Frantic Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 büyük ihtimal herkes deliksiz okurda okurken çok zevkli değil mi
El-Barto Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Okumaya başlarken çok güzel okuycam herkesi ezicem diye başladım, sora zaten herkesin böyle okuyabildiğini söyleyince bi hayal kırıklığı oluştu :P
aquatik Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 tkçrüe'de de anyı şey grleeçi mi abaca? eevt ölye gnyorüöür, iginmiçlş, euhe... eneee, dur bairz dha bir şyeelr yyaızam, gçeen yldoa gdyiriuom, bıtkam bir klağpubma vkrıyalap doyuur, nsyee, aıdlm bnuu, yoyüurüz, deekrn...skıdlım...
Sintisyzer Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 anca düzeni bozup da baska dilden bi kelimeye benzetmedigin surece mesela demin yazdıgım etranseen enteresan okunmuyo kolay
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 ppmçrraaaa okunamayacak derecede yazmak tabi ki mümkün. ille yabancı kelime çağrıştırması da gerekmiyor paramparça
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Sufi said: ppmçrraaaa okunamayacak derecede yazmak tabi ki mümkün. ille yabancı kelime çağrıştırması da gerekmiyor paramparça ben bunu okudum yanız
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 oha lan bi saniye bile duraklamadan okuosun şaka gibi iimiş asd
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 oha çok güzel lan :D çatır çatır aralıksız okudum. anlatım ise ayrı bi eğlence eheh
Anubisath Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 paspatur said: Sufi said: ppmçrraaaa okunamayacak derecede yazmak tabi ki mümkün. ille yabancı kelime çağrıştırması da gerekmiyor paramparça ben bunu okudum yanız aynen
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 MasterHapLo said: ilk harfi degistirmedigin surece kolay geliyor. ilk ve son
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 yıllardır BonePART'ın mesajlarını nasıl anlıyoruz sanıyorsunuz?
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Anubisath said: paspatur said: Sufi said: ppmçrraaaa okunamayacak derecede yazmak tabi ki mümkün. ille yabancı kelime çağrıştırması da gerekmiyor paramparça ben bunu okudum yanız aynen ne var ki bunda sfdsd
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Estel_Anorien said: yıllardır BonePART'ın mesajlarını nasıl anlıyoruz sanıyorsunuz? ahhahaha
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 aquatik said: tkçrüe'de de anyı şey grleeçi mi abaca? eevt ölye gnyorüöür, iginmiçlş, euhe... eneee, dur bairz dha bir şyeelr yyaızam, gçeen yldoa gdyiriuom, bıtkam bir klağpubma vkrıyalap doyuur, nsyee, aıdlm bnuu, yoyüurüz, deekrn...skıdlım... bu kısmı valla okuyamadım
týpa Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 aquatik said: tkçrüe'de de anyı şey grleeçi mi abaca? eevt ölye gnyorüöür, iginmiçlş, euhe... eneee, dur bairz dha bir şyeelr yyaızam, gçeen yldoa gdyiriuom, bıtkam bir klağpubma vkrıyalap doyuur, nsyee, aıdlm bnuu, yoyüurüz, deekrn...skıdlım... kaplumbağa mı vıraklıyordu? o daha ilginçmiş topicten (:D
NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Estel_Anorien said: yıllardır BonePART'ın mesajlarını nasıl anlıyoruz sanıyorsunuz? ahaha slsei gdulum (duraksamadan okunuyomu bu?)
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 NoTwisT said: Estel_Anorien said: yıllardır BonePART'ın mesajlarını nasıl anlıyoruz sanıyorsunuz? ahaha slsei gdulum (duraksamadan okunuyomu bu?) eetv
social butterfly Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 aquatik said: tkçrüe'de de anyı şey grleeçi mi abaca? eevt ölye gnyorüöür, iginmiçlş, euhe... eneee, dur bairz dha bir şyeelr yyaızam, gçeen yldoa gdyiriuom, bıtkam bir klağpubma vkrıyalap doyuur, nsyee, aıdlm bnuu, yoyüurüz, deekrn...skıdlım... eet vardı bunun türk versiyonuda facebookta bi video halinde okumustum bende :)
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 ya bilmem bana stumbleda denk geldi çok eğlendim diye koydum facete felan görsem zaten koymazdım herkesin haberi vardır diye :)
Arma Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Bu parçanın aynısının Türkçesi yıllardır forward mail olarak geliyor.
Öne çıkan mesajlar