ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 bubi tuzağı konusunu hala merak ediyorum. teknik olarak ben öldürmüş mü sayılıyorum hırsız oraya adım attı diye? şahsi müdahalem olmuyo, sadece önceden önlem alıyorum bu durumda? tamam elektrik, mızrak filan abartı. üstüne bi de kaya yuvarlayalım:P öyle olmasa bile pencere pervazlarına ve balkon demirlerine makine yağı sürmek işe yarayabilir yüksek biyerde yaşıyosak. o da cinayetten sayılır mı mesela? (ya da balkon demirlerini gevşetmek filan) hatta söylemeye çalışıp ta söyleyemediğimi daha açık bir dille soruyim: eve girmeye çalışan hırsızı kanunlara aykırı olmayan bir şekilde imha etmek mümkünmüdür?
Experimental Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Öldür evinde at bi çöplüğe yada denize . Hırsız adamın kim neyini araştırıcak sorucak
Dregoth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 ShadowFury said: bubi tuzağı konusunu hala merak ediyorum. teknik olarak ben öldürmüş mü sayılıyorum hırsız oraya adım attı diye? şahsi müdahalem olmuyo, sadece önceden önlem alıyorum bu durumda? tamam elektrik, mızrak filan abartı. üstüne bi de kaya yuvarlayalım:P öyle olmasa bile pencere pervazlarına ve balkon demirlerine makine yağı sürmek işe yarayabilir yüksek biyerde yaşıyosak. o da cinayetten sayılır mı mesela? (ya da balkon demirlerini gevşetmek filan) hatta söylemeye çalışıp ta söyleyemediğimi daha açık bir dille soruyim: eve girmeye çalışan hırsızı kanunlara aykırı olmayan bir şekilde imha etmek mümkünmüdür? Hımm şimdi tabii ki belli oranlarda mülkünü korumak hakkına sahipsin ama işi abartırsan aklını alırlar yani. Orada ki sınırı pek hatırlamıyorum ama insan öldürmeye yatkın bir düzenek hazırlarsan kasten adam öldürmeden alırlar aşağı. Ancak şu olabilir mesela yakalamak için bir tuzak düzenek hazırlarsın ve hayatta olmayacak bir olay olur adam ölür o zaman birşey olmaz. Sabah sabah çok kötü bir türkçeyle anlattım umarım anlaşılabiliyorumdur :)
Milamber Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 dün teyzemlerdeydim alt katı soymuşlar üst katı zorlamışlar. gece uyanıktım alttan kapı sesi fln gelmişti ne işleri var bu saatte diyordum :( istanbul sakat memleket
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Bi alarm sistemi al çok aşırı masraf yapmana gerek yok 3-5likler bile caydırıcı oluyor olmadı evde kardeş besle bende var bitane hilkat galibesi gibi uyurkan çıkardıkları sesi duyan hırsız oracıkda yüklü miktarda kahve rengi DNA örneği bırakarak kaçar zaten. Dipnot: yemek masrafı biraz tuzlu ama efektif (tu)
Öne çıkan mesajlar