Shaggy Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=HjpzO_Zr3tE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lil' Jesus Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 HAHAHAHAHAHAHA HOCASININ ÖĞRENCİSİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 ahaahahahah rte ile yarısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lil' Jesus Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Bak şu sorudan sonra gelen *phff* "i don't know" tam bir fatih terim ingilizcesi tribi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 FADGSDFGSDFG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 fatih terimle kapışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 ASFDADFSASFFASFDSAF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Mimikler falan andiriyor ama terim gibi olmasi mumkun degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lil' Jesus Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 "VILLA GOOD TEAM, HARD TEAM" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 yine iyi konuşmuş anlatmış yani derdini çat pat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 eheue bir yıl önceymiş bu. geliştirdi mi acep kendini. ayrıca evet, çocukta tam bir "derdini anlatma" ingilizcesi var. bi de fatih terim gibi bir tercüman kullanma şansı yok, ingiliz takımında ingiliz kanalında, elinden geldiğince konuşması lazım. yalnız en çok şeyde üzüldüm, "önemli olan benim kaç gol attığım değil takımımın başarısı" demeye çalıştı, diyemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Ahah çok rahat konuşuyo bide :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Umarım bu videolar ilk gittiği zamanlardandır, eğer hala böyle tarzanca konuşuyorsa tam öküzmüş yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mstfaaa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 türkçe konuşur gibi konuşuyooo :) important because-önemli çünkü... tam türkçe kuruyo cümleleri adam yaaa... ama derdini anlattı mı anlattı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 igrenc aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 1:15ten sonrası kopuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 fizban said: eheue bir yıl önceymiş bu. geliştirdi mi acep kendini. ayrıca evet, çocukta tam bir "derdini anlatma" ingilizcesi var. bi de fatih terim gibi bir tercüman kullanma şansı yok, ingiliz takımında ingiliz kanalında, elinden geldiğince konuşması lazım. yalnız en çok şeyde üzüldüm, "önemli olan benim kaç gol attığım değil takımımın başarısı" demeye çalıştı, diyemedi. "last sezon" diyecektin geçen yıl demişsin. düzelteyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 ne güzel tarzanca ifade etmi$ i$te kendini. bunada $ükür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 helal olsun adama taşak geçilcek bişeyi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Yürüü beee hero! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Adiemus said: Mimikler falan andiriyor ama terim gibi olmasi mumkun degil. ben bunu mp3 attim lan :D dinledikce kopuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 gayet iyi ifade etmiş adam kendini pek dalga geçilecek bişi yok. terime 10 basar şu konuşma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Adam futbolcu, tercuman degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar