Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sınıfı Doğrudan Geçtim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ohh be ne rahatmış bu olay ya. Biyolojiyle Fizik derslerim kırıktı, biyolojiden sözlü oldum geçtim ama Fizikçi kesin bırakıcaktı. Zaten 1 vermiş karneye ama 3,00 ortalamayla geçtim acayip mutluyum..[signature][hline]yaşam anlamsızlıktır..
Mesaj tarihi:
ben tm yim ve 3 dersim kırık (matematik, analitik, bi de geometri) sayısal berbat ama sözellerim düfer belki bende yırtmışımdır ortalamayla sevindirik oldum şimdi bak:-)
edit: kutlamayı unutmuşum:)
[signature]
[hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe
MSN:[email protected]

[Bu mesaj Heffer tarafından 14 Haziran 2004 10:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Heffer, 14 Haziran 2004 10:21 tarihinde demiş ki:
ben tm yim ve 3 dersim kırık (matematik, analitik, bi de geometri) sayısal berbat ama sözellerim düfer belki bende yırtmışımdır ortalamayla sevindirik oldum şimdi bak:-)
edit: kutlamayı unutmuşum:)

3 kırık dersler, 3.00 ortalamayı gecemezsin geçsende gene kalıyorsun diye biliyorum ya da sorumlu geçiyorsun.[signature][hline]MKC
İLYAS

bonus:zlorwf sen misin?
Zlorwf:senim(Soldat oynarken)
Mesaj tarihi:
yok gecıosun Duz lıselerde 2.50 ıle Eger edebıyatın kırık deılse 3.00 la gecersen bızım okuldada var bı kız 4 kırıgı var gecıyo ıngılızcesı 5 8 le falan carpılıo deısık ısler yanı 3 u tuttur gecıosun her halıkarda[signature][hline]Godfather Of Speed
Cio...
Icq=101549659
Mesaj tarihi:
hmm büyük başarı, yaz sıcağında not yükseltme de çekilmez hani.

harbi ya
lise son olarak bi ara gidip karnemi almam gerek acaba kaç verdiler
sınavlarımı bile bilmiyorum zaten :)[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır.
Azmodai, 09 Haziran 2004 20:21 tarihinde demiş ki:
yalakalik yapmak isteyenler ozelime pls
Mesaj tarihi:
lol bizim sınıftakiler "ya beş 4 var karnemde yaa" diye yakınırken, biz "oley 4 gelmiş lan" diyoruz. perspektif farklı :)[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki:
goddammit arya mestırs!

hadi şokoleti yemeye gidelim
Mesaj tarihi:
off ben de fizikten giricem çok fena stres oldum ya sormayın. yarın karneler verilecek annem azıma zıçıcak naapıcam bilmirotum ya imdat ya imdat...[signature][hline]Carve your name into my arm.
Instead of stressed, I lie here charmed.
Cuz there's nothing else to do,
Every me and every you.

Mesaj tarihi:
O sıstem daha kesın degıl

Bıde edebıyattan sorunlu gecıosun falan o olay ne yanı Butunlemeye gırıosun ıste ?[signature][hline]Godfather Of Speed
Cio...
Icq=101549659
Mesaj tarihi:
said:
Saeros, 14 Haziran 2004 12:01 tarihinde demiş ki:
19 gün devamsızlığım var lol.

sınıfta 45 gün devamsızlığı olan var :D[signature][hline]yaşam anlamsızlıktır..
  • Yeni Oluştur...