymadan pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 bleach de de ichigonun daima yaşacağını biliyoruz ama herif 1253151 defa öldü dirildi. bu da aynı hesap not : anime ühühühü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar