elaidi Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 satan calls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Uykusuz ve Penguen'in kapaklarını koysun biri. İkisi de güzeldi. Biri valiye, diğeri sucuk ekmeğe abanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 AHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 ahahaha bobiler http://kafa.bobiler.org/upload/photographs/172150245c.jpg card finans reklami & cem garipoglu - cem garipoglu sana nooldu? - daha noolsun ''aylaaar'' oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 eheh, valinin o röportajını izleyen herkes aynı kapağı çizerdi herhalde. komediydi resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cem Garipoðlu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Yakalanmadım.. Ben de paticikteyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 üstteki mesaj silinmiş, mesajı yazan adam uçmuş, mesajım da kurabağa olmuş ve sonsuza kadar mutluluk içinde yaşamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 ehm peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 soulberry said: kasaba gözcüleri emniyet güçlerine benzemez yalnız.yep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 mermer yediği günler olmuş ps:öbür türlü hassas insanlar var kızmasınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Hayyam garipoğluda gözaltına alınmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 öldürme aşamasına karışmadıysa pek fazla ceza yemez babası, şöförü vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 hayyam garipoğlu serbest bırakıldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 bu olay inşaalh hiç düşmez gündemden bu cocuk da muebbete yakın en yakın cezayı alır (bana kalsa idam derim ama )) eğer tvda denildiği gibi indirimler yapılır da 6-7 yatar cıkarsa bu cocuk adalet de toplum önündeki sınavından basarısız cıkmış sayılır bence..bu olay adaletin de hukuğun da imtihanıdır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Adalet insanların istediği cezayı veremeyince başarısız mı oluyor. Kanunda ne yazıyorsa onu yapıyorlar, sorunun varsa kanundan şikayetçi olursun, mahkemeyle işin ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 ağırlaştırılmış müebbet alsa 17 ıl falan yatıyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 tinkibinki said: Adalet insanların istediği cezayı veremeyince başarısız mı oluyor. Kanunda ne yazıyorsa onu yapıyorlar, sorunun varsa kanundan şikayetçi olursun, mahkemeyle işin ne? benim istediğim cezayı alsın mı diorum ben benim istediğimi alsa dedim ya idam edilmesi gerekir=)) kanunda ne yazıorsa onu yapıyorlar da cocuk kanunları bilir gibi tüm hikayeyi kanundaki indirimlere göre anlatılıyor..sen konuyla fazla ilgili değilsin anlaşılan..boyle bilip bilmeden atladığına göre... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 bir yandan "ne hak ediyorsa onu alsın" diyip, diğer yandan "müebbet alır inşallah, idam ederim hatta ben!11!" demek de bambaşkaymış. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Famy said: eğer tvda denildiği gibi indirimler yapılır da 6-7 yatar cıkarsa bu cocuk adalet de toplum önündeki sınavından basarısız cıkmış sayılır bence..bu olay adaletin de hukuğun da imtihanıdır.. yukarıdaki yazına hitaben yazdım ben mesajımı. kanunda ne zaman indirim olup ne zaman olmayacağı belliyken sonuca göre yorum yapmak mantıksız diyorum, değindiğim nokta bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 tinkibinki said: Adalet insanların istediği cezayı veremeyince başarısız mı oluyor. Kanunda ne yazıyorsa onu yapıyorlar, sorunun varsa kanundan şikayetçi olursun, mahkemeyle işin ne? adalet demiş mahkeme değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 tinkibinki said: Famy said: eğer tvda denildiği gibi indirimler yapılır da 6-7 yatar cıkarsa bu cocuk adalet de toplum önündeki sınavından basarısız cıkmış sayılır bence..bu olay adaletin de hukuğun da imtihanıdır.. yukarıdaki yazına hitaben yazdım ben mesajımı. kanunda ne zaman indirim olup ne zaman olmayacağı belliyken sonuca göre yorum yapmak mantıksız diyorum, değindiğim nokta bu. ben anlatamıyorum heralde ya...ben kanunda yazılanlar uygulanmasın cocuğun cezası artsın diy bişey mi söyledim??? benim için bu cinayet vahset ve dehsettir ama ceza hukuğundan gram anlamam avukatlarla da mahkemeyle de işim olmadı hiç umarım da olmaz bilmem yani..tabi ki ne gerekiyorsa o yapılsın ama bu ailen,n ve cocuğun avukatlarıyla işbirliği içinde bi senryo yazdıkları apacık ortada...buna izin verilmesin olay gündemdekalsın ve arkabahce onbahce ne kadar bahçe varsa açığa cıksın...gözyumulmasındı demek istediğim... artık anlaşılmıştır umarım.. bu konu altında tartışma yapma gayem yok..eminim herkes o cocuk yada adam her ne haltsa onun cezasını almasını içtenlikle istiyordur..aksini düşüneni ben düşünemyorum zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 bu olay noldu ya ne çabuk silindi sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 yani ben en azından bi kaç hafta her gün görürüz diyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Münevver Karabulut cinayeti ile ilgili olarak Garipoğlu ve Karabulut ailesi arasında arabuluculuk yaptığını öne süren Cemil Baran, ''Cem Garipoğlu'nun Ermenistan'dan Türkiye'ye nasıl getirildiği açıklanmazsa ayın 30'unda ben açıklayacağım'' demişti. Baran da tam da 'açıklayacağım' gün Taksim'de gözaltına alındı.Polis Cemil Baran'ı tahkikatın seyrini değiştirmeye çalışmak ve yanlış bilgi vermekle suçluyor. Baran, ''Cem Garipoğlu'nun, cinayet sonrasında kaçtığı Ermenistan'da yakalanarak Suriye ve Gaziantep güzergahı kullanılarak İstanbul'a getirildiğini'' iddia etmişti. Elinde, Cem Garipoğlu'nun Türkiye'ye getirilişi ile ilgili ciddi belgeler olduğunu ileri süren Baran, ''Bunu ayın 30'unda açıklarım'' demişti. Cemil Baran, cinayetin işlendiği evdeki görüntüleri kayıt eden firmaların sahibinin Fatih Garipoğlu olduğunu belirterek, cinayet ile ilgili tüm sırların şirkette gizli olduğunu savunmuştu. Karabulut cinayeti ile ilgili olarak 100-150 kişinin gözaltına alınacağını iddia eden Baran, bunların arasında Fatih Garipoğlu'nun da bulunacağını öne sürmüştü. Baran, Garipoğlu'na ait fabrikadaki bir kişinin intiharına ilişkin de cinayet ima ederek iddialarda bulunmuştu. Cemil Baran, Münevver Karabulut'un ölümü üzerinde adli tıpta da bazı oyunlar oynanmak istendiğini ileri sürmüştü. '19 İDDİAMDAN 18'İ GERÇEKLEŞTİ' Cemil Baran dün, daha önce gözaltına alındığında üzerinde çıkan ve el konulan gizli kamera ve cep telefonunu almak için Asayiş Şube Müdürlüğü'ne gelmişti. İsteği kabul edilmeyen Cemil Baran, habercilere “19 iddiamdan 18’i gerçekleşti. Cem Garipoğlu'nun Ermenistan’da yakalandığı konusunda ısrar ediyorum” dedi. http://www.hurriyet.com.tr/gundem/12587479.asp?gid=229 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar