26ee140 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 AMD nereye baksam daha üstün çıkıyor, ve amd almaya karar verdim; peki amd'nin hangisini tavsiye edersiniz? amd alınca oyunlarda veya diğer sistemlerle uyumsuzluk çıkartma risk'i var mı? intel alsaydım p4 3.0 veya üstünü almayı düşünüyodum(HT olanlardan), buna karşılık hangi amd işlemciyi önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 +1[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Martin_Solveig Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Valeron ne kadar tutar peki bu donanım ?[signature][hline]Lyn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Pentium we trust Amd sükse :P[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Eternal [Bu mesaj Eternal tarafından 15 Haziran 2004 11:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Martin_Solveig Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 İlk verdiğin liste ve fiyat güzel fakat şimdi alamam zaten yaklaşık 3 4 hafta sonra pc update edecem. O zmn pm atarım sana saol.[signature][hline]Lyn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Martin_Solveig Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 said: Eternal, 15 Haziran 2004 11:32 tarihinde demiş ki: Pentium we trust Amd sükse :P Ole deme bence bu sıralar herkes amd ve uzerine overlocktan soz edior deniyecem bir sefer yakında bakalım ne olacak sadece ısınma sorunu var diolar ne kadar doğru bilemiyorum varsa nasıl engellior her tarafa fan koyarakmı amd hakkında hiç bir bilgim yok.[signature][hline]Lyn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Martin_Solveig Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 ben bu gidişle aşık felanda olurum bu amdye hele bi alalımda..[signature][hline]Lyn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 p4 3ghz almayı düşünüyorduysan önceden amd 64 alacak paran vardır, onlardan al bence. xp'ler yıl sonuna kadar yokolacak ve işetim sistemleri, yazılımlar 64-bit'e dönünce ezilecek bugünkü 32-bit işlemcilerin hepsi..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 ben amd 2500+ derim[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 arkadaşlar parası az olana 2500 önerin de "p4 3ghz almayı düşünüyordum" diyene 2500 önermeyin, adam sonra gidip 9800xt üzerine athlon 2500 alıp mağdur olmasın.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 ben olsam alırım bi 2500, sonra onu 3200 olarak kullanırım. olur biter yani[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 overclocklu 2500 athlon 64'e denk diyorsun yani ha? 32-bit ile 64-bit arasındaki farktan haberdarsın sanıyorum?[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 eet sam haberdarım, zaten 64 bitlerin oturması da bir hayli uzun sürecek. ben olsam 64 bit amd işlemci alacağıma bu zamanda, gider bi 2500 işlemci alıp onu da 3200 yaparım, ve bu beni bir hayli idare eder.[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
26ee140 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 hep amd 2500'den bahsetmişsiniz amd 64 dışında, amd 3200ler, amd 2800ler, amd 3000'ler 2500'den daha mı kötü yoksa gereksiz mi görüyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 ben kötü demiyorum ama bi ton para şimdi onnar, ona vermektense biraz daha oturmasını beklerim 64 bit piyasasının. ondan sonra alırım. şimdi alacak olsam 2500 alıp 3200 de çalıstırırım[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
26ee140 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 hmm yani şimdi 2500 üstü 64bit mi oluyor? birde 32 veya 64 ne fark eder? 64 olunca bazı sistemlerde sorun çıkarır mı (oyun,program veya diğer donanımlarla) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 2500 üstü 64 bit olmuyo. ama sade 32 bit amd alınacaksa 2500 alırım çünkü 2500 ün overclock potansiyeli en iyisi.[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
26ee140 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 overlock nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 64-bit'in oturması o kadar uzun sürmeyecek, windows 95 bile 1 yılda filan yazılımların çoğunun 32-bit'e dönüşmesine yetti. 64-bit windows için çalışmalar sürüyor ve bu yıl çıkabilir bence. üstelik athlon xp kullanan anakartlara athlon 64 takılamayacağından bütün bilgisayarın değişmesi gerekecek o vakit geldiğinde, upgrade kurtarmayacak. ben şahsen 2800 alacağım bu hafta, overclock'la işim olmaz (başağrısına değmez) ama 150$ daha ayırabilecek olsam athlon 64 alırım kesinlikle.. ekleme: arkadaşım overclock nedir bilmiyorsan hiç kafanı yorma, kaş yapayım derken göz çıkartma yok yere.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. [Bu mesaj Sam tarafından 15 Haziran 2004 17:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 overclock bilgisayarındaki parçaları , ram, ekran kartı, işlemci vs. bunları fabrika ayarlarının üstünde çalıstırmaktır. 2500 lük bi işlemciyi overclock larsın, işlemciye daha cok yük biner ve daha cok ısınır. bunun için de sağlam bi cpu fanın olmalıdır. bu şekilde basitçe bi 2500 amd işlemciyi 3200e çevirebilirsin . tek yapman gereken extra bi fan almak[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 2800+ :D[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [Resimler] Rate My Puppy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flood83 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 ben sana 2500+ ve epox8RDA serisi bir anakart derim Nforce2Ultra400 chipsetli olandan su anda bu ikiliyi kullanıyorum ve makinayı orijinal fanıyla OverClocklu calıstırmama ragmen ısı 55 dereceyi geçmiyor yani amd cok ısınıyor falan filan hikaye işlemcimi ben izmirde 89$+kdv anakartıda 78$+kdv ye aldım anakart 8RDA3I fiyat konusunu iyi araştır kasan mutlaka çift fanlı olsun ama unutma !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar