Luriel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 ya bunlar ne saçma haber napalım sucuk ekmek yiyip sinatra dinlemişse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 evet ya, sinatra ne. metal dinleseydi de yeni bi satanist engizisyonu başlatsaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 MyLifer said: Yalnız adamın yediği Sucuk Ekmek meşhur oldu. Birde Frank Sinatra dinlemiş. Sanırım My Way...Aha Star sucuk ekmekçiden canlı yayın yapıyor. inanırmısın meraktan adamın albümlerini indirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 BURJUVA VS PROLETERYA proleterya olarak yemeyiz biz bu oyunlar. gariboğlu ailesi ve medya ayağını denk alsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 nilepin haklı olduğu hususlar var. toplumsal linçe gerek yok. bırakın adalet işlesin. türk adaletinin ateşle imtihanı olacak bir dava ile karşı karşıya kalacağız. gönül adaletin gerçekten layığıyla tecelli etmesinden yana. ne ailenin gücü serveti yüzünden olması gerektiğinden daha az, ne de kamuoyu baskısı, toplumsal linç girişimi ve siyasi rant çabasıyla olması gerekenden fazla. göreceğiz. davalar kapalı kapılar ardında görülürse şaşırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Eh zaten basına kapalı olacak davalar, 18 yaşından ufak olup çocuk sayıldığı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 5 yıl yatar diyolar. ahah şaka gibi ya. en yüksek ceza yı alsa bile 24 yıl. ondada 3 te 1'ini yatması yeterliymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 3 sene yatar en fazla. ne bekliyodunuz ki anlamadım ben. 20 30 sene filan mı bekliyodunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulgar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 bu cocuk okadar kızdan sonra bu kıza bakmaz bence komplo fln bi ayak var.. Neden öldürmüş olabilir ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 ahahaha star'a bak sanki ilişkilerini yakından yaşamış gibi anlatıyo. gözlerinin içlerine baktılar ve ilk görüşte aşık oldular dedi. ahahah. off haber anlayışınıza sizin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 2-3 sene yatar.medya ve halk unutunca cıkar piyasaya bu olayı merak ediyorum.ama asla ögrenemeyebiliriz.nedne öldürdü kim yardım etti nedne teslim oldu falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 sucukcu bahçlievlerde Gold Bilgisarayın karşısında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 "Tatar Ramazan" said: Eh zaten basına kapalı olacak davalar, 18 yaşından ufak olup çocuk sayıldığı için. 1 ay sonra, normal mahkemelerde görülmeye başlanacakmış davası. Sanırım o zaman basına da açılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 lan bu nasil 18'den kucuk boyle sakal 17 lik adamda olur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 fede said: BURJUVA VS PROLETERYA proleterya olarak yemeyiz biz bu oyunlar. gariboğlu ailesi ve medya ayağını denk alsın Kosedeki FAKİR elektrik supurgemle doverim garibinoglunu, adam olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Bu Uğur Dündar da ne goygoycu arkadaş ya. Emniyetin üstün başarısıymış da bilmem ne. Sucukcu bile daha başarılı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 şuraya bak yaaa baba : starda ana : show tvde oğlu : atvde yazık lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 adam yakalandı ama daha min 1 ay gariboğlu turizmi görecez tvlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulgar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 lol ben diyorum o cocuk okadar ispanyadaki rusyadaki ibizalardaki falan kızlardan sonra gelip o kıza aşık maşık olmaz.. Düşünün bi niye öldürdü sizce bu kızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Llama said: baba : starda ana : show tvde oğlu : atvde 3m € ya yaklaştılar heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 topik çok kirlenmiş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Llama said: baba : starda ana : show tvde oğlu : atvde kanal d ye üzüldüm açıkcası,karabulutların eski avukatını çıkartmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 POLİSİN MÜKEMMEL BAŞARISI VE AZMİ SAYESİNDE BİR CANİ DAHA 200 GÜN SONRA YAKALANDI(yakalansa gene iyi kendi teslim olmuş).GZ EMNİYETİMİZE. basın bu olayın bu kadar üstünde durmasa merak ediyorum acaba polis bu kadar uğraşırmıydı bu şerefsizi yakalamak için.eminim bu adam gibi bu ülkede yüzlerce adam vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Llama said: şuraya bak yaaa baba : starda ana : show tvde oğlu : atvde yazık lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyLifer Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Valeron said: Llama said: baba : starda ana : show tvde oğlu : atvde kanal d ye üzüldüm açıkcası,karabulutların eski avukatını çıkartmışlar Huaahahahhahaha :D Harika! Eee basınımız sağolsun 7 ay maşallah gündmeden düşürmediler olacağı buydu. Aile baya kazanmıştır bu işten açıkçası. Quality Turkish Media! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar