Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Ya bi de öyle bi şey ki, o kadar izlemişiz, şimdi kesip atmak olmaz ya. İlle de istiyo insanın canı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 +1 yes hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 sen beni seeevvmiiiisiiiiin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 star tv ye geçtiğinden beridir izleyen var mı hala ya şunu resmen counter strike a döndü dizi şehirin içinde koca koca adamlar vuruluyor aynı gün içinde defalarca oluyor bu kimse de noluyor lan demiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 o degilde beni sevmiisin adam cok geyik lan ahaha adam super oynuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 ilk sezonlar fena değildi belki ama sonradan çok kastı, çok baydı derin devletti gladyoydu bürokrasideki corruptiondı falan..... bir de ilk sezonda "hadi bir karakterin salaklığıyla biraz da izleyenleri güldürelim, hep şiddet olmaz sonra rtükden ceza alıyoruz" kısımlarını bu kadar abartmıyorlardı, bir tek tuncayın yamağı vardı o işi üstlenen. Şimdi her karakterin içinde bir inner sarcastic guy var, hepsinin komik bir tarafı var gibi falan. Ya da bazen böyle guy ritchie tarzı kara komedi yapmaya çalışıyorlar, ellerine yüzlerine bulaştırıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Son fragmanı izledimde, Büyük İskenderi görür gibi oldum, acaba geri mi dönüyor aslanparçamız:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 bence polat iskenderle elele vercek gibi gladio filminde de iskender pek iyi biri olarak gösterildi çünkü. kanım ısındı adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Ben izleyemedim filmi, ama Koca dizide adam karizmasıyla polatı parmağında oynatıyordu. Filmi tavsiye ediyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Hep bekliyodum zaten İskender x Polat durumunu da, bi ara felaket nefret yüklediler Polat ve ekibine İskender'e karşı. Nasıl bağlıycaklar acaba şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 vadi nin olayı o önce bir kötü çıkarırlar.bakarlar çok tutarsa onu iyi yaparlar.aynı muro gibi.kendi adamanı hiç acımadan vuran muro sonra iyilik meleği olmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Efrasiyab said: Ben izleyemedim filmi, ama Koca dizide adam karizmasıyla polatı parmağında oynatıyordu. Filmi tavsiye ediyor musun?filmi tavsiye etmiyorum. evde izlenicek film. ben sinemada gittima ama bence evde izle sen. para verme ciddiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 oha son bölümü yeni izledim. aron fena fena akıllı çıktı yuhh diyorum.. ezdi resmen polatı ohaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 aeheaha fena degildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 kanka bu arada bişi var farkındamısın.. pati vizyonda, kurtlar vadisi için bi mahalle baskısı var lan :D izleyenler eziktir mantığı fena halde bilinç altlarına yerleştirilmiş durumda. senden benden başka kimse post atmıo topie ahah.. ama biliyorum patinin yarısı kesin izliyo vadiyi asdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 yoğ sadece çok kötü çatışma sahneleri mantığı iyice devre dışı bıraktılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 valla kv yi savunurdum hep.öyle dizi böyle dizi diye.pusu güzel başladı ama gerçekten sıktı ya kv.hele ezel gibi bi dizi bulmusum kv ile işim olmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 orası doğru. ezel kv dahil hepsini yalan etti. ama hani eskiden kv günü bölüm sonrası burda az buz tartışır muhabbet ederdik. şimdi muhabbet edicek adam kalmammış. KV ciler ezik KVciler şöle böle rerörö diye diye pıstırdılar adamları.. izliyorum rerörö'yüm gelip postumu da atıyorum ^^ sonraki bölümde bence polat + iskender dance var.. ama ebru/abdül cenderesi çok fena. polat o elemanın altına girebilir (yalandan). ok gladyocu olcam ben diyebilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 bende izliyorum bunu ama ezel hiç izlemedim. o nası ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 bkz: ezel topiği. fena dizi.. <3 kv yalan. ezelin karizma polatı döver, dayının karizma > marlon brando falan yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 allah aşkına şu çatışmalar daha düzgün kurgulansın artık polat tek tabanca orayı burayı basmayı bıraksın hikayeyi de az biraz daha gerçekçi hale getirsinler eski rayına girer dizi ama bu haliyle izleyince kendi adıma yazıcak hiç bir şey bulamıyorum ezel bana kv nin ilk zamanlarındaki heycanı yaşatıyor o yüzden kaçırmadan izliyorum inşallah oda bozmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Aksiyon sahnelerinin kalitesi çok düşük cidden. Utanıyorum ekrana bakamıyorum resmen. Lan bari en azından ses efektleri düzgün olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Dragonmax said: oha son bölümü yeni izledim. aron fena fena akıllı çıktı yuhh diyorum.. ezdi resmen polatı ohaa.. sonunu izlemedim şu hanımıyla muhabbetleri sıktı fln ne oldu sonunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 ebruyla abdül veraset işlemleri sonrası ebrunun babasının mezarına gitti. sonra ebro orda silah çekti. tam o anda polat aronu asansörde ele geçirdi. adam da dedi seni bekliodum. sana seçim şansı vercem. ekran var asansörde bi açtı bi kamera mezarlıkta karısıyla abdülü izliyo karısı silah doğrultmuş durumda adam dediki: karınmı arkadaşımı, hangisi ölsün ? .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 c hepsi diim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar