Efrasiyab Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Apartmanla anlaş, kamera sistemi vs kurun apartmana. Hem caydırıcı, hemde en azından paralar gitse bile suçluları yakalatırsınız.
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 malesef birisi evinize girmeyi kafasına koyarsa bir şekilde yapıyor işi. uzun uzun anlatmayayım alarmdan köpeğe kadar her şeyin çaresi var. dealextreme'de bile splinter cell tarzı kilit çözücü satıyolar ya. uzun lafın kısası tüm caydırıcı önlemleri aldıktan sonra çok çok kıymetli eşyaları evde iki üç noktada gizli yerlere koymak. hırsız birini bulsa bile öbürünü bulamıyor. farklı farklı zamanlarda tekrar soyulsa bile tüm gizli spotları aynı anda bulanı çıkmıyor. bir de evin sigortalı olması iyidir. bize 2005 gibi girdi, kırılan kapılardan kayıp elektroniklere karşıladılar hepsini.
DiadanLocke Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Ya da kasa kullanabilirsin bizde kasa var mesela, degerli seyleri kitle icine. Kasa asiri derecede agir oldugundan 4 kisi bile olsa kaldirmalari cok cok zor, onu alip arabaya falan yuklemeye ugrasmazlar. Kasa ortada durmicak tabii ki bir yerde sakli durucak.
DadashNik0F Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 evin içindeki kapıları da akordiyon kapı yapın en seslisinden. yavaş açmaya çalışsa garç gurç eder baya ses çıkartır. hızlı açmaya kalksa zaten gürültüden apartman ayağa kalkar.
Brook Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 SodomVsGomore said: Eğer maddi imkan varsa KaleKapı olayına girmenizi tavsiye ederim gayet kale kapısı gibi bişi. Bende senin gibi düşünenlerdendim :) taa ki anahtarımı kaybedim çilingir çağırmaya karar verene kadar :) hatta adama bayaa artislik yaptım ama bak abi kale kapı bu açamazsın eminmisin falan filan dedim :) 6dk içinde kapı cort :)
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 evet çelik kapı olayı yalan. hertürlü açıyolar aga. O yüzden ben kapı kullanmıyorum, tül perde var (:D
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Evin içine bubi tuzağı kurmanın kanuni bir yaptırımı var mı? Mesela hırsız pencereden girdiği gibi pervaza döşeyeceğimiz sistem tarafından elektrik çarpsa, ya da ne biliyim kapıyı zorla açıp içeri girdiği gibi holde duvardan fırlayan mızraklar şişlese filan başımız derde girer mi? Yapıcağımdan değil de, uzun zamandır merak ettiğim bi konu bu. Ha, bi de aynı soruyu evde vahşi bir köpek beslenmesi ve bu köpeğin hırsızı parçalayıp öldürmesi durumu için de merak ediyorum.
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 hırsızı yatak odan dısında bır yerde oldurursen katil oluyorsun bildigin. oyleydi galba. onun dısında ben dobermann besliyorum, girebiliyosa girsin xD
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Peki mesela hırsızı salonda öldürdük diyelim.Salondaki eşyaları yatak odasına yatak odasındakileri salona taşırsak.Öldürdüğümüz yeri yatak odasına dönüştürürsek?
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 ahaha sevdim tamam evimin tuvalet hariç her köşesinde öldürebilirim.
Cairne Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 bence dikkat köpek var tabelası as veya söyle bişi as kapıya öldürme konusundada adamı sınırlendir sana dalsın öldür nefsi müdafadan yırtarsın belki :D
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 kilinc + silah kombosu var yatagimin yaninda gece hirsiz girme gafletinde bulunursa cok misafirperver bir sekilde karsiliycam, buyuk ihtimal benim ne kadar sevindigimi gorunce kacar korkudan ehuehu tabi holde durup nanikde yapabilir o zaman ne yaparim bilmiyorum peeeh gerci ota boka bagiran bir kopek var evde ama hirsizlari kaciranin o oldugunu sanmiyorum dana gibi tank kd albay yaziyor kapida hala, yurek ister gece girmek
Cairne Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 hmm kafama takıldı bnm odam yok cekyatta yatıorm orası benm yatak odam sayılırmı acaba :S
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Dartanian said: ahaha sevdim tamam evimin tuvalet hariç her köşesinde öldürebilirim. mutfak
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 FANTEZİM VAR VE KARIMLA MUTFAKTA YATIYORUZ! Olamaz mı?
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 aslinda banyo yaprke nsaldiran katil seneryosu goz onune alinip tuvalette eklenmeli kanuna
Bone Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 c4 tuzağı kurmakla olmaz iş. evi de patlatırsın. en iyisi sentry gun vari makineli tüfek yuvası kurmak kapı ve pencere kenarlarına. gece ayarlıycaksın, pencereyi açan olursa direk ateş etmeye başlıycak adama :P o değil de, muhakkak eve kale kapı ve kale kilit almanız şart. "anahtarı evde unuttum, çilingir 6 dakikada açtı" ile olmaz o iş. kilitlenmemiş kapı daha kolay açılabilinir belki ama kilitlenmiş kapı o kadar kolay açılmaz. 6 dakikalık bir işi yok yani. hatta çift kilit kullanın. eski kapılarda tekli normal anahtar sistemi olur, direk hırsızlara davetiye. ama üst ve alt ikili kilit sistemi koyduğunuzda epey zorlanacaklardır adamlar. hele ikisini de kilitleyip yattığınızda, adam oldukça uzun süre kapıda didinecektir. bir de farklı anahtar sistemleri kullanırsanız işi daha da zorlaştırırsınız. bunlar yetmezse bir de şöyle bir sistem var, yıllar önce halamlarda görmüştüm ama nerde satılır bir bilgim yok. kapının arkasından kontrol edilen bir kilit sistemi. kapıya monte. evin içinden kilitliyorsunuz, aşağıya, yukarıya, sağa ve sola ikişer demir çubuk ilerliyor ve duvara monte soketlere giriyor. kapının önündeki kilitleri açsan bile arka taraftaki demirler kapıyı tuttuğu için açamazsın. battering ram felan getirip zorlaman gerekir ki öyle bir durumda apartman ayağa kalkar :) tavsiye ederim böyle bir sistem.
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 bbgun olayına girelim, minigun vardı ya geçen topikte, onla püskürtülebilir hırsızlar. ama torso ve kafaya çalışmamak lazım öldürür falan, uğraş dur sonra
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 olm sen uyandın mı erkenden, dün ölüyordun
Experimental Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Bone said: c4 tuzağı kurmakla olmaz iş. evi de patlatırsın. en iyisi sentry gun vari makineli tüfek yuvası kurmak kapı ve pencere kenarlarına. gece ayarlıycaksın, pencereyi açan olursa direk ateş etmeye başlıycak adama :P o değil de, muhakkak eve kale kapı ve kale kilit almanız şart. "anahtarı evde unuttum, çilingir 6 dakikada açtı" ile olmaz o iş. kilitlenmemiş kapı daha kolay açılabilinir belki ama kilitlenmiş kapı o kadar kolay açılmaz. 6 dakikalık bir işi yok yani. hatta çift kilit kullanın. eski kapılarda tekli normal anahtar sistemi olur, direk hırsızlara davetiye. ama üst ve alt ikili kilit sistemi koyduğunuzda epey zorlanacaklardır adamlar. hele ikisini de kilitleyip yattığınızda, adam oldukça uzun süre kapıda didinecektir. bir de farklı anahtar sistemleri kullanırsanız işi daha da zorlaştırırsınız. bunlar yetmezse bir de şöyle bir sistem var, yıllar önce halamlarda görmüştüm ama nerde satılır bir bilgim yok. kapının arkasından kontrol edilen bir kilit sistemi. kapıya monte. evin içinden kilitliyorsunuz, aşağıya, yukarıya, sağa ve sola ikişer demir çubuk ilerliyor ve duvara monte soketlere giriyor. kapının önündeki kilitleri açsan bile arka taraftaki demirler kapıyı tuttuğu için açamazsın. battering ram felan getirip zorlaman gerekir ki öyle bir durumda apartman ayağa kalkar :) tavsiye ederim böyle bir sistem. Süper kapıymış valla sevdim ^^
Öne çıkan mesajlar