Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mage


zass

Öne çıkan mesajlar

son günlerde bi mage kasma hevesim geldi, eskiden main im mage di ozman lar baya eziliyordum bir çok class a tabi 60 lvl lik zaman lardı ozaman ve heryerde mage doluydu, sonzamanlarda mage az rast lar oldum bi heves geldi ondan. genel olarak 60 level den sonra kasmak için dibine kadar frost mu abanayım yoksa başka tavsiyeleriniz mi olur. birde pvp de tecrübeli arkadaşlar kendi durumları hakkında yorum yaparlarsa çok sevinirim, ilginize şimdiden teşekkürler
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

3 talentte baya level kasma dostu haline geldi. İstedğini seçebilirsin. Hem level kasma dps'leri, hem mana molası miktarları hemen hemen aynı artık 3 ağacında.

Serverında çok sık saldırıya uğruyorsan fire gitmek sorun olabiliyor. Birde elite questler için frost daha iyi oluyor tabi de, birtek elite quest için sevmeden frost oynanmaz. Zaten topluyorsun hepsini birini çağırınca 1 saate hepsini bitiriyorsun geçiyor.

Oynama zevkine hangisi uyuyorsa ona göre takıl gitsin.

Ben arcane denemeni tavsiye ederim. Özellikle yeni patchden sonra arcane daha bir hoş olacak.

Edit: Birde niye mage az onu söylim. Şimdi mageler instance içine girince dps'de akıyor , ister tek hedef ister AoE olsun acımıyor. PvP'de de gayet hoş bir class, hem 2v2 hem 3v3'de çok rahat yer buluyor.

Ancaaaaak şöyle bir olay var ki dışarda mage fazlası ile ezik bir class. Eskiden frostla özellikle ağır kite mantığı ile çok rahat elite falan kesen bir classken, artık nerdeyse hiçbir elite mobun kitelanamaması ile kendi başına level 75-76 elite bile kesmekte zorlanan bir class oldu. Millet tek başına heroic yaparken, normal 5 manleri solo dalga geçerken. Mage tek başına ZG bile temizliyemiyor. Buda insanları bu karakterden soğutuyor tabi. Herşey gruop PvP-PvP değil, insan soloda takılmak istiyor arada.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

benzer durumdayım 4 seneden fazladır wow oynuyorum ilk main charım mage ti 60 zamanında ara verdim wow a 6 aydır şimdi wow a dönmeyi düşünüyorum horde oynıycam bloodelf düşünüyorum mage hem pve hem pvp de başarılı zindanlarda kolay yer bulabiliyor. benimde merak ettiğim end gamede pve ve arenalarda hangi ağaçlar ne şekilde iş yapıyor son zamanda.

Güncel bilgiler sorgulandığı için bence başlık gereksiz değil :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evocation cooldown'ı 2 dakika olduğu için mana sıkıntısı olmuyor, mana biterken evocation hazır oluyor devam ediyorsun. rotasyon olarak da moba slow sallayıp arcane blast spamleyebilirsin, procladığı zaman arcane missiles instant gerekirse arcane barrage/fire blast var zaten.
slow kitelamak için süper, elite questlerin çoğunu yapabiliyodum bu sayede, 5 kişilik quest bile yapmışlığım var kitelayarak arcane barrage sallayarak :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...