Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"ortada dana gibi oldum" by hüseyin üzmez.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
BURSA - Bursa 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada tutuklu sanık Üzmez ile aynı davada tutuksuz olarak yargılanan mağdur çocuk B.Ç'nin annesi Livaze Ç. hazır bulundu.

Üzmez, duruşmaya elleri kelepçeli olarak adliyeye getirildi.

Duruşmada söz alan Üzmez'in avukatları, müvekkillerinin ceza almasına neden olacak delillerin olmadığını savundu ve beraat istedi.

Daha sonra söz alan Hüseyin Üzmez, kendisine komplo kurulduğunu, B.Ç'nin, babasının ve annesinin şikayetçi olmadığını söyledi.

Üzmez, "Ortada dana gibi oldum. Başbakan gözlük taksa 15 gün onu kimse tanımaz. Ama beni herkes tanıyor" şeklinde konuştu.

Yaklaşık bir saat süren duruşma sonunda hakim, Üzmez'i 13 yıl, 1 ay, 15 gün hapis cezasına çarptırdı.

Aynı davada yargılanan B.Ç'nin annesi ise beraat etti.

Hüseyin Üzmez, İstanbul Adli Tıp’ın B.Ç.'nin ruh sağlığının bozulduğunu dair rapor vermesinin ardından tutuklanmıştı.

dana

13 yıl az.
hiç tatmin edici değil.
Mesaj tarihi:
13 yıl.

Bir ceza almasıda iyidir, hatırlarsanız bir ara salıvermişlerdi.
En azından "ne yaparsa yapsın bizdendir" diyenlere karşı kapı gibi mahkeme kararı var. Hoş sanmıyorum az da olsa yüzleri kızarır ama olsun.
Mesaj tarihi:
B.Ç.’ye cinsel istismar suçundan toplam 13 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılan Hüseyin Üzmez, TCK’daki değişikliklerden sonra cezaevinde 8 yıl 9 ay yatacak. Cezasının 8 ayını tamamlayan Hüseyin Üzmez, 2017 yılının Ekim ayında tahliye olacak.

E iyi bisey kalmamıs.
Mesaj tarihi:
Ben daha hiçbir haberde şu verilen cezanın tamamını yatacak birini görmedim ya. Acaba her ülkede böyle midir kanun merak ediyorum. "Şu kadar ceza aldı, ama bilmem kaç yılı şu madde yüzünden indirildi fakat iyi halden şu kadar senede çıkabilir". Bi bakıyorsun başta verilen cezanın 10'da 1'ini yatıp çıkabiliyor adam.
  • Yeni Oluştur...