Killer Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 türkçe dersinin ilk projesi dergi takibi.dönem sonunda anlatıcaz falan dergiyi.şöyle yine bilimle ilgili biyoloji ağırlıklı bi dergi arıyorum.bilim teknik falan değil ama.takip eden bilen varsa yardımcı olsun lütfen.farklı dergi tavsiyeleri de olur.
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Bilgide okuyorsun sanırsam? ve ilk senen haha bi dergi listedi vericekler sana ancak ordan seçebiliyorsun.
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 yerli bioloji dergisi sanmıyorum bulasın, yabancı sitelerden çeviri yap derim
Gaap Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 "Türkçe dersi için ...." Türkçe dersi için yabancı siteden çeviri yapmak gibi muhteşemen bir fikir geldi Frantic den. +1 lol verdim
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Killer said: türkçe dersinin ilk projesi dergi takibi.dönem sonunda anlatıcaz falan dergiyi.şöyle yine bilimle ilgili biyoloji ağırlıklı bi dergi arıyorum.bilim teknik falan değil ama.takip eden bilen varsa yardımcı olsun lütfen.farklı dergi tavsiyeleri de olur.
Bone Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 türkçe bioloji dergisi yok. olamaz da zaten. bilim teknik evrim'i bile kapak yapamıyorlar, o bioloji dergisine çok pis kapak yaparlar. ama belki üniversite içlerinde yayınlanan dergi veya makaleler erişimin varsa onlara bakabilirsin.
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 sızıntı dergisi var tam olarak biyoloji degil ama yardımı olabilir link http://www.sizinti.com.tr/ cemaatcilerinmis dergi
Killer Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 CusTodeM said: Bilgide okuyorsun sanırsam? ve ilk senen haha bi dergi listedi vericekler sana ancak ordan seçebiliyorsun. evet ama kaldırmışlar o olayı.her çıkan dergiyi takip edemedikleri için öğrencilere bırakmışlar. ya direk bi biyoloji dergisi değil de ara sıra ordan da temel bilgiler veren falan bi dergi. bilim teknik olayına da +1 dicek bişey yok. ya okuması zevkli sıkmayan bişeyler de olabilir de çok çeşit yok sanırım.sanat müzik edebiyat falan istemyiorum yani.
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Abi ben sallıya sallı pcnet dergisini yaptım A aldım o ödevden
Gaap Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Bone said: türkçe bioloji dergisi yok. olamaz da zaten. bilim teknik evrim'i bile kapak yapamıyorlar, o bioloji dergisine çok pis kapak yaparlar. ama belki üniversite içlerinde yayınlanan dergi veya makaleler erişimin varsa onlara bakabilirsin. Türk Hiyjen ve Deneysel Biyoloji Dergisi dergisi varmış, 4 ayda bir çıkan. Öte yandan bölgesel veya akademik çevrelerde aylık çıkan biyoloji dergisi oldugundanda emin gibiyim.
Killer Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 ya okurken eğleneyim istiyorm custodem o yüzden.
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Bilim ve Ütopya tam aradığın dergi bence. Üniversitede çoğu hocalar abonedir genellikle, hem hocanın gözünede girmiş olursun.
Öne çıkan mesajlar