Martin_Solveig Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Çok simetrik olmuş harbi Mat 5 Bio 5 Fel 5 Fizik 5 Ede 1 Kim. 5 (:[signature][hline]Lyn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 elma lise 1 deil mi lol? felsefe yok lise 1 lerde =)[signature][hline]|Forever Alone| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Türk Dili Ve Edebiyatı---------------3 Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi----------2 Tarih------------------------------2 Coğrafya--------------------------3 Matematik-------------------------2 Biyoloji----------------------------2 Fizik------------------------------2 Kimya-----------------------------3 Sağlık Bilgisi-----------------------3 Y.Dil(İngilizce)---------------------3 Beden Eğitimi----------------------5 Almanca--------------------------5 (Seçm.)Müzik---------------------5 + ___________________________________ Toplam Puan: 108 Yıl Sonu Ortalaması: 3,00 bu ne demektir ben ballı bir insanım, 3,01 deil, 2,99 da deil.. :D[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 ya beyler ne lise 1 i ya. hazırlık 2 yim ben, bizim okul iki sene hazırlık. kadıköy anadolu lisesi işte.. ingilizce 5 beden 5 bilgisayar 5 resim 5 türkçe 1 ehue ..[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 ah ulan ne kıyak ya ke$ke benden 2 sene hazırlık okusaydım hazırlıkta hawa hıc bı yerde olmuo ya =)[signature][hline]|Forever Alone| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 2 yıl hazırlık mı oha. 1 yılda hazırlanamıyo muymuşsunuz?[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 2. senede reloaded oluolar :-p[signature][hline]|Forever Alone| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 ulan ballılar ben 2 sene hazırlık okudum 1 sene okudum doyamadım bi sene daha okiim dedim çaktım sınıfta :D[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 said: Chiptech, 14 Haziran 2004 14:11 tarihinde demiş ki: olm o sene geçiyodum sözlüden kaldım Furby geliyodu napsaydım karı taktı senenin başında seni geçirmicem diodu. ayrıca orası ayazağa ışık, burası bjk koleji , aha süper sizdemi furby var haha bizim furby miz analitik hocası süper mutluyum 3.5 ortalamayla geçtim ama fransızca kırık diye ne teşekkür alabildim nede doğrudan geçebildim ortalamadan geçtim mutluyum[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 ya offf bitek din zayıf diğerleri iyi hep pfff bidaha hocaya küfretmicem.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 lol. biz hocaya küfretsek okuldan atarlar. adam ne diyo bide. oha diyorum sana jale, oha.[signature][hline]BabacumMostors, 15 Haziran 2004 04:22 tarihinde demiş ki: sanat için sevişirim yani hiç çekinmem ben sanat dostuyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 2 sene hazırlık ne demek ya 1 sene bile fazla hatta 1 senenin önemini ilerde anlicaksınız.Ben atladım hazırlığı mutluyum gururluyum :) 3 tane 1 var o ayrı :)[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 direk geçmek bişimi be ben tşk aldım :)[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir buraya tıklamadıysan metalciyim diye geçinme sakın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 said: Chiptech, 14 Haziran 2004 10:15 tarihinde demiş ki: Ohh be ne rahatmış bu olay ya. Biyolojiyle Fizik derslerim kırıktı, biyolojiden sözlü oldum geçtim ama Fizikçi kesin bırakıcaktı. Zaten 1 vermiş karneye ama 3,00 ortalamayla geçtim acayip mutluyum.. aynı durum bugun banada oldu uçuyodum sevinçten :)[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! karpuz, 09 Haziran 2004 22:39 tarihinde demiş ki: Karpuz, afrikaancada Uçan manda boku demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 2 yıl hzdan sonra artık normal insanişi dersler görücez.oleeey. (tabi 3 ay sonra=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar